Dodaj do ulubionych

Pomocy!!! szukam dobrej auto-szkoły w W-wie !

IP: 82.177.111.* 12.10.06, 10:37
Może macie na oku jakąś fajną szkołę nauki jazdy w Warszawie ? Ja pierwotnie
wybrałam Imolę - ale strasznie złych rzeczy dowiedziałam się z innego forum
na jej temat, więc szukam innego kursu. Interesuje mnie kurs - wykłady
najchętniej w weekendy, bezproblemowe zapisy u instruktora na jazdy. No i
oczywiście WYTRZYMAŁY i CIERPLIWY instruktor ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Evula Re: Pomocy!!! szukam dobrej auto-szkoły w W-wie IP: *.soletanche.pl 12.10.06, 14:55
      Szkoła Silver przy Modlińskiej. Nie wiem, w jakiej dzielnicy mieszkasz, więc
      jesli w okolicach centrum, mokotowa, ursynowa to miałabys daleko. Jednak szkoła
      jest naprawde super a instruktor, który uczył mnie jeździć powinien dostac
      Nobla za cierpliwość:-)Zdałam u niego za 1-szym razem. Jeśli byłabys skłonna
      skorzystać z nauki w tej szkole wejdź sobie na stronkę www.silver-naukajazdy.pl
      A jesli chcialabys uzyskac kontakt do instruktora podam mailem: evula@gazeta.pl
      • Gość: nikita Re: Pomocy!!! szukam dobrej auto-szkoły w W-wie IP: 82.177.111.* 13.10.06, 09:10
        Dzięki wielkie!!!!!!!!!! O taką szkołę mi chodzi !!!!!!
      • Gość: Evula Re: Pomocy!!! szukam dobrej auto-szkoły w W-wie IP: *.mg.gov.pl 03.01.07, 11:10
        Evula: Czy mogłabyś przesłać mi namiary na sprawdzonego instruktora ze szkoły
        Silver? Bardzo dziękuję: habibi2006@gazeta.pl
    • Gość: Lii Re: Pomocy!!! szukam dobrej auto-szkoły w W-wie IP: *.pwpw.pl 13.10.06, 11:00
      Ja mogę polecić Imolę- Szkoła jak szkoła. norma. Ale instruktor - rewelacja. Po
      prostu twa"siła spokoju" i cierpliwości. Miły normalny facet. nigdy nie
      zdarzyło mu się podnieść głos. A przy mnie naprawdę się napracował. Taktowny.
      Inteligentny i z zacięciem do nauki kursantów. To dzięki niemu w chwili obecnej
      nie boję się jeździć.
      • Gość: miłosz Re: Pomocy!!! szukam dobrej auto-szkoły w W-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 09:54
        Imola nr 1 ale w reklamie, bądź linkach sponsorowanych. Buahahahaha
        • Gość: swallow Re: Pomocy!!! szukam dobrej auto-szkoły w W-wie IP: *.acn.waw.pl 14.10.06, 10:35
          rowniez polecam imole, jak ktos mysli ze jestem pracownikiem czy kimkolwiek to
          nie wiem... mzoemy sie spotkac na ulicy czy jakkolwiek i udowodnie ze nie
          • Gość: arek Re: Pomocy!!! szukam dobrej auto-szkoły w W-wie IP: *.aster.pl 14.10.06, 20:47
            a jak masz udowodnić jak zasilasz szarą strefe, instruktorku :)
            • habibi2006 Re: Pomocy!!! szukam dobrej auto-szkoły w W-wie 03.01.07, 11:06
              Również nie polecam Imoli!!!
    • Gość: Gość Re: Pomocy!!! szukam dobrej auto-szkoły w W-wie IP: *.zabki.net.pl 13.10.06, 17:55
      Hej! Polecam szkołę Strefa-L (www.strefa-l.pl). Teorię mają w soboty i
      niedziele przed południem przy ul. Płowieckiej (róg Marsa). Instruktor, z
      którym jeździłam (Wojtek) spokojny, opanowany i rzeczowy. Zdałam za pierwszym
      razem. Potem jeszcze moi znajomi jeździli z nim jazdy doszkalające i w tej
      chwili wszyscy jestesmy posiadaczami prawka!!!:)))
      • Gość: Nikita Re: Pomocy!!! szukam dobrej auto-szkoły w W-wie IP: 82.177.111.* 16.10.06, 10:21
        Dzięki!!!!!!!!!

OK, no to do dzieła !!!!!!!!!!!!
        • redzi123 Re: Pomocy!!! szukam dobrej auto-szkoły w W-wie 17.10.06, 21:49
          a ja polecam "AUTOJAR" na Kabatach
          • Gość: S ---> Re: Pomocy!!! szukam dobrej auto-szkoły w W-wie IP: *.aster.pl 03.01.07, 20:18
            Ja też
            • Gość: ola Re: Pomocy!!! szukam dobrej auto-szkoły w W-wie IP: *.aster.pl 03.01.07, 20:26
              polecam imola na grójeckiej,instruktorzy super polecam pana janusz i pana pawła
              to nie jest reklama
              pozdrawiam
    • Gość: kursantka Re: IMOLA najlepsza w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 03.01.07, 22:48
      A ja polecam Motokurs na Wiktorskiej
      • Gość: ania Wszystkie...tylko nie IMOLA!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 04.01.07, 11:06
        j.w.
    • Gość: Egzaminator WORD Re: Pomocy!!! szukam dobrej auto-szkoły w W-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 14:15
    • Gość: Egzaminator WORD IMOLA - najlepsza szkoła w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 14:15
    • Gość: x Test na Długiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 19:06
      a ja polecam szkołe jazdy TEST na ulicy Długiej...
      • Gość: maga Re: dobra szkoła jazdy IP: *.flashnet.pl 04.01.07, 21:19
        Nie polecam Autka, duży plus dla pana Sławka z Egidy, po pierwszej jeżdzie
        miałam ochotę uciec z samochodu ale dzięki niemu zdałam i radzę sobie w
        miejskim ruchu i na parkingu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka