krwinka_007 10.02.07, 09:55 prosze, poleccie mi jakies szkoly jazdy w lodzi, jest tego tyle a ja nie mam pojecia na ktora sie zdecydowac. poprosze o porady ale tez informacje gdzie absolutnie mam sie nie zapisywac:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pontus_euxinus Re: Łódź - POMOCY!!! 10.02.07, 20:11 krwinka_007 napisała: > prosze, poleccie mi jakies szkoly jazdy w lodzi, popytaj znajomych, bo tu dostaniesz "autoreklame" pod postacia wypowiedzi - w wiekszosci. szkol w Lodzi jest cos ponad 200, wiec... :) i wcale ci co dzialaja od lat, niekoniecznie sa specjalnie polecani. uwazaj na b. duze szkoly (a juz na pewno te co to zasmieca nagminnie przystanki) - najczesciej doswiadczysz tam ogromnej rotacji instruktorow. Odpowiedz Link Zgłoś
krwinka_007 Re: Łódź - POMOCY!!! 11.02.07, 20:41 dziekuje za rade, co jest w tym co napisales. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ama Re: Łódź - POMOCY!!! IP: 83.14.79.* 12.02.07, 20:18 polecam szkołę Bajon na ulicy Zielonej.Wczesniej całe 30 godzin wyjeżdziłam w innej szkole ale dopiero w Bajonie nauczono mnie jak się zachowywac na drodze,patrzeć na znaki i jeżdzić bez zgrzytów. Jeśli skorzystasz zapytaj o p.Wojtka -nigdy nie podnosi głosu i jest spoko Pozdrawiam A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana [...] IP: *.toya.net.pl 16.02.07, 18:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Łódź - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 14:07 Cześć... Ja wyjeździłam ok. 45 godzin w Agrze (nie polecam), ale później brat polecił mi AB Auto Szkoła Mróz na Piotrkowskiej i po 3 wykupionych tam godzinach zdałam. Polecam Krzyśka S. Rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie reklamuję tej szkoły, polecam ją po prostu z autopsji. Tylko pamiętaj Krzysiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mućka Re: Łódź - POMOCY!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 15.02.07, 15:44 Polecam Autoszkołę Sztaba. Świetnym instruktorem jest Pan Jerzy-cierpliwy, kulturalny, wszystko przejrzyście tłumaczy, nigdy nie skraca jazd. Odpowiedz Link Zgłoś
pontus_euxinus Re: Łódź - POMOCY!!! 15.02.07, 21:50 Gość portalu: Karola napisał(a): > Ja wyjeździłam ok. 45 godzin w Agrze (nie polecam), ale później brat > polecił mi AB Auto Szkoła Mróz na Piotrkowskiej i po 3 wykupionych tam godzinac h zdałam. to CUD jakis, ze w 3 godziny zrobilas to co nie udalo sie w 45 godz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Łódź - POMOCY!!! IP: *.toya.net.pl 15.02.07, 22:40 No jasne TY uczysz najlepiej:/ Jak czasem twoje krytyczne komentarze na temat auto szkół w Łodzi, to dochodze do wniosku, że TYLKO TY POTRAFISZ PRZYGOTOWAĆ DO EGZAMINU! ehhh Odpowiedz Link Zgłoś