Dodaj do ulubionych

zdałam za siódmym razem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:40
Witam wszystkich. Parę dni temu udało mi się w końcu zaliczyc ten cholerny
egzamin. Satysfakcja niesamowita. Moja przygoda z prawkiem trwała ponad rok i
nie raz załamywałam się, płakałam, nie chciałam słyszeć o następnym
egzaminie. Na szczęście to już za mną. Dlatego radzę wszystkim zdającym
podchodzącym do któregoś tam egzaminu: nie załamujcie się, w końcu zdacie ten
egzamin czy za pierwszym, piątym czy jedenastym razem. To jest na prawdę
ogromna radość gdy egzaminator na zakończenie jazdy mówi wam, że uzyskaliście
wynik pozytywny. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: zdałam za siódmym razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:59
      wielkie gratulacje !! szerokiej drogi i gumowych drzew ;)
      • Gość: ayam Re: zdałam za siódmym razem IP: *.28.rev.vline.pl 28.09.06, 19:03
        rozumiem Cie doskonale!ja zdałam za szóstym razem.euforia cudowna.prawie sie
        poryczałam jak powiedzial pozytywny,a pozniej uslyszalam slowa-wydzial
        komunikacji:).radosc niesamowita.juz odliczam dni do odbioru prawka:))
        • Gość: arla5 Re: zdałam za siódmym razem IP: 82.160.224.* 28.09.06, 19:33
          gratuluje serdecznie!!!!!!!!!i trzymam kciuki za zdajacych
    • Gość: anchois [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 01:08
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: gość do anchoisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 07:14
        nie wtrącaj sie bo to nie do ciebie było skierowane. Obraziłeś tę dziewczynę i
        zrobiłeś jej przykrość tym stwierdzeniem dupku bez mózgu. Podczas gdy ona
        będzie szukała gumowych drzew, ty poszukaj rozumu. Myślę, że jej te drzewa nie
        będą potrzebne a ty rozumu nie znajdziesz samolubie bo nigdy go nie miałeś.
        • Gość: amdziata Re: do anchoisa IP: 80.50.48.* 29.09.06, 08:06
          Anchois żenadą jest to, że w ogole sie odzywasz, wrecz powiem, ze zalosny
          jestes. Znudzila nam sie twoja idiotyczna gadka idz szukaj swojego mozgu i sie
          nad swoim problemem zastanow, albo lepiej zacznij od terapii psychiatrycznej,
          bo widac od razu ze masz problemy sam ze soba i nie potrafisz sobie z tym
          poradzic.
      • Gość: żaneta [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 17:22
        • Gość: anchois Re: do anchois IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 23:25
          dalej uważam, że zdawanie po siedem razy to żenada, a Ty jesteś motoryzacyjnym
          nieudacznikiem...
          i wyobraz sobie ze wiem.... instruktorzy zle cie nauczyli a egzaminatorzy sie
          złośliwie zawzieli..

stara spiewka nieudaczników
    • Gość: amdziata Re: zdałam za siódmym razem IP: 80.50.48.* 29.09.06, 08:08
      Zaneta gratulacje!!!!!
      • Gość: KK Prawko to nie zwykły egzamin IP: *.aster.pl 29.09.06, 14:58
        Tu chodzi o życie, bezpieczeństwo swoje i innych. To najtrudniejszy ze
        wszystkich egzaminów, jakie są, bo tu nie skreślisz swoich błędów na drodze,
        któych skutki mogą być nie do przewidzenia.Ktoś, kto się dziwi zdającym po 7
        razy czy więcej, musi być głupcem. Wielu ludzi potrafi jeździć, a jednak nie
        zdaje, jak i wielu z tych, którzy już mają prawko oblałoby, zdając teraz.
        • Gość: amdziata Re: Prawko to nie zwykły egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:03
          KK zgadzam sie z Toba,ale komu Ty to tłumaczysz? Są tu ludzie, którzy niestety
          sa tak zapatrzeni w siebie,bo zaliczyli za 1 razem i uwazaja, ze jak sie nie
          zda za 1 razem, to wcale sie nie powinno jezdzic. Szkoda slow, lepiej nie
          zwracac uwagi na te bzdurne wywody typu anchoisa.
    • Gość: Miluś Re: zdałam za siódmym razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 19:14
      Gratuluje! A gdzie zdawałaś Zaneta?
      • Gość: robi Re: zdałam za siódmym razem IP: *.tosa.pl 29.09.06, 21:11
        Gratuluje !!! ja zdałem za 6 w poznaniu i nie wstydze sie tego ze zdałem
        dopiero za 6. Mam prawko i jakoś nie mam problemow z poruszaniem sie po ulicy a
        mam wielu kolegow ktorzy zdali za 1 a juz maja mandaty za przekroczenie
        predkosci !
        • Gość: tomeczek Re: zdałam za siódmym razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 23:10
          Mi się wydaje, że osoba, która zdała za n-tym razem bardziej szanuje swoje
          prawo jazdy od tych co zdali za 1 razem. Wydaje mi się, że skoro tak długo
          pracowali na swoje prawo jazdy jeżdzą przepisowo, aby uniknąć ponownej męczarni
          w przyszłości.
    • Gość: anchois [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 23:22
      • Gość: amdziata Re: pokrętna filozofia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 23:25
        pokrętną filozofię to ty masz w swoim malenkim mozdzku
    • Gość: żaneta Re: zdałam za siódmym razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 13:46
      Dzięki za wszystkie gratulacje i miłe słowa. Zwracam się teraz do anchois -
      skąd ta pewność, że osoba, która zdaje egzamin siedem razy będzie gorszym
      kierowcą niż osoba, która zdała za pierwszym razem. Interesują mnie jakieś
      wiarygodne badania, statyski, np. dotyczące korelacji mniędzy ilością egzaminów
      a ilośicią spowodowanych później wypadków. Jak jesteś taki mądry, to sam nam
      udowodnij, że kierowcy, którzy zdają kilkakrotnie jeżdżą poźniej gorzej od
      tych, którzy zdali za pierwszym razem. Masz prawo do wyrażania swoich opini i
      poglądów, ale poprzyj je DOWODAMI. Inaczej są nic nie warte.
      • Gość: anchois [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 14:31
    • pontus_euxinus Re: zdałam za siódmym razem 30.09.06, 16:02
      Gość portalu: żaneta napisał(a):

ignorujcie wpisy: anchois_anszua, anchois

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka