Gość: dori IP: *.u3d.net / *.u3d.net 15.06.06, 10:41 Czy jest może jakaś stronka w necie, gdzie są porównane ośrodki szkolenia kierowców pod wzg. zdawalności? Chciałabym porównać w swoim mieście. dzieki za info :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katia Re: zdawalność w osk IP: 212.244.78.* 15.06.06, 12:58 nie wiem jak w innych miastach ale na przyklad wroclawski word na swojej stronie ma taki ranking www.word.wroc.pl - jesli jestes z wroclawia. rankingi sa robione troche dziwnie moim zdaniem. dla mnie zdawalnosc 30% bylaby wtedty gdyby 30% kursantow zdawalo za pierwszym razem. a zdawalnosc 30% oznacza tyle ze srednio kazdy zdaje za trzecim. Odpowiedz Link Zgłoś
pontus_euxinus Re: zdawalność w osk 15.06.06, 22:32 rankingi i zdawalnosc kursantow nie obrazuje jakosci szkolenia osrodka szkolenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dori Re: zdawalność w osk IP: *.u3d.net / *.u3d.net 16.06.06, 06:44 ja wiem, że to sprawa indywidualna, ale chciałabym poczytać przed zapisaniem się na kurs, tak z ciekawości... Odpowiedz Link Zgłoś