Gość: beata IP: *.petrus.com.pl 26.08.06, 17:31 jestem na finale kursu prawa jazdy ale kazda jazda była dla mnie ogromnym stresem jeżeli ktoś przeżył to samo proszę o rade jak poradził sobie z egzaminem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baba Re: prawo jazdy IP: 86.57.170.* 26.08.06, 18:54 jestem w połowie jazd i za każdym razem jak wsiadam do auta to jestem przez 20 minut sparaliżowana ale to dlatego, że odwoże poprzedniego kursanta, potem juz sama z instruktorem pomału sie luzuje, na koniec 2 godeziny jest juz OK. Nie wiem jak sobie poradze ze stresem na egzaminie, mam przeczucie, że przez to nie zdam za pierwszym podejściem. ale póki co biorę się za naukę i walkę ze stresem. Tylko w jaki sposób???? póki co chudnę przez te nerwy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: prawo jazdy IP: *.petrus.com.pl 27.08.06, 17:43 myślałam że tylko ja tak panikuję dzięki za odpowiedż.szkoda że nie ma pigułki na stresa o wiele łatwiej by się szło przez zycie trzeba byc optymistą tyle ludzi pomyslnie zdaje egzamin to i my zdamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: prawo jazdy IP: *.czerniakowska / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 19:25 Zajżyj na www.forum.kursjazdy.pl/ , gdzie możesz pogadać z innymi Koleżankami które są już po/przed i mają te przeżycia już opanowane ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Re: prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 12:56 ...ja sobie chaszu zapaliłem na B było git.Na A niepaliłem oblałem(swiatła) na C nienaumiałem sie,ale ogulnie robic swoje i tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś