Dodaj do ulubionych

dobry instruktor z dojazdem warszawa!!!pilne!!!!

IP: *.chello.pl 13.03.07, 14:02
szukam dobrego instruktora ktory przypomni jazde.prawo jazdy zdawałam dobrych
kilka lat temu i niestety ze wzgledu na brak srodka transportu nie jezdziłam
wcale czyli w sumie po miescie jeżdziłam z 10 godz,troche mało, prosze o
namiary na dobrego instruktora z dojazdem, z gory dzieki i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: TP Re: dobry instruktor z dojazdem warszawa!!!pilne! IP: *.aster.pl 13.03.07, 21:17
      Mogę polecić ośrodek szkolenia A&P profesjonaliści można się nauczyć wiele o
      bezpiecznej jeździe ,interpretacji przepisów - "myśleniu na drodze".Od
      p.Anrzeja dowiedziałem się informacji o których poprzedni instruktorzy nie
      wspominali .Przeważnie istruktor wymienia kursantów na pl.Bankowym możliwe że
      istnieją też inne opcje.
      www.osk_diakowski.prawojazdy.com.pl/
      zdjecia.prawojazdy.com.pl./galeria/foto_big/big_843_291_20060718113354.jp
      g
      --po prawej istruktor p.Andrzej--
    • Gość: natalia Re: dobry instruktor z dojazdem warszawa!!!pilne! IP: *.aster.pl 14.03.07, 08:10
      Może mogę Ci kogoś polecic ale zależy gdzie mialby dojeżdżać bo W-wa jest duża.
      • mika99 Re: dobry instruktor z dojazdem warszawa!!!pilne! 14.03.07, 11:50
        na żoliborz dokładnie Bielany
        • Gość: natalia Re: dobry instruktor z dojazdem warszawa!!!pilne! IP: *.aster.pl 14.03.07, 19:41
          To raczej cieżko bo mój instruktor jest z Pragi-Pd.
          • azazella Re: dobry instruktor z dojazdem warszawa!!!pilne! 18.03.07, 13:02
            Natalia, mozesz podac namiary na tego instruktora z Pragi Pld?
            • Gość: natalia do azazeli IP: *.aster.pl 20.03.07, 21:49
              OSK GEMID Pan Darek 500 121 588
              • aserka pan darek...bleeeeeeee 23.03.07, 13:46
    • Gość: cwaniak Re: dobry instruktor z dojazdem warszawa!!!pilne! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 08:30
      może tak Ty dojedż taksówką do instruktora, dlaczego on ma tracić czas i pieniądze
      • mika99 Re: dobry instruktor z dojazdem warszawa!!!pilne! 16.03.07, 21:20
        nie twoja sprawa baranie
        • Gość: Ludwik Pieszczoch Re: dobry instruktor z dojazdem warszawa!!!pilne! IP: *.aster.pl 16.03.07, 21:52
          Ja dojeżdżam, ale kosztuje extra. W naturze, rzecz jasna. Piszesz się ?
          • Gość: ???????? Re: dobry instruktor z dojazdem warszawa!!!pilne! IP: *.chello.pl 17.03.07, 14:29
            z czym do ludzi!!!!!!!!!pokaż co masz to sie zastanowie.........
            • Gość: Ludwik Pieszczoch Re: dobry instruktor z dojazdem warszawa!!!pilne! IP: *.aster.pl 17.03.07, 17:06
              Sprawy nie ma, to kiedy umówimy się na "ogląd" moich precjozów ? Żałować nie
              będziesz, towar extra pierwsza klasa.
              • Gość: monika Re: dobry instruktor z dojazdem warszawa!!!pilne! IP: *.chello.pl 18.03.07, 15:38
                dobra, dobra... pozwól że ja to ocenie.... wklej na forum jakieś "fotki" żebym
                na darmo sie nie umawiała, wiesz nie lubie kupować "kota" w worku.
                • Gość: Ludwik Pieszczoch Re: dobry instruktor z dojazdem warszawa!!!pilne! IP: *.aster.pl 18.03.07, 16:49
                  Wklej swoje. Nie kupuję kota w worku.
    • Gość: monika Re: dobry instruktor z dojazdem warszawa!!!pilne! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 20.03.07, 16:14
      Polecam Kube z OSK Kameleon z dojazdem do klienta. Facet oczy super, a
      szczegóły na www.kameleon.waw.pl. Własnie robie u niego kurs, a wcześniej
      uczyło sie u niego duzo moich znajomych. Polecam z czystym sumieniem!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka