Gość: Ania IP: *.am.wroc.pl 19.02.07, 14:14 Czy ktos robil prawko we wroclawiu w motylku na bujwida albo w autostop na szczytnickiej (sa mi najblizej dlatego biore je pod uwage? poradzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotrus Re: Wroclaw: Motylek czy Auto-stop? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 13:10 Ja polecam Akademia Dobrej Jazdy, ma Psim Polu na Bierutowskiej. Kawatek od Grunwaldu, ale co chwile jezdza autobusy, wiec z dojazdem nie ma problemu, a jazdy pozniej odbywaja sie z Mostu Grunwaldzkiego, wiec bedziesz miala blisko;- )) Polecam;-)) Napewno zdasz za pierwszym razem;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulek Re: Wroclaw: Motylek czy Auto-stop? IP: *.chem.uni.wroc.pl 19.04.07, 09:49 mam pytanko, czy zdecydowalas sie na jedna z tych szkol w okolicach pl. grunwaldzkiego? tez chce sie zapisac na kurs i szukam dobrej szkoly. Odpowiedz Link Zgłoś
emronik Akademia Dobrej Jazdy 21.04.07, 16:34 Ja polecam Akademie Dobrej Jazdy na Krakowskiej; zdałam za 1 razem :) Odpowiedz Link Zgłoś