Gość: Narazka IP: *.chello.pl 08.08.06, 11:15 :)))) tiny.pl/7hpx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krakusek Re: Nareszcie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 11:18 GRATULUJE, mi dopiero dziś przyjeli wniosek, ale to dobrze wróży. Szybciej pracują po wymianach na nowe prawko. Czyli niedługo ja też będe sie cieszył :D Odpowiedz Link Zgłoś
robert.poznan Re: Nareszcie!!! 08.08.06, 12:47 najwyraźniej coś ruszyło, bo też długo nie czekałem, 2 dni aż urząd wyśle moje papiery, w czw. był komunikat że trwa postępowanie, a w poniedziałek - że prawko do odbioru :) łącznie jakiś tydzień czekania :) chyba drukują tam 24h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: animka1 Re: Nareszcie!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.08.06, 17:14 Buuuuu, ja zdałam tydzień temu i jeszcze ani widu ani słychu :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: Nareszcie!!! IP: *.152-14.Gorka-Narodowa.betanet.pl 08.08.06, 20:01 Ja zdałem w tamten wtorek i jutro mam do odbioru :d ale fajno :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zziula Re: Nareszcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:32 Jędrek a gdzie zdawałeś? Bo ja zdałam w piątek i już sie nie moge doczekać. A moich papierów chyba jeszcze nawet nie przeslali z Warszawy do mojego wydziału komunikacji...buuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakusek Narazka, jak tu jeszcze zaglądasz to napisz.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 13:25 czy zaraz po wyswietleniu sie tego komunikatu 'do odbioru' twoje PJ jest juz do odebrania w Wydziale Komunikacji czy jeszcze trzeba czekać ażjeprzyślą z Wawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narazka Re: Narazka, jak tu jeszcze zaglądasz to napisz.. IP: *.chello.pl 10.08.06, 06:47 W zasadzie to chyba wyświetlenie komunikatu sygnalizuje, że urząd odebrał prawo jazdy. Ja zdawałem w Krakowie, ale odbiór miałem gdzie indziej, bo tam jestem zameldowany na stałe. 24 lipca MORD wysłał papiery, a dopiero 2 sierpnia były w Urzędzie i tego samego dnia dotarły do Warszawy. Taką właśnie datę ma mój plastik. 8 sierpnia wyświetliło komunikat i pani z Urzędu potwierdziła telefonicznie, że już jest gotowe prawo jazdy do odbioru. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakusek Re: Narazka, jak tu jeszcze zaglądasz to napisz.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 07:41 Ok, dzięki, bo ja też zdawałem w Krakowie, a zameldowany jestem 50km od Krakowa na południe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narazka Re: Narazka, jak tu jeszcze zaglądasz to napisz.. IP: *.chello.pl 10.08.06, 14:49 Myślę że czekanie nie potrwa długo. Narazka P.S. Od wczoraj "zrobiłem" już samodzielnie 98 km po mieście:) N. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakusek Nareszcie teraz ja. 3 sierpnia zdałem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 09:43 tiny.pl/7x6k Odpowiedz Link Zgłoś
queen-of-angels :D 14.08.06, 09:57 Gość portalu: Krakusek napisał(a): Szerokiej drogi i fajnych wrażeń z jazdy :) A jak tam osobisty ? Już czeka ? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 15:13 wlasnie! jaka date macie na prawku?? date zdanego egzaminu czy przyjecia wniosku do wawki?? Odpowiedz Link Zgłoś
robert.poznan Re: :D 14.08.06, 16:31 data wydania prawka - u mnie jest to ta data, która pojawiła się na stronie przy "Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakusek queen-of-angels IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 20:31 Date przyjęcia wniosku na prawku. queen-of-angels o so hoci z tym osobistym??? Odpowiedz Link Zgłoś
queen-of-angels Re: queen-of-angels 14.08.06, 20:48 Gość portalu: Krakusek napisał(a): > Date przyjęcia wniosku na prawku. > queen-of-angels o so hoci z tym osobistym??? E no...o samochodzie mówie, osobistym :) Prawko jest a czym powozić też ? Pamiętam, że swego czasu szukałeś... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kralkusek Re: queen-of-angels IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 05:54 Na razie niema:( Pożyczysz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
queen-of-angels Re: Krakusek 15.08.06, 08:01 Gość portalu: Kralkusek napisał(a): > Na razie niema:( Uuuu...to szkoda :( Teraz tyle tego jest...jak dobrze poszukasz to można znaleźć coś naprawdę fajnego. > Pożyczysz? ;) Oj, oj...wiesz, jak zaczyna być mowa o mojej Strzale to reguję niemal alergicznie...nie wiem czy jesteś tego świadomy ? :)))) No ewentualnie mogę dać się przejechać ;P pozdrawiam i jeszcze raz tego prawka gratuluję ! PS. A myślałam, że to ja cierpię na bezsenność :) -*-*- www.klubpancernika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ziulek5 Re: Krakusek 15.08.06, 10:09 JA też już mam, ja tez: Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie. Tylko, że z wczorajsza datą i dzis nie odbiore bo święto. Ale jutro będe smigać swoją zieloniutką żabcią!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narazka Re: Nareszcie teraz ja. 3 sierpnia zdałem... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.08.06, 18:35 No to szerokiej drogi:))) Narazka Odpowiedz Link Zgłoś