Gość: poczatkujaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 15:13 Chcialabym rozpoczac nauke jazdy i myslalam wlasnie o tej szkole, czy ktos z Was ja zna i moglby mi cos na jej temat powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pontus_euxinus Re: Easy Rider- Łódź 02.09.06, 22:16 Gość portalu: poczatkujaca napisał(a): > Chcialabym rozpoczac nauke jazdy i myslalam wlasnie o tej szkole, czy ktos z > Was ja zna i moglby mi cos na jej temat powiedziec? ... a czemu chcesz sie do nich zapiac? Jak ucza nie wiem, szkola jak szkola, tyle ze droga:) [jedna z drozszych w Lodzi, po Wocie] Czy ucza lepiej niz inni... chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
queen-of-angels Re: Easy Rider- Łódź 03.09.06, 14:45 Gość portalu: poczatkujaca napisał(a): > moglby mi cos na jej temat powiedziec? Osobiście nie znam, żaden mój znajomy też tam nie jeździł. Ale... :) Jakiś czas temu pisałam już o tym na forum - miałam okazję podziwiać ich toyotę mocno wgniecioną od strony kierowcy...i dalej jeździła w takim stanie z kursantami. Dla mnie uszkodzony (poważnie) samochód nauki jazdy automatycznie dyskwalifikuje szkołę...po prostu nie odważyłabym się wsiąść... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ayam Re: Easy Rider- Łódź IP: *.28.rev.vline.pl 03.09.06, 22:39 witam! poza tym w tej szkole z tego co wiem w tej szkole uzywaja toyotek.a przeciez egzamin zdajesz na corsie:p.dlatego chyba lepiej wybrac szkole,w ktorej ucza na jezdzic na oplu corsie:).jesli chcesz to podam ci namiary na swietnego instruktora:).pisz na bzz13@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poczatkujaca Re: Easy Rider- Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 18:51 Chce sie tam zapisac bo mam do tej szkoly najblizej. 5 min na pieszo. Nadal czekam na jakies konkretne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś