Dodaj do ulubionych

Ile dni trwa kurs

IP: *.icpnet.pl 22.09.06, 22:28
Mam pytanie ile dni trwa kurs i cała procedura zdawania egzaminu. Zależy mi
na szybkim uzyskaniu dokumentu PJ. Jak najszybciej mogę to zrobić
Obserwuj wątek
    • zenone1 Re: Ile dni trwa kurs 22.09.06, 23:22
      Musisz dobrze zagadac z ludźmi w OSK. Znam rekordzistów którzy zrobili kurs w niecały miesiąc. Niestety co najmiej drugie tyle trzeba poczekać na egzamin :/
      • Gość: X Re: Ile dni trwa kurs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 00:14
        Tego rodzaju pytanie pojawia się co jakiś czas........

Odpowiedź jest wciąż ta sama ---> godzinki TEORII & godzinki PRAKTYKI.

Jeżeli ktoś ma możliwość "trenowania" na własną rękę, to potrzebuje tylko
        ZAŚWIADCZENIA o Ukończeniu Kusu, co jest nielegalne, ale wciąż egzystuje :-)

Oficjalny "rekord" (zgodnie z paragrafami) to jakieś dwa tygodnie + czas
        oczekiwania na Egzamin i wydanie plastiku.

Termin oczekiwania na Egzamin jest bardzo zróżnicowany od rejonu Polski !
        Egzamin można zdawać gdziekolwiek na terenie Polski niezależnie od miejsca
        zameldowania.

Rzekomo w Poznaniu, Łodzi i ...... czeka się najdłużej ponieważ Egzaminatorzy
        zamiast "pracować" , to siedzą w więzieniu :-)

W np.Skierniewicach/Siedlcach/(i tych innych Koluszkach) na termin czeka się
        obecnie do dwóch tygodni.
        Proponuje wykonać telefonik do danego WORD/MORD/PORD z zapytaniem o aktualne
        info co do terminu ponieważ "poczta pantoflowa" nie zawsze ma aktualne dane.
    • Gość: isa2 Re: Ile dni trwa kurs IP: *.acn.waw.pl 23.09.06, 14:05
      Ja caly egzamin wraz ze zdaniem egzaminu zrobilam w niecale 2 miesiace.
      Nastepne 2 tygodnie oczekiwalam na dokument. To bardzo szybko, ale jezdzilam
      codziennie po 3h.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka