Dodaj do ulubionych

wrocław-gdzie robić prawko?

IP: 82.160.195.* 30.06.07, 10:02
proszę o pomoc, chcę nauczyć się jeżdzić, i potem zdać egzamin.
ale gdzie najlepiej uczą???
pozdr.bras.
Obserwuj wątek
    • Gość: filon Re: wrocław-gdzie robić prawko? IP: 193.0.64.* 30.06.07, 13:50
      Podobno w Łomży mam kilku znajomych co tam zdawali miasto jest bardzo proste i
      egzaminatorzy przyjażni.
    • Gość: gia Re: wrocław-gdzie robić prawko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 14:09
      akademia dobrej jazdy lub szkola wolski gliga. radze omijac szerokim lukiem
      szkole kursant-moze i maja dobra zdwalnosc ale tylko dlatego ze strasznie
      wyludzaja kase i kaza wyjezdzic duzo godzin po wyjezdzeniu 60 godzin juz kazdy
      zda za tym 1 czy 2 raze.powodzenia
      • Gość: bidula bierz kursanta IP: *.acn.waw.pl 30.06.07, 14:58
        A Ty w byle ośrodku będziesz zdawała 10 razy i wsadzisz więcej kasy niż ten w
        KURSANCIE w 30 godzin jazdy i jednym egzaminie. Wszyscy chcą zaświadczenie po
        30 godzinach chociaż nie zawsze to wystarczy do nauki. A jak potem nie zdadzą
        to też zwalają winę na OSK. Tak więc lepiej więcej godzin a jeden egzamin.
        • Gość: bras Re: bierz kursanta IP: 82.160.195.* 30.06.07, 15:10
          też myślę że lepiej dłużej pojeździć i zdać, niż liczyć na dobry humor(?)
          egzaminatora. pozdr.
          • Gość: osek Re: bierz kursanta IP: *.acn.waw.pl 30.06.07, 16:21
            dobrze myslisz Bras
      • Gość: doświadczona Re: wrocław-gdzie robić prawko? IP: *.171.16.19.crowley.pl 30.06.07, 22:03
        Też polecam Wolskiego&Gligę. NAjważniejsze, to wybrać sobie szkołę blisko
        ośrodka egzaminacyjnego, żeby nie tracić czasu na dojazd do strefy. A w
        Kursancie to zaproponowano mi oczekiwanie 3tyg na jazdy doszkalające - No
        comment
        • Gość: paula Re: wrocław-gdzie robić prawko? IP: *.lanet.net.pl 01.07.07, 17:55
          akademia dobrej jazdy i autofan, polecam ;)
          • Gość: Ania Re: wrocław-gdzie robić prawko? IP: 88.199.44.* 07.09.07, 21:04
            rowniez polecam akademie dobrej jazdy a w szczegolnosci pana
            Zdzisława
            • Gość: Tom Re: wrocław-gdzie robić prawko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 21:48
              A ja polecam OSK Plus - instruktorzy doświadczeni i konkretni, naprawdę dobrze znający kodeks drogowy. Natomiast technika jazdy i dryg do prowadzenia pojazdu musi wyjść od kursanta. Gdy tego nie ma, to żadna szkoła nie pomoże. Dodam, że ta szkoła prowadzi kursy tylko na kat. A i B (przynajmniej w sierpniu tak było).
              Unikałbym szkolenia przez stosunkowo młodych instruktorów, bo na ogół doświadczenie w nauczaniu zdobywa się wraz z wiekiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka