Dodaj do ulubionych

już mam dokument

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 12:12
za 3 tygodnie prosze sie zglosic po obdiór dokumentów tak mnie poinformowano w WORDzie a
tu niespodzianka dzis juz mam dokument w kieszeni ... czekalam na niego od dnia egzaminu
tylko 10 dni :) juz moge jezdzic !!!!! ale pogoda nie sprzyja
Obserwuj wątek
    • mala_rewolucja Re: już mam dokument 29.01.07, 12:31
      OGROMNE gratulacje!!! A w jakim mieście zadawałaś? Powodzenia na drodze :)

• Gość: kachu Re: już mam dokument IP: *.piotrkow.net.pl 30.01.07, 08:19
        zdawałam w Piotrkowie w piątek 19 stycznia :)
        • Gość: linia frontu Re: już mam dokument IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 13:27
          Ja też gratuluję:))))))))), a warunkami się nie przejmuj, dasz radę i tak!
          Zawsze jakiś trening...
          • Gość: cm ja prawko mialem po 3 dniach czekania :D IP: *.betanet.pl 30.01.07, 20:05
            • Gość: s -> Re: ja prawko mialem po 3 dniach czekania :D IP: *.aster.pl 30.01.07, 23:32
              Ale do narzekania na RP to i tak wszyscy pierwsi...
    • Gość: kacha Re: już mam dokument IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 14:25
      Mnie tez tak informowali a czekałam jedynie 7 dni. Dzisiaj odbieram:)
      • salma2000 Re: już mam dokument 31.01.07, 16:16
        a wiecie czemu tak szybko ???? przeciez zdawalnosc nie jest na najwyzszym
        poziomie nie ?:P hehehehe

:>
        • Gość: kasiek Re: już mam dokument IP: *.piotrkow.net.pl 01.02.07, 16:20
          no nie wysoki poziom i zakonczono (teoretycznie) wymiane starych praw jazdy wiec
          jest o wiele szybciej .... tylko w Wordach wprowadzaja w blad mowiac ze czeka
          sie od 3 do 4 tygodni ....
          • Gość: clarq Re: już mam dokument IP: *.chello.pl 01.02.07, 16:53
            ja dziś odebrałem wtórnik. (10 dni) złożone w zeszły poniedziałek, dzisiaj
            odebrane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka