Gość: byku IP: *.matcom.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:20 szukam dobrej szkoly jazdy w Warszawie...najlepiej gdyby bylo blisko Placu Bankowego...znacie moze jakies? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: X Re: OSK Warszawa IP: *.czerniakowska / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:41 Tego rodzaju pytanie było już wielokrotnie................ Ja sprawdziłem kiiiiilka ! Najbardziej "uczciwa" w szkoleniu (dla mnie) www.qlq.pl/ na ul.Bema 76 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus Re: OSK Warszawa IP: *.icpnet.pl 20.06.06, 21:44 stronę to faktycznie maja ciekawa, nic z niej nie da sie wyczytac, wsio odsyla sie do str. glownej hahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizii Re: OSK Warszawa IP: 193.59.91.* 21.06.06, 10:47 Witam :) Najbliżej Bankowego jest OSK Test :) przy ul. Długiej. www.osktest.pl/ Robiłam tam kurs i zdałam za 1 razem :) jeżdżę od 1,5 m-ca i nie mam żadnych problemów. Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Autoreklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 16:11 Zapytaj znajomych,bo tutaj jest sama AUTOREKLAMA szkół. Odpowiedz Link Zgłoś
krynia_e Re: OSK Warszawa 23.06.06, 15:41 nie jestem z żadnej szkoły.......moge ci polecić fajnego instruktora....uczy na Grochowie na Poludniowej Pradze.....Ja jestem własnie po egzaminie na Odlewniczej...Zdalam z 1podejściem...Facet jest rzetelny,potrafi dobrze wytłumaczyć i jest bardzooooooo cierpliwy.....Nazywa sie T.Szaj Odpowiedz Link Zgłoś