Dodaj do ulubionych

OSK LINIA w Warszawie

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.07.06, 16:45
Możecie polecić kogoś z tej szkoły? Chcę się zapisać na jazdy po niezdanym
egz, i nie wiem czy to dobry wybór.
Obserwuj wątek
    • Gość: katrine Re: OSK LINIA w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 20:52
      tak ja chodzilam tam moge ci cos doradzic a przynajemniej sprobowac, tylko ze z
      tego co wiem to sa tam dwa osrodki o ktory ci chodzi?
      • Gość: Joanna Re: OSK LINIA w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.07.06, 10:46
        Na gocławiu.

A pytam, bo tam mam najbliżej i ostatnio widziałam pod moim blokiem samochód z
        kursantem przy parkowaniu :)
        • Gość: katrine Re: OSK LINIA w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:52
          no to ja własnie mieszkam na gocławiu i dlatego tez tam sie zapisałam- tez ze
          ze wgledu na bliskosc. mnie osobiscie uczył pan Krzysio F. uwazam ze naprawde
          bardzo duzo mnie nauczyl moze nie powiem ze wszystkiego co bym chciala no ale
          ja wsiadajac do samochodu nie umialam nic. bardzo cierpliwy i mily instruktor.
          nie mam porownania co do innych, ale powiem ze bede jeszcze brała jazdy
          doszkalajace przed samym egzaminem i zapewne u niego. jak masz jakies jeszcze
          pytania o konkrete rzeczy to mow moze ci odpowiem :) zreszta znam ten bol bo
          sama nie wiem czy nie powinnam przynajmniej troche pojezdzic z kims innym by
          miec porownanie ale z nim naprawde sie strasznie sympatycznie jezdzi:)
    • Gość: Ania Re: OSK LINIA w Warszawie IP: *.raks.pl 21.07.06, 11:00
      A gdzie zdawałaś egzamin? Na Odlewniczej czy na Bemowie? Ja po nie zdanym
      egzaminie na Odlewniczej zapisałam się na jazdy doszkalające w ośrodku
      dokładnie na przeciwko WORD-u i uważam, ze był to najlepszy pomysł, pomimo ze
      miałam kawałek drogi, ale bardzo sobie chwalę. Bardzo dobrze poznałam teren,
      instruktor pokazał mi miejsca na których najczęściej egzaminatozry oblewają,
      gdzie parkuja itd. egzamin poprawkowy zdalam bez problemu. Polecam naukę na
      terenie gdzie sie zdaje egzamin, i bynajmniej nie chodzi mi o nauczenie się
      terenu na pamięć, a o poznanie go i nie denerwoawanie sie na egzaminie.
      Pozdrawiam, Ania
      • Gość: katrine Re: OSK LINIA w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:15
        tez uwazam ze to najlepszy pomysl chodz tak jak mowie w tej szkole (linia)mimo
        tego ze jest kawaleczek drogi do odlewniczej praktycznie 90% zajec spedzilam w
        okolicach osrodka egzaminacyjnego... wiec uwazam ze mimo odleglosci
        instruktorzy sie przykladaja :) chodz tak jak mowie chyba na jazdy doszkalajace
        najlepiej sie zapisac do osrodka ktory bedzie blisko WORDu by nie tracic czasu
        na dojazdy tylko odrazu wyjezdzac z placu i jezdzic po trasach egzaminacyjnych
        • Gość: Joanna Re: OSK LINIA w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.07.06, 12:53
          Nie zdawałam w Wawie.
          Tak myślałam, żeby zapisac się gdzieś blisko odlewniczej, ale nie wiem gdzie, a
          na gocław jest najbliżej.

No i myśle, żeby brać po 2 godziny jazdy od razu.

Nadal szukam instruktora i szkoły :)
          • Gość: katrine Re: OSK LINIA w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:00
            no wlasnie zakonczylam kurs (uuff) i potwiedzilam sie w tym ze pan krzysio jest
            dobrym nauczycielem na jazdy doszkalajace tez sie u niego zapisuje...
            niepotrzebnie sie wachalam, naprawde on potrafi wychwycic tyle bledów... nawet
            tych najdrobniejszych. polecam :)
            • Gość: Angelika Re: OSK LINIA w Warszawie IP: *.aster.pl 23.07.06, 20:52
              Ogólnie słaba szkoła a jeszcze ten dziurawy ich plac manewrowy,szkoda słów,nie
              polecam nikomu!
              • Gość: katrine Re: OSK LINIA w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:37
                oj chyba przesadzasz nie wiem jakiego mialas instruktora ale uwazam ze sa
                dobrzy (przynajemiej mój był), a jezeli chodzi o plac to jezeli takie rzeczy ci
                przeszkadzaja jak nierówna powieszchnia to chyba nienajlepiej swiadczy o
                tobie ... w sumie masz racje jest troche nierówno ale bez przesady musisz umiec
                przejechac po luku nawet jak nie jest perfekcyjnie gładka nawieszchnia...
                widzialas plac manewrowy na bemowie.. on jest dopiero nierówny... a tam sie
                zdaje egzaminy... dla mnie to jest smieszne jak ludziom przeszkadzaja takie
                rzeczy... no w sumie jak ktos nie moze ruszyc i mowi ze to wina tego ze jest
                nierówno no to sory... (spotkalam sie z takim przpadkiem ..) ale chyba moge
                miec własne zdanie nie...
        • 5zen Re: OSK LINIA w Warszawie 14.08.15, 11:37
          Szkoła jak szkoła, ale Przemysław Kosaty to absolutny Parnas Instruktorów, Liga Mistrzów jak to woli. Profesjonalne wprowadzenie w technikę jazdy na jednośladzie, pouczające zajęcia z jazdy w ruchu miejskim. Z leszcza zrobi motocyklistę, osobie już doświadczonej pomoże dostosować się do specyfiki zadań na egzaminie państwowym. Ku obopólnej uciesze, bo Pan Przemek to osoba ciepła i pełna humoru, rzeczowa i szybka w komunikacji mimo grafiku napiętego jak struna. Polecam zatem Wyścigi, a Linii gratuluję kadrowego wyboru. Pozdrawiam.
    • bagera123456789 Re: OSK LINIA w Warszawie 16.02.15, 21:57
      Witam, dopiero co skończyłem kurs w Linii, kat C także trochę już się objeździłem osobówkami i nie tylko.
      Co do instruktorów,sprzętu,samej szkoły i obsługi to jedna wielka KICHA!!!
      Instruktor tak mnie nauczył i innych, że na egzaminie cofnąć nie potrafiłem na łuku(paru innych kursantów spod ręki Leszka.M miało tą samą przypadłość). Pan Leszek lubi się spóźnić na jazdy 30-40min, bezwzględu czy mróz, czy śnieg i nawet łaskawie nie poinformuje.

Pani na Trockiej to sucha chodząca porażka, ma na wszystkich sponsorów jej nieróbstwa po prostu wywalone, nie ma na nic czasu biedna, a na zakupy wieczorami w czasie pracy wychodzi...
      Sprzęt do nauki KWALIFIKACJI WSTĘPNEJ to porażka, gdzie nie chodzi o stan komputerów a o ilość, musiałem JEŹDZIĆ PO WARSZAWIE i szukać wolnego komputera, żeby się uczyć na kursie.
      Sprzęt do jeżdzenia to sypiące się daf-y jak, nie wchodzą biegi, to rano nie chce zapalić, a czaaaas leci, Twój czas, godzina jazdy 80zł.
      Sami instruktorzy mają wszystko w doopie, na koniec kursu jest ankieta dla szefa ośrodka o przeprowadzonym kursie, instruktorzy mają to w głębokim poważaniu, cała ta "firemka" to takie typowo polskie badziewie uprawiane na zasadzie "jakoś to będzie".
      Nie polecam i stanowczo odradzam.
      Żeby zdać egzamin musiałem się wybrać na dodatkowe godziny do innej szkoły jazdy i po odbytych godzinach z normalnym instruktorem zdałem od ręki.
      Żeby zapisać się do instruktora na jazdy trzeba stać w dłuuuuuuuuugiej kolejce, naprzyjmowali kursantów, ale zapomnieli przyjąć odpowiedniej liczby instruktorów. W grudniu 2h jazd tygodniowo dla każdego kursanta(przynajmniej w tych przypadkach z którymi rozmawiałem). Kto ma czas robić kurs pół roku, jak chce zdać i iść do pracy jak człowiek...

PS nie jestem jakiś wyczulony itp, ale Linia to szajs jeden wielki.
      Nie jestem jakaś konkurencją, tylko człowiekiem który przez te ich "naukę" dopłacił do kursu 1000zł za ich wszystkich niekompetencje i olewcze stanowisko.
    • serchion Re: OSK LINIA w Warszawie 15.05.15, 12:49
      Wczoraj minęło 8 miesięcy mojego prawka! Serdecznie polecam szkołę jazdy Linia Akademia Auto Świat!! Pan Rafał Wojciechowski ze swoim spokojem i umiejętnościami nauczył mnie jeździć tak, że nawet egzaminator był zadziwiony :))
    • borgisz Re: OSK LINIA w Warszawie 25.05.15, 17:57
      Polecam Linia nauka jazdy - Akademia Auto Świat!!! Super instruktor -> Bogdan Barcikowski:)
      Super atmosfera, b. dobra organizacja zajęć. Nauka tutaj to sama przyjemność
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka