Dodaj do ulubionych

gaz do dechy!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 15:49
Tak myślę, bo przecież jadąc 50 km/h bede zawalidrogą ale instruktor straszy,
że jak bede jezdził z taka predkością to obleję egzamin. Czyli co?Mam sie tak
ślimaczyc 50 ??? Kto jezdzi po miescie tak wolno? Tylko elki co?
Obserwuj wątek
    • basia_11 Re: gaz do dechy!!! 18.02.07, 18:25
      Gość portalu: wawelski smog napisał(a):

> Tak myślę, bo przecież jadąc 50 km/h bede zawalidrogą ale instruktor straszy,
      > że jak bede jezdził z taka predkością to obleję egzamin. Czyli co?Mam sie tak
      > ślimaczyc 50 ??? Kto jezdzi po miescie tak wolno? Tylko elki co?

Instruktor tak Ci powiedział?? Że oblejesz jak będziesz po mieście jechał
      pięćdziesiątką??
      Mi mój powiedział, że obleję, jak na skrzyżowaniach równorzędnych albo gdy mam
      pierwszeństwo będę zerkać w lewo. Ja mu na to, że przecież z lewej może pędzić
      jakiś wariat, który ma w nosie moje pierwszeństwo - instruktor stwierdził, że
      jak mnie walnie z lewej strony, to będzie płacić...
      Możemy sobie pogratulować instruktorów....

pozdrawiam
      Basia
    • Gość: mazowsze Re: gaz do dechy!!! IP: *.aster.pl 18.02.07, 18:30
      Proszę, małopolski chłopiec a jaki zuch.
      • Gość: jhdak Re: gaz do dechy!!! IP: 217.98.103.* 18.02.07, 18:38
        rany boskie gdzie wy sie uczycie??? w miescie max to 50km/h i nie radze tobie
        przekraczac tej predkosci
        • piotr33k2 Re: gaz do dechy!!! 18.02.07, 18:58
          nie ,on tylko jak uda mu sie zdać będzie po mieście pedził setką póki nie
          zabije kogoś albo siebie co by było i tak najlepszym wyjsciem dla nas
          wszystkich.
          • Gość: wawel Re: gaz do dechy!!! IP: 83.238.70.* 18.02.07, 19:55
            to jedź debilu 100km/h
            • Gość: s --> Re: gaz do dechy!!! IP: *.aster.pl 18.02.07, 20:25
              Na egzaminie jedź troche ponad 50
              • Gość: szprych Re: gaz do dechy!!! IP: *.aster.pl 18.02.07, 20:49
                Trochę, czyli ile ?
          • Gość: ??? Re: gaz do dechy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 14:21
            max 50 km/h bo 51 km/h to wynik negatywny

ps.przekroczenie prędkości o 1 km/h przykro mi
            egzamin negatyny DZIĘKUJE
            • bandria Re: gaz do dechy!!! 20.02.07, 14:49
              Gość portalu: ??? napisał(a):

> max 50 km/h bo 51 km/h to wynik negatywny
              >
              >
              > ps.przekroczenie prędkości o 1 km/h przykro mi
              > egzamin negatyny DZIĘKUJE

Pozwolisz, że nie zgodzę się z tobą. Sam prędkościomierz ma błąd pomiaru +/-
              5km/h. Dlatego, za przekroczenie prędkości od 1-5 km/h nie dostajesz mandatu.
              Poza tym wynik negatywny możesz otrzymać jeżeli:
              a) nie dostosujesz prędkości jazdy do warunków na drodze
              b) nie zastosujesz się do znaków pionowych i poziomych
              c) nie zastosujesz się do PRD

Pozdrawiam
    • bandria Re: gaz do dechy!!! 18.02.07, 21:13
      Gość portalu: wawelski smog napisał(a):

> Kto jezdzi po miescie tak wolno? Tylko elki co?

Ja tak jeżdżę. A ponieważ jestem z Krakowa, to mam nadzieję, że cię nie spotkam
      na drodze, jak byś przypadkiem zdał egzamin.
    • Gość: elek Re: gaz do dechy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 21:28
      Zapomniałeś dodać, że tam jest ograniczenie 70 km/h.
    • Gość: ja Re: gaz do dechy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 09:50
      A ja powiem tak. Zdawałam egzamin w Krakowie pod koniec stycznia. Zdałam choć
      chciał mnie oblać a za co? Za prędkość właśnie. W terenie zabudowanym jechałam
      tak 40 ale to tylko dlatego że było błoto pośniegowe i bałam się więcej. Na
      obszarze z ograniczeniem do 70 jechałam powyżej 50. Na końcu stwierdził, że za
      powoli. Zaczęłam się porzegadywać bo jak miałam jechać w takich warunkach?
      Wreszcie dopięłam swojego i powiedział że zdałam.
      • Gość: piratka Re: gaz do dechy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 11:26
        40 to optmalna jazda na egzaminie oczywiście tam gdzie można sobie na to pozwolić można szybciej
        ale z rozsadkiem !!!! Ja na pierwszym ezaminie bardzo sie spieszyłam no bo nie chcialam poleciec za
        brak dynamiki jazdy choc to pojęcie względne ... i tak sie spieszylam ze pieszych nie widzialam i
        przelecialam skrzyzowane na czerwonym a to panu egzaminatorowi sie nie spodobalo i kazał sie
        zatrzymac na prakingu i nastapila zmiana... i koniec egzaminu.. za drugim podejsciem juz tak nie
        gnalam powoli 40 ... na wszystko był czas i zdalam wprawdzie egzaminator jak dojezdaliśmy do
        osrodka powiedzial ze tu molabym szybciej no to wtedy pognalam prosta droga 80 dopuszczalne i z
        zadowolona mina oznajmil mi ze po mimo drobnych bledow dostaje uprawnienia....

prawko mam juź w kieszeni od 2 dni i juź sobie smigam ale wolno 45km/h :)
        • Gość: ja Re: gaz do dechy!!! IP: 195.245.213.* 19.02.07, 16:56
          A możesz logicznie wytłumaczyć po co jedziesz 45 skoro mozna pięćdziesiąt?
          • Gość: piratka Re: gaz do dechy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 19:07
            a co ci do tego?
            • Gość: s ---> Re: gaz do dechy!!! IP: *.aster.pl 19.02.07, 21:24
              Jak się koleżanka nie czuje na siłach to niech nie jedzie szybciej. I O.K. Ja
              dodam, że wiele zależy od samochodu. Corsą 70 km/h sę czuła. Jak jeżdżę
              Peugeotem 406 2.0 to 70 wygląda mniej więcej tak jak 50-tka w Corsie. Ot
              • Gość: BarT Re: gaz do dechy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 22:20
                Wszystko zalezy od tego gdzie jedziecie. Jezeli jest ograniczenie do 50 czyli
                wlasciwie nie ma zadnego znaku w terenie zabudowanym a droga jest waska, ze
                niemal sie dotykasz lusterkami z samochodami z przeciwka to nie pojedziesz 50.
                Bezpieczne jest wtedy powiedzmy 20-30. A przy 50 stwarzasz zagrozenie na drodze
    • Gość: kasia Re: gaz do dechy!!! IP: 217.17.47.* 20.02.07, 14:44
      Mam nadzieję, że nie zdasz egzaminu. :/
      • Gość: s --> Re: gaz do dechy!!! IP: *.aster.pl 20.02.07, 18:28
        Pfff 30 km/h to sie jeździ po drodze osiedlowej. Jak można jechać 20-30 kiedy da
        się szybciej?! Takie prędkości to się uzyskuje nawet w korku na Puławskiej.
        • Gość: ??? Re: gaz do dechy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 18:53
          PS. Ja już mam prawko i nie grozi mi nie zdanie
          śmigam już sobie swoim autkiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka