moniczorek 04.06.07, 16:32 Czy ktoś może mi polecić szkołę jazdy z wrocka gdzie w miare tanio i dobrze uczą jeżdzicna motorku ? bo zamierzam sie zapisać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chłop Re: kurs kat.A Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 23:09 Ja robiłem w DANUCIE, jest ok. blisko plac i szkoła, nowy motor. Ze mną było kilka osób na kursie i wszyscy zdali za I podejściem. Uczy pan Roman świetny, przepisy zna jak mało kto!!!!Jeden z nas nigdy nie jeżdził wcześniej więc instruktor z nim jeżdził razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik Re: kurs kat.A Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 16:11 polecam, naprawdę szczerze OSK TEST z Lelewela. mają 100% zdawalność na tę kategorię i uczą naprawdę sumiennie i przede wszystkim skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamus Re: kurs kat.A Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.07, 16:18 W sumie największą zdawalność we Wrocku ma Kursant, robią także kat. A. Ale szczerze mówiąc nie wiem dokładnie, jak wygląda kurs. Odpowiedz Link Zgłoś