Gość: Aneczka82 IP: *.n4u.krakow.pl 10.12.06, 18:33 Hej szukam nauki jazdy w lublinie, ktos moze doradzic co brac pod uwage? Czy ktos ma jakies doswiadczenia z nauka jazdy naukajazdy.lublin.pl ? please o info! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miamore999 globus-rabbit 15.12.06, 22:34 ja proponuje globus-rabbit na elesemie! bardzo dobra szkoła! ja zdałam za pierwszym razem!!! polecam miła atmosfera, profesjonalne podejście do nauki! miło i bezstresowo! warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Nauka jazdy naukajazdy.lublin.pl ? IP: *.76.classcom.pl 17.12.06, 16:09 Moge ci smialo polecic OSK "ELA" lipowej. Swietna kadra instruktorska i pełen profesjonalizm. wiecej info znajdziesz na ich stronie www.ela.lublin.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Nauka jazdy naukajazdy.lublin.pl ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 13:42 najwieksza zdawalnosc ma efekt Odpowiedz Link Zgłoś
artistry1 Re: Nauka jazdy naukajazdy.lublin.pl ? 18.12.06, 07:12 szczerze powiem nie widziałam l-ek tej nauki na mieście. Każdy z nas poleci ci inna szkole, zadzwoń do WORD-u i poproś niech ci powiedzą z jakich szkol ludzie maja największą zdawalność i tam się zapisz:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś