Dodaj do ulubionych

W OR D Wrocław

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 21:10
Witam będe zdawał we wrocku czy macie jeakieś informacje o tym ośrodku???

Piszcie wszystko co wiecie... Pozdrawiam i z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: siokk009 Re: W OR D Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 21:15
      Dużo by opiowiadać...
      • Gość: Robeercik Re: W OR D Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.06, 00:16
        www.word.wroc.pl
        • Gość: !!! Re: W OR D Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 08:34
          A może cos o egzaminatorach???
          • Gość: INSTRUKTOR Re: W OR D Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 19:12
            UCIEKAJCIE STĄD GDZIE MOŻECIE. NAJGORSZY WORD W POLSCE POD KAŻDYM
            WZGLEDEM.JEDNA WIELKA SITWA!!!!!!!!!!!!!! SZKODA WASZYCH
            PIENIĘDZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: :-) Re: W OR D Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 19:18
              Sprawdź kartoteki Kryminalne, a dowiesz się więcej :-)
              • Gość: ODW. Re: W OR D Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 17:53
                mASZ RACJĘ KOLEGO O TYM ZUPEŁNIE NIE POMYŚLAŁAM.
                • Gość: albercik Re: W OR D Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 18:52
                  egzamin teoretyczny nic specjalnego, zreszta co tu mozna wymyslic
                  egzamin praktyczny - zdawalem jeszcze jak byl placyk manewrowy starego typu.
                  egzaminator mily, nie latal z linika i nie mierzyl jak kto stanal. na miescie
                  pelna kulturka. zatrzymal sam auto jak zaczalem jechac na rowerzyste, zapytal
                  czy rowerzysta mial pierwszenstwo , powiedzialem ze oczywiscie ze mial, potem
                  juz bez zadnych bledow. calkiem mily. egzamin zaliczony za pierwszym razem.
                  z moich znajomych (wszyscy zdawali we wrocku) jakies 70% zdalo za pierwszym
                  razem. napewno zdarzaja sie buraki ktore ulewaja na sile, ale ja nie spotkalem
                  ani zaden z moich znajomych tez nie. pozdr.
                  • Gość: Maryloo Re: W OR D Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.06, 09:14
                    Ja zdałam za pierwszym razem, mimo że mialam kilka potkniec. W mojej grupie,
                    tego samego dnia, zdalo ok 50%. Wiekszosc zdawala pierwszy raz. Nie mam więc im
                    nic do zarzucenia - no, moze oprócz tego, że na praktyke trzeba czekać w zimnej
                    wiacie ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka