Gość: kaku IP: *.zory.msk.pl 24.03.07, 21:54 j.w Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: kto zdawał w tychach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 15:37 Zdawałam i oblałam , na łuku za lusterka. A tobie jak poszło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaku Re: kto zdawał w tychach IP: *.zory.msk.pl 28.03.07, 20:04 ja dopiero przeniosłam papiery z jastrzebia do tych ciekawa jestem jaka jest zdawalnosc moze ktos wie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: kto zdawał w tychach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 11:33 Z mojej grupy - 8 osób - oblali wszyscy, z tego tylko 3 osoby wyjechały na miasto.Ja mam drugie podejście 25. kwietnia. Daj znać jak poszło.Powodzenia> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emila Re: kto zdawał w tychach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 13:39 ja juz 4 razy oblalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: kto zdawał w tychach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 13:07 a na czym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdaję.do.skutku Re: kto zdawał w tychach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 20:48 hello zdawałam juz 5 razy w Tychach. Nigdy nie oblałąm placu, bo UMIEM JEŻDZIC, co mi nawet egzaminatorzy mówią. Tylko że z tego ich gadania nic jak widac nie wynika pozytywnego:/ Wczoraj np. jeden egzaminator mnie podpuscił móiąc "proszę jechać prosto"i ...pojechałam ... pod prąd:/ jeden cały egzamin (50 min.) na mnie krzyczał, by pod samym osrodkiem mi powiedziec, ze jednak nei zdałam. Egzaminatorzy wydają siemili i sympatyczni, po czym, wydają takie instrukcje, ze łamiemy prawo... Nie dajcie sie podpuszczac pamietajacie o zasadzie ogrniczonego zaufania w stosunku do EGZAMINATORÓW własnie... powodzenia. a! mam nadzieję, ze nie będę nalazała do grna słynnych, o ktorych się mówi:"to ona...zdaje 34 raz!" wszyscy na to "oooooooo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdaję.do.skutku Re: kto zdawał w tychach IP: *.telefony.com.pl 16.04.07, 12:00 po przeprowadzonej mini ankiecie wybrałabym Bielsko, gdybym musiała jeszcze raz zdawać. Za 6. razem zdałam w Tychach. Odpowiedz Link Zgłoś