atanerio 19.06.07, 18:34 Piszecie caly czas o osobowkach. Dlaczego nikt nie wspomni o ciezarowkach. jest ktos kto niedawno zdawal i moglby udzielic paru rad? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linia.frontu Re: kat C 19.06.07, 22:30 atanerio napisał: > Piszecie caly czas o osobowkach. Dlaczego nikt nie wspomni o ciezarowkach. > jest ktos kto niedawno zdawal i moglby udzielic paru rad? Bo nikt nie zdaje na C. Odpowiedz Link Zgłoś
fanliniifrontu autor watku a kat C 20.06.07, 00:17 skad masz takkie duze resoraki? Odpowiedz Link Zgłoś
zgniwszy Re: kat C 20.06.07, 17:55 kolego ja kilka dni temu zdałem egzamin na kat.CE. jesli masz jakies pytania - pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Re: kat C IP: *.range86-129.btcentralplus.com 20.06.07, 18:05 Chcialbym podlaczyc sie pod ten post i zadac pytanie, - czy ktos wie, czy nowe przepisy dotyczace kat. B, wchodzace 1 stycznia 2008 roku, beda rowniez w jakims stopniu dotyczyc innych kategorii (interesuje mnie zwlaszcza wlasnie kat. C) praw jazdy? Jesli tak, prosze o wskazanie zrodla! Thx Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu O! Zgniwszy!!! :) 20.06.07, 18:18 Jak ja Cię dawno niw widziałam:). Odpowiedz Link Zgłoś
atanerio Re: kat C 20.06.07, 19:31 pytanie brzmi: czy zdaje sie teorie i ile trwa jazda na egzaminie? Oczywiscie na C i C+E. Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Tak rudno poczytać? 20.06.07, 21:14 2. Egzamin państwowy obejmujący wyłącznie egzamin praktyczny przeprowadza się dla osoby ubiegającej się o uprawnienie do kierowania pojazdem w zakresie prawa jazdy kategorii: 1) B+E, C+E, C1+E, D+E lub D1+E; 2) A, B, C lub D, jeżeli posiada odpowiednio prawo jazdy kategorii A1, B1, C1 lub D1; 3) B jeżeli posiada wydane prawo jazdy kategorii B z ograniczeniem do prowadzenia pojazdów wyłącznie z automatyczną skrzynią biegów. Minimalny czas trwania jazdy w ruchu drogowym [min] 1 Prawo jazdy kategorii: - C1, C, D1, D, C1+E, C+E, D1+E, D+E. 45 Odpowiedz Link Zgłoś