Dodaj do ulubionych

pierwsza stłuczka

IP: *.tvgawex.pl 25.03.07, 00:20
Jetem wkurzona dzis wymusiłam gosciowi pierwszenstwa ,rozbiłam auto, moja
wina ,Ja go nie zauwazyłam rozgladalam sie na wyrost i ruszylam a on był
bardzo blisko i nie zauwazyłam go tak we mnie walnął ze nie mige przezyc jaka
ze mnie gapa . Niesamowite uczucie teraz to chyba bede 100 razy
odstrozniejsza -musialam skrobnac pare słow nie moge spac....Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • patrycja.ros Re: pierwsza stłuczka 25.03.07, 10:19
      No no !!!!Pierwsze koty za płoty - można by rzec,że dobrze że tylko to tak się
      skończyło!!! teraz oczy i czujność powinnaś włączyć na maxa. Życzę maksymalnej
      czujności na przyszłość.
    • iskierka2929 Re: pierwsza stłuczka 25.03.07, 11:52
      No cóż poeta powiedział ; pierwszy raz to tragedia - później to statystyka .
      A poważnie to kiedyś musi być ten pierwszy raz ...
    • Gość: GOSC Re: pierwsza stłuczka IP: *.tvgawex.pl 25.03.07, 15:46
      dzieki pozdrawiam.:-)
      • Gość: odwołujący się Re: pierwsza stłuczka IP: *.aster.pl 26.03.07, 16:42
        Po wypadku człowiek staje się naprawde bardzo ostrożny.
        Sam miałem stłuczke i naprawde to byla moja wina i tego drugiego
        Jechałem za szybko , mijałem wystający tył autobusu i miałem ograniczoną widoczność.
        Zza autobusu wyłonił sie jadący z naprzeciwka ,odbiłem w prawo , on w swoje lewo czyli jechał na mnie , ja jeszcze bardziej w prawo , on prosto. Nie miałem dużego wyboru mogłem na czołowe z innym autem lub uderzyć w sygnalizator albo jego w bok stuknąć. W sumie zajechał mi droge i stanął bokiem , miałem słabe hamulce więc stłuczka nieunikniona .
        Przód cały zgnieciony , koła powyginane. Spytał czy nic mi nie jest , troche krwawiłem i bylem w szoku . Zacząłem kopać sprzęt.Wnerwiony byłem na maxa.Przecież mógł odbić w lewo i bym jakoś wybrnąl, zdążylibyśmy minąć się - i tu sie kłania zasada ograniczonego zaufania.
        Wsiadłem i jakoś pojechałem dalej , świadkowie wypadku przyglądali mi się więc byłem spanikowany.
        Cały mój sprzęt był rozwalony , ledwo się toczył a tamtemu chyba nic nie było. Zajechałem kawałek to mi opona strzeliła . Musiałem wracać i pchać go spowrotem do domu. Jechał za mną ten gość co mi zajechał droge i spytał czy mi nie pomóc Tak właśnie jest gdy się komuś spieszy . Przykre doświadczenie ale przynajmniej policji nie wezwał i mandaty nas ominęły.
        Z domu pojechałem na spotkanie autobusem i nawet byłem przed czasem. Pamiętajcie żeby spieszyć sie powoli , szczególnie na skrzyżowaniach dróg.
        • Gość: GOSC Re: pierwsza stłuczka IP: *.tvgawex.pl 26.03.07, 17:49
          oj to tez miałes przezycie..Pozdrawiam
          • novalijka1 Re: pierwsza stłuczka 26.03.07, 21:33
            auto mocno zmasakrowane mialas?
            ten poszkodowany to pewnie wkurzony czy nie mialas z nim problemow?
            Najgorzej jak taki jest wredny i nie popusci.
            • Gość: gosc Re: pierwsza stłuczka IP: *.tvgawex.pl 26.03.07, 23:34
              Wiesz aż tak nie było zle u mnie tzreba wymienic drzwi i błotniki .Gościu
              starszy Pan jechal z dwoma synami cwaniaczkami .Pierwsze co usłyszałam jak
              wysiadłam ---BABA ZA KIEROWNICą:-( Odrazu przeprosiłam wziełam cała wine na
              siebie (bo tak było..) i porosiłam zeby nie wzywali Policji i tez tak zrobili
              więc mysle ze nie było az tak zle Razem napisalismy oswiadczenie do
              ubezpieczalini na szczeście niedaleko był postuj Taxi i zyczliwi Panowie
              podrzucili nam gotowe druki do wypisania ;-) Kurcze dziwne uczucie jak zauwaza
              sie w ostatniej chwili auto co na Ciebie leci i nic nie mozesz zrobic tylko
              czekac na bummm. Pozdro
              • novalijka1 Re: pierwsza stłuczka 27.03.07, 18:05
                I to jest najgorsze,ze sie slyszy"pewnie baba za kierownica".Ciekawe kto
                wymyslij to glupie powiedzonko.A co to baba gorszy kierowca?!
                A auto tego kolesia mocno potrzaskane?
                • Gość: GOSC Re: pierwsza stłuczka IP: *.tvgawex.pl 27.03.07, 22:21
                  Dość mocno:-( cały przod czyli maska si epodniosła ,lampy zbite, błotniki
                  naruszone i chłodnica hmmm.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka