Dodaj do ulubionych

kto zdawał w tychach

IP: *.zory.msk.pl 24.03.07, 21:54
j.w
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: kto zdawał w tychach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 15:37
      Zdawałam i oblałam , na łuku za lusterka. A tobie jak poszło?
    • Gość: kaku Re: kto zdawał w tychach IP: *.zory.msk.pl 28.03.07, 20:04
      ja dopiero przeniosłam papiery z jastrzebia do tych ciekawa jestem jaka jest
      zdawalnosc moze ktos wie pozdrawiam
      • Gość: kasia Re: kto zdawał w tychach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 11:33
        Z mojej grupy - 8 osób - oblali wszyscy, z tego tylko 3 osoby wyjechały na
        miasto.Ja mam drugie podejście 25. kwietnia. Daj znać jak poszło.Powodzenia>
        • Gość: emila Re: kto zdawał w tychach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 13:39
          ja juz 4 razy oblalam
          • Gość: kasia Re: kto zdawał w tychach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 13:07
            a na czym?
    • Gość: zdaję.do.skutku Re: kto zdawał w tychach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 20:48
      hello
      zdawałam juz 5 razy w Tychach.
      Nigdy nie oblałąm placu, bo UMIEM JEŻDZIC, co mi nawet egzaminatorzy mówią.
      Tylko że z tego ich gadania nic jak widac nie wynika pozytywnego:/
      Wczoraj np. jeden egzaminator mnie podpuscił móiąc "proszę jechać prosto"i
      ...pojechałam ... pod prąd:/
      jeden cały egzamin (50 min.) na mnie krzyczał, by pod samym osrodkiem mi
      powiedziec, ze jednak nei zdałam.
      Egzaminatorzy wydają siemili i sympatyczni, po czym, wydają takie instrukcje, ze
      łamiemy prawo...
      Nie dajcie sie podpuszczac
      pamietajacie o zasadzie ogrniczonego zaufania w stosunku do EGZAMINATORÓW
      własnie...
      powodzenia.
      a! mam nadzieję, ze nie będę nalazała do grna słynnych, o ktorych się mówi:"to
      ona...zdaje 34 raz!"
      wszyscy na to "oooooooo"
    • Gość: zdaję.do.skutku Re: kto zdawał w tychach IP: *.telefony.com.pl 16.04.07, 12:00
      po przeprowadzonej mini ankiecie wybrałabym Bielsko, gdybym musiała jeszcze raz
      zdawać.
      Za 6. razem zdałam w Tychach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka