Gość: mila IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 15:49 Czy manewr zawracania na 3 jest na egzaminie czy nie?Moj instruktor zaciekle przekonuje mnie ze nie ma, ja jednak slysze od znajomych ze wykonywali ten manewr.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loser Re: zawracanie na 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 20:28 Kilka manewrów jest obowiązkowych, kilka zadań egzaminacyjnych może kazać wykonać egzaminator lub nie. Poszukaj w necie, gdzieś powinno to być. Zawracanie na 3 nie jest obowiązkowe. Obowiązkowe jest wykonanie zawracania z wykorzystaniem biegu wstecznego. A to można zrobić nie tylko na 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loser Re: zawracanie na 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 20:29 Ale oczywiście powinnaś umieć wykonać wszystkie manewry, zadania egzaminacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
pontus_euxinus Re: zawracanie na 3 18.05.07, 20:31 Gość portalu: loser napisał(a): > Ale oczywiście powinnaś umieć wykonać wszystkie manewry, zadania egzaminacyjne. tu znajdziesz wszystkie informacje na temat szkolenia i egzamowania. Ciekawa lektura ktora przyda Ci sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: zawracanie na 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 20:54 zawracanie na trzy to takie jak jedziesz na 3 biegu i gwałtownie skręcasz. manewr musi byc wykonany bardzo płynnie i zręcznie zeby sie udał... Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loser Re: Prośba do Maćka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 19:38 Jak robisz sobie jaja, to rób je gdzie indziej. Jak nie wiesz, to nie pisz. Jak chodzisz na kurs i masz taką wiedzę, to zmień OSK. Jak masz zbędne 3 dychy to kup sobie Praktyczną naukę jazdy. Są tam opisane wszystkie manewry. Jak nie masz 3 dych to kliknij tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=62684923 Ps. Manewry robi się na jedynce i/lub wstecznym. Skręca się, zazwyczaj, na dwójce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loser Re: Prośba do Maćka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 19:40 Zapomniałem wkleić linka: www.grupaimage.com.pl/?s=sklep&id=41 Odpowiedz Link Zgłoś
yumi1 Re: zawracanie na 3 19.05.07, 19:40 tak, jest. Ja własnie miałam zawracanie na trzy na egzaminie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMMM Re: zawracanie na 3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 13:45 Ja też miałam zawracanie na 3. Na kursie robiłam super, bez problemów, bo to jest na prawdę proste. Na egzaminie nie wiem dlaczego zawaliłam ten manewr i pomimo, że na mieście nie popełniłam większych błędów i sama wróciłam do ośrodka po 50 min to oblałam za nie wykonanie tego manewru na mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy 7 Re: zawracanie na 3 IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.07, 01:04 poczytaj D U 217 z 2005 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kluska Re: zawracanie na 3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 15:55 Manewr najprostszy ze wszystkich matko jedyna... Odpowiedz Link Zgłoś