Dodaj do ulubionych

Zdałaaam!!! za pierwszym podejsciem....

IP: *.elomza.pl 03.05.07, 20:41
Trafil mi sie najgorszy egzaminator... fuu... Nie wiem jakim cudem zrobilam
luk, koles pocinal z linijką po placu... tragiczny ruch na miescie kazal mi
zawracac na swiatlach,ktore byly wylaczone... No wozilam go po miescie 50min.
z 12stu osob tylko ja wrocilam za fajera. Czyzbym byla dobrym kierowcą...
hehehe. Za wszytkich 3mam mocno kciuuki, przeciez doswiadczony kierowca moze
zrobic banalny blad, za ktory egzaminatorzy oblewaja...
Obserwuj wątek
    • p3nisista i tak zabijesz się na pierwszym drzewie 03.05.07, 20:48
      nie ciesz się
    • Gość: czuczi Re: Zdałaaam!!! za pierwszym podejsciem.... IP: *.171.152.101.crowley.pl 03.05.07, 22:09
      A ja ci gratuluję i życzę szerokiej drogi.Ciesz się ile wlezie bo masz
      czym.Powodzenia na drogach.
      • Gość: justysia18 Re: Zdałaaam!!! za pierwszym podejsciem.... IP: *.elomza.pl 03.05.07, 22:28
        dziękuuję ślicznie;)
        • Gość: asiaaaa Re: Zdałaaam!!! za pierwszym podejsciem.... IP: *.cable.wsm.wielun.pl 03.05.07, 22:34
          a w jakkim miescie zdawalas? i jak ci szly jazdy? bo ja jestem po 5 godzinie i jeszcze robie bledy...
          • no-comments Re: Zdałaaam!!! za pierwszym podejsciem.... 03.05.07, 23:03
            Gość portalu: asiaaaa napisał(a):

> a w jakkim miescie zdawalas? i jak ci szly jazdy? bo ja jestem po 5 godzinie i
            > jeszcze robie bledy...

Jezusieeeee święty, naprawdę się przejmujesz, że po 5 godzinie jazdy robisz
            błędy?????????? MAsz jeszcze 25 godzin!!!!! Wynoszę sie z tego forum, morale
            padają jak muchy od przestarzałego areozolu:/
            • Gość: zuzka19 Re: Zdałaaam!!! za pierwszym podejsciem.... IP: *.cable.wsm.wielun.pl 03.05.07, 23:06
              i co jej sie tak czepiasz? znam wielu ludzi ktorzy juz po 2 godzinach jezdzili idealnie. zreszta na tym forum wiele osob potrafi sie tylko czepiac...wszyscy tylko "glupie pytanie", "taki temat juz byl" itp....
              • linia.frontu Re: Zdałaaam!!! za pierwszym podejsciem.... 03.05.07, 23:46
                Gość portalu: zuzka19 napisał(a):

> wszyscy tylko "glupie pytanie", "taki temat juz byl" itp....
                Nie wszyscy, nie można uogólniać:). Wszystko ma swoje przyczyny (Przyczyny by
                mi mogły w końcu przesłać te fotki!).

Gratuluję Kierowcy!!!!! :D
              • no-comments Re: Zdałaaam!!! za pierwszym podejsciem.... 04.05.07, 19:44
                Gość portalu: zuzka19 napisał(a):

> i co jej sie tak czepiasz? znam wielu ludzi ktorzy juz po 2 godzinach jezdzili
                > idealnie. zreszta na tym forum wiele osob potrafi sie tylko czepiac...wszyscy t
                > ylko "glupie pytanie", "taki temat juz byl" itp....

Po pierwsze się nie czepiam, a moje zdziwienie było jak najbardziej naturalne.
                Po drugie - po drugiej godzinie mówisz, że już jeżdzą idealnie??? A mogę zapytać
                ile już godzin Ty wyjeździłaś, tak z ciekawości?? I jeszcze ile masz lat - bo to
                jest ciekawe zjawisko socjologiczne (zaznaczam, że wcale nie miałam zamiaru Cię
                obrazić tymi pytaniami, żeby nie było wątpliwości, ale prowadzę specyficzne
                badania - studium przypadku i te informacje by mi się przydały;). więc ile
                godzin wyjeździłaś??

P.S. Dla niezorientowanych w wychwytywaniu subtelnych niuansów ironii/
                autoironii/ sarkazmu itp dodam, że w poprzednim poście wcale nie ironizowałam, w
                tym już niestety tak i to nie mało.
                Pozdrawiam
                --
                "Zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków,
                Niepożądane myśli, klęska wiary, fale strachu,
                Z nieodwracalnym skutkiem burzą trwały senny azyl
                I oto trzeba będzie dumnym krokiem iść bez twarzy...
                W kolejny dzień"
    • patrycja.ros Re: Zdałaaam!!! za pierwszym podejsciem.... 04.05.07, 19:24
      NO to GRATULACJE sie należą!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka