Gość: stefek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 21:10 Witam będe zdawał we wrocku czy macie jeakieś informacje o tym ośrodku??? Piszcie wszystko co wiecie... Pozdrawiam i z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siokk009 Re: W OR D Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 21:15 Dużo by opiowiadać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robeercik Re: W OR D Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.06, 00:16 www.word.wroc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: W OR D Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 08:34 A może cos o egzaminatorach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INSTRUKTOR Re: W OR D Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 19:12 UCIEKAJCIE STĄD GDZIE MOŻECIE. NAJGORSZY WORD W POLSCE POD KAŻDYM WZGLEDEM.JEDNA WIELKA SITWA!!!!!!!!!!!!!! SZKODA WASZYCH PIENIĘDZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: W OR D Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 19:18 Sprawdź kartoteki Kryminalne, a dowiesz się więcej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ODW. Re: W OR D Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 17:53 mASZ RACJĘ KOLEGO O TYM ZUPEŁNIE NIE POMYŚLAŁAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albercik Re: W OR D Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 18:52 egzamin teoretyczny nic specjalnego, zreszta co tu mozna wymyslic egzamin praktyczny - zdawalem jeszcze jak byl placyk manewrowy starego typu. egzaminator mily, nie latal z linika i nie mierzyl jak kto stanal. na miescie pelna kulturka. zatrzymal sam auto jak zaczalem jechac na rowerzyste, zapytal czy rowerzysta mial pierwszenstwo , powiedzialem ze oczywiscie ze mial, potem juz bez zadnych bledow. calkiem mily. egzamin zaliczony za pierwszym razem. z moich znajomych (wszyscy zdawali we wrocku) jakies 70% zdalo za pierwszym razem. napewno zdarzaja sie buraki ktore ulewaja na sile, ale ja nie spotkalem ani zaden z moich znajomych tez nie. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryloo Re: W OR D Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.06, 09:14 Ja zdałam za pierwszym razem, mimo że mialam kilka potkniec. W mojej grupie, tego samego dnia, zdalo ok 50%. Wiekszosc zdawala pierwszy raz. Nie mam więc im nic do zarzucenia - no, moze oprócz tego, że na praktyke trzeba czekać w zimnej wiacie ;) Odpowiedz Link Zgłoś