Gość: Przemek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 19:33 Zdałem egzamin w Tychach 4.10. 06 r.Czekam na odbiór.Na jakiej stronie mogę sprawdzić czy mogę odeprać prawko?.Aha, jestem z Wadowic koło Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pontus_euxinus Re: Odbiór prawa jazdy 12.10.06, 20:02 Gość portalu: Przemek napisał(a): > Na jakiej stronie mogę > sprawdzić czy mogę odeprać prawko? sprawdz w WSZUKIWARCE. > Aha, jestem z Wadowic koło Krakowa. a gdzie to? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Hmmm. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 20:12 To tam mają końńńpiuuuutery ? :-) Stronka PWPW jest przeważnie błędnym środkiem informacji ! Dane są przeważnie nieaktualne i tyle. Po prostu odczekaj minimum dwa tygodnie (jeżeli zdawałeś w czwartek/piątek/sobotę, to dodaj 4 dni na POCZTĘ) i zadzwoń do Wydziału Komunikacji pod który podlegasz - tam Ci powiedzą,czy wszystko odpowiednio zaplastikowywali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bastian78 Re: Odbiór prawa jazdy IP: 193.201.167.* 13.10.06, 10:32 cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx Pomimo tego co X napisał w moim wypadku zadziałała. Tydzień i dwa dni po egz. pojawiło się info. Po kolejnych dwóch dniach już widniała informacja że do odbiotu. Odpowiedz Link Zgłoś