Dodaj do ulubionych

Nareszcie!!!

IP: *.chello.pl 08.08.06, 11:15
:))))

tiny.pl/7hpx
Obserwuj wątek
    • Gość: Krakusek Re: Nareszcie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 11:18
      GRATULUJE, mi dopiero dziś przyjeli wniosek, ale to dobrze wróży. Szybciej
      pracują po wymianach na nowe prawko.
      Czyli niedługo ja też będe sie cieszył :D
      • robert.poznan Re: Nareszcie!!! 08.08.06, 12:47
        najwyraźniej coś ruszyło, bo też długo nie czekałem, 2 dni aż urząd wyśle moje
        papiery, w czw. był komunikat że trwa postępowanie, a w poniedziałek - że prawko
        do odbioru :) łącznie jakiś tydzień czekania :) chyba drukują tam 24h
        • Gość: animka1 Re: Nareszcie!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.08.06, 17:14
          Buuuuu, ja zdałam tydzień temu i jeszcze ani widu ani słychu :-((((
          • Gość: Jędrek Re: Nareszcie!!! IP: *.152-14.Gorka-Narodowa.betanet.pl 08.08.06, 20:01
            Ja zdałem w tamten wtorek i jutro mam do odbioru :d ale fajno :d
    • Gość: zziula Re: Nareszcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:32
      Jędrek a gdzie zdawałeś? Bo ja zdałam w piątek i już sie nie moge doczekać. A
      moich papierów chyba jeszcze nawet nie przeslali z Warszawy do mojego wydziału
      komunikacji...buuu
    • Gość: Krakusek Narazka, jak tu jeszcze zaglądasz to napisz.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 13:25
      czy zaraz po wyswietleniu sie tego komunikatu 'do odbioru' twoje PJ jest juz do
      odebrania w Wydziale Komunikacji czy jeszcze trzeba czekać ażjeprzyślą z Wawy?
      • Gość: Narazka Re: Narazka, jak tu jeszcze zaglądasz to napisz.. IP: *.chello.pl 10.08.06, 06:47
        W zasadzie to chyba wyświetlenie komunikatu sygnalizuje, że urząd odebrał prawo
        jazdy. Ja zdawałem w Krakowie, ale odbiór miałem gdzie indziej, bo tam jestem
        zameldowany na stałe. 24 lipca MORD wysłał papiery, a dopiero 2 sierpnia były w
        Urzędzie i tego samego dnia dotarły do Warszawy. Taką właśnie datę ma mój
        plastik. 8 sierpnia wyświetliło komunikat i pani z Urzędu potwierdziła
        telefonicznie, że już jest gotowe prawo jazdy do odbioru.

Pozdrawiam
        • Gość: Krakusek Re: Narazka, jak tu jeszcze zaglądasz to napisz.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 07:41
          Ok, dzięki, bo ja też zdawałem w Krakowie, a zameldowany jestem 50km od Krakowa
          na południe ;)
          • Gość: Narazka Re: Narazka, jak tu jeszcze zaglądasz to napisz.. IP: *.chello.pl 10.08.06, 14:49
            Myślę że czekanie nie potrwa długo.

Narazka

P.S. Od wczoraj "zrobiłem" już samodzielnie 98 km po mieście:)

N.
            • Gość: Krakusek Nareszcie teraz ja. 3 sierpnia zdałem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 09:43
              tiny.pl/7x6k
              • queen-of-angels :D 14.08.06, 09:57
                Gość portalu: Krakusek napisał(a):

Szerokiej drogi i fajnych wrażeń z jazdy :)
                A jak tam osobisty ? Już czeka ?

pzdr
                • Gość: asd Re: :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 15:13
                  wlasnie! jaka date macie na prawku?? date zdanego egzaminu czy przyjecia wniosku
                  do wawki??
                  • robert.poznan Re: :D 14.08.06, 16:31
                    data wydania prawka - u mnie jest to ta data, która pojawiła się na stronie przy
                    "Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne."
                    • Gość: Krakusek queen-of-angels IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 20:31
                      Date przyjęcia wniosku na prawku.
                      queen-of-angels o so hoci z tym osobistym???
                      • queen-of-angels Re: queen-of-angels 14.08.06, 20:48
                        Gość portalu: Krakusek napisał(a):

> Date przyjęcia wniosku na prawku.
                        > queen-of-angels o so hoci z tym osobistym???

E no...o samochodzie mówie, osobistym :) Prawko jest a czym powozić też ?
                        Pamiętam, że swego czasu szukałeś...

pzdr
                        • Gość: Kralkusek Re: queen-of-angels IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 05:54
                          Na razie niema:(
                          Pożyczysz? ;)
                          • queen-of-angels Re: Krakusek 15.08.06, 08:01
                            Gość portalu: Kralkusek napisał(a):

> Na razie niema:(
                            Uuuu...to szkoda :(
                            Teraz tyle tego jest...jak dobrze poszukasz to można znaleźć coś naprawdę
                            fajnego.

> Pożyczysz? ;)
                            Oj, oj...wiesz, jak zaczyna być mowa o mojej Strzale to reguję niemal
                            alergicznie...nie wiem czy jesteś tego świadomy ? :)))) No ewentualnie mogę dać
                            się przejechać ;P

pozdrawiam i jeszcze raz tego prawka gratuluję !

PS. A myślałam, że to ja cierpię na bezsenność :)

-*-*-
                            www.klubpancernika.pl/
                            • ziulek5 Re: Krakusek 15.08.06, 10:09
                              JA też już mam, ja tez:
                              Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie. Tylko, że z wczorajsza datą i dzis nie
                              odbiore bo święto. Ale jutro będe smigać swoją zieloniutką żabcią!!!
              • Gość: Narazka Re: Nareszcie teraz ja. 3 sierpnia zdałem... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.08.06, 18:35
                No to szerokiej drogi:)))

Narazka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka