IP: *.238.udn.pl 30.05.07, 22:21
Za trzecim podejściem w myśl zasady "do trzech razy sztuka". Tym razem trafiłam na rewelacyjnego egzaminatora. Normalny, ludzki człowiek, bez chamskich odzywek i fochów z czym spotkałam się poprzednio. Na bieżąco w czasie jazdy informował mnie o zaliczeniu poprawnie wykonanych manewrów. Przed przejazdem kolejowym musiałam ominąć zepsuty samochód wjeżdżając pod górkę na przeciwległy pas ruchu, niestety samochód mi zgasł. Zestresowałam się strasznie, ale egzaminator powiedział "spokojnie, bez nerwów". Od razu pewniej i lepiej mi się jechało.
Życze wszystkim zdającym takiego farta :)
Obserwuj wątek
    • ibby2 Re: ZDAŁAM:) 30.05.07, 22:27
      Ja też dziś zdałam, za drugim razem. I podobnie trafiłam po prostu na
      egzaminatora, który był normalnym człowiekiem. O wszystkim nas zdających
      poinformował co trzeba zrobić i jak zarówno na placu jak i na mieście. Było
      okej. Na początku się bardzo stresowałam ale z upływem czasu było coraz lepiej.

Życzę wszystkim zdającym powodzenia!
      • Gość: Kiciunia Re: ZDAŁAM:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 22:33
        Gratulacje!A gdzie zdawalyscie?Dacie Jakies rady przydatne na egzamin?
        • Gość: xxx Re: ZDAŁAM:) IP: *.wro.vectranet.pl 30.05.07, 22:34
          minimum stresu i umiejętności:)
          • Gość: Linzy Re: ZDAŁAM:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 22:40
            Chyba min stresu,a max umiejetnosci ;)
        • ibby2 Re: ZDAŁAM:) 30.05.07, 22:46
          Ja zdawałam w Jastrzębiu.
          A co do rad to na pewno trzeba sie maksymalnie skupić no i nie denerwować ale to
          sie nie zawsze sie udaje, ja sama sie potwornie denerwowałam, ale spokój na
          pewno pomaga.
    • Gość: anek Re: ZDAŁAM:) IP: *.238.udn.pl 30.05.07, 23:42
      Ja w Radomiu. Pierwszy egzamin miałam w Warszawie. Egzamin w Radomiu podwójnie trudny, bo nie znam prawie wcale miasta, więc jak na piwerszym egzaminie chciałam się upewnić czy dobrze zrozumiałam polecenie egzaminatora to usłyszałam, że jak mam problem ze zrozumieniem to powinnam uważniej słuchać...cham. Od razu sie zestresowałam. Teraz egzaminator po łuku i górce powiedział "bardzo dobrze" i od razu lepiej mi się pojechało. Myśle że trzeba jechac pewnie, nie bać się i nie czaić przy każdym wyjeździe. Jak zobaczą że się boisz to juz kaszana
      • Gość: Angela Re: ZDAŁAM:) IP: *.vlan376.corcoran.lubman.net.pl 31.05.07, 12:56
        Witam:)ja tez zdawałam wczoraj 30 maja o 7.30 w Lublinie.Było to moje drugie
        podejście naszczęście ostatnie hehe.Miałam bardzo miłego egzaminatora,cały
        czas powtarzał aby się nie denerwować,poprostu bardzo ludzki,nie krzyczał.W
        odróżnieniu od pierwszego egzaminatora to szalona różnica.

Jedyne co radziłabym to skupienie,stres i tak się pojawi bo to nie
        uniknione.Życze powodzenia wszystkim zdającym a tym co zdali życzę
        szerokiej,bezpiecznej drogi :)Pozdrawiam
    • eurofan74 Re: ZDAŁAM:) 05.06.07, 15:28
      Też zdałem, za drugim podejściem (w nowym systemie, łacznie chyba siódmym lub
      ósmym, miałem dłuuugie przerwy między kolejnymi podejściami). Miejsce -
      Warszawa Bemowo
      Też trafiłem na rewelacyjnego egzaminatora, który widząc moje zestresowanie od
      początku, starał się ten stres rozładować. Co od razu przyniosło pozytywne
      skutki po mojej stronie - na placu i na mieście, a zwłaszcza na mieście. Też
      popełniłem jeden istotny błąd, ale mnie nie oblał, też mówić "po co te nerwy,
      na spokojnie pójdzie lepiej". I od razu łatwiej mi było się skupić.
      Również wszystkim innym życzę takiego egzaminatora :)
      • piedor Re: Gratuluje. 05.06.07, 17:08

• Gość: quami Re: Gratuluje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 20:17
          Witajcie,
          ja zdałam za czwartym podejściem wczoraj!!! Strasznei się ciesze !!! Popłakałam
          sie z tego wszystkiego po usłyszeniu ze egzamin jest pozytywnie zakończony!!!
          Wczesniej zrobienie tego cholrenego prwaka wydawało mi się po prostu ie
          osiągalne!!! To byl po prostu ten dzień!!! Wreszcie normalny egzaminator, jasne
          i klarowne komendy i czysta atmosfera!!! Naprawde baaardzo się ciesze bo dla
          mnie zrobienie prawka to WOLNOŚĆ!!!! Dzięki temu bede niezależna !!! Życze
          zdającym farta!! Bo zdanie prawka to oprócz umiejętniści to trzeba mieć
          niezłego farta~!!!!
          • Gość: Didi Re: Gratuluje. IP: *.chello.pl 10.06.07, 08:54
            Gratuluję. I zgadzam się. Jedni nazywają to fartem, a ja wielkim szczęściem.
            Tego dnia, gdy zdawałam od rana miałam bardzo dobry dzień. Wszystko szło po
            mojej myśli, bardzo dobrze się czułam. Mój instruktor, z którym wzięłam godzinkę
            przed egz. rozśmieszył mnie rano do łez i to przypominało mi się na egz. Robiło
            się "cieplej" na serduszku, potrafiłam sama sobie rozładować napięcie.
            Oczywiście uśmiech na ustach, szczere chęci zdania i skupienie, rozwaga, odwaga
            i śmiało na drogę!. Egzaminatorowi chyba udzieliło się moje pozytywne
            nastawienie. Tak myślę. Życzę wszystkim zdającym takiej atmosfery jak była u
            mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka