Dodaj do ulubionych

Jak najszybciej prawko? Są jakieś szybkie kursy?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 21:13
Witam. Potrzebuje jak najszybciej zrobić prawko. Planuje iść na przyspieszoną
teorie, a czy są jakieś przyspieszone jazdy? W imoli za 1650 jest że kursy
ustalane są na godzine którą chce zdający. Czy to znaczy że mogę sobie
ustawiać np. jazdy na 3 godziny i 10 dni z rzędu. A czy znacie może takie
szkoły w Warszawie lub okolicach, gdzie mógłbym tak zrobić. Cena nie gra tak
dużej roli.
Z góry dzięki za odp.
Obserwuj wątek
    • Gość: Hania Imola - NIE! IP: *.2a.pl 02.07.07, 22:05
      Teoretycznie możesz sobie ustawić jazdy codziennie, ale nie po trzy godziny. W praktyce to nie możliwe, szczególnie w wakacje. Sama tak kombinowałam w zeszłym roku, ale to NIEREALNE. Imola tylko kusi taką reklamą - mają świetnego marketingowca. Szkoły nie polecam: instruktorzy przepracowani, okropnie traktowani przez właścicieli, mają wielu kursantów i nie są w stanie umawiać się codziennie i to w dogodnych godzinach. Place manewrowe pozostawiają bardzo wiele do życzenia - nierówne, łuki niezgodne z wymiarami egzaminacyjnymi...
      Wniosek: Poszukaj innej szkoły, jeśli nie chcesz żałować.
      • Gość: Tomek Re: Imola - NIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 23:19
        to jaką szkołe proponujesz?
      • Gość: paulina Re: Imola - NIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 13:43
        Teoretycznie możesz sobie ustawić jazdy codziennie, ale nie po trzy
        godziny. W praktyce to nie możliwe,

Cześć! Pracuję w jednym z ośrodków szkolenia i właśnie przyszła do
        mnie kursantka, która się przeniosła z Imoli do nas, z racji
        długiego oczekiwania na jazdy, podobno gwarantowano jej tylko
        godzinę tygodniowo. Nie robiłam tam kursu, więc tak naprawdę nie
        wiem, jak to tam wygląda, ale trochę Was tu podczytuję, opinie są
        naprawdę różne.
    • Gość: jan Re: Jak najszybciej prawko? Są jakieś szybkie kur IP: *.asta-net.com.pl 03.07.07, 09:07
      www.obozmotoryzacyjny.boo.pl
      • Gość: Baltak Re: Jak najszybciej prawko? Są jakieś szybkie kur IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.07, 18:08
        www.naukajazdy.pl/wczasy_z_prawem_jazdy.html
        • hollygolightly85 Re: Jak najszybciej prawko? Są jakieś szybkie kur 10.07.07, 18:54
          hej,
          w szkole auto-jazda na bemowie.
          chociaż to zalezy co masz na myśli pisząc "szybko".
          Teoria trwa 3 tygodnie, ale już po 2 zajęciach można zapisywać się na jazdy (a
          myślę, ze można się dogadać, zeby szybciej).
          a praktyka zależy od twojej dyspozycyjności- nie ma problemu zeby umawiać się na
          jazdy, więc zakładając ze możesz jeździć 2 h dziennie nie powinno Ci to zająć
          więcej niż 3 tygodnie.
          pozdrawiam
          • Gość: starostwo Re: Jak najszybciej prawko? Są jakieś szybkie kur IP: *.zabki.net.pl 12.07.07, 14:20
            Szkolenie praktyczne można zacząć dopiero po zakończeniu części teoretycznej!!!
            Dziękujemy za informację, że w tej szkole nie są przestrzegane przepisy. Na
            pewno zbadamy tą sprawę.
            • piedor Re: Jak najszybciej prawko? Są jakieś szybkie kur 12.07.07, 16:33

Jesli jestes z W-wy to polecam OSK PODKOWA od Targowej Pasaz Wilenski paw.21 Sa
              dwie szkoly wiec ta bardziej w glebi.
              Teoria wykladana w weekend. Potem zapisy na jazdy wg czasu jakim dysponujesz Ty
              i Twoj instruktor. Niestety moj instruktor jedzie w sierpniu na urlop ale
              pewnie maja innych byc moze tak samo dobrych.
            • Gość: Przepis Re: Jak najszybciej prawko? Są jakieś szybkie kur IP: *.sulechow.net 23.09.07, 10:04
              nie jest prawda ze kurs praktyczny mozna zdawac po kursie teoretycznym. oba te dzialania nakladaja sie na siebie. najpierw owszem trzeba zdac jakas teorie zeby wioedziec jak jezdzic ale potewm dopiero zdaje sie reszte np. kurs panstwowy. Dziekuje.
    • Gość: ewrt Re: Jak najszybciej prawko? Są jakieś szybkie kur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 00:05
      szybko to sie pchły łapie
      • Gość: duch Re: Jak najszybciej prawko? Są jakieś szybkie kur IP: *.acn.waw.pl 11.08.07, 00:20
        szybko to tylko do grobu...
    • instruktor15 Re: Jak najszybciej prawko? Są jakieś szybkie kur 12.08.07, 16:23
      www.grupa33.jgora.pl/forum/viewtopic.php?t=170
      • floric Re: Jak najszybciej prawko? Są jakieś szybkie kur 13.08.07, 19:53
        Min 12 dni, a co z maksimum?
        W niektórych szkołach jazdy odbywają się raz na tydzień i trwają pół
        roku.
        Ludzie piszący o "szybkim" kursie szukają czegoś do zrealizowania w
        ciągu 1-2 miesięcy.
        • Gość: Avanti Re: Jak najszybciej prawko? Są jakieś szybkie kur IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.07, 16:16
          www.juma.prawojazdy.com.pl
    • Gość: lali Re: Jak najszybciej prawko? Są jakieś szybkie kur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.07, 13:35
      szybko zdac, szybko jezdzic i szybko zejsc z tego swiata wszystkim sie spieszy
      tylko tak dalej to bedziemy mieli takiego bariery stawiane przed egzaminatorami
      ze szok
      • Gość: Wroclaw Re: Jak najszybciej prawko? Są jakieś szybkie kur IP: *.dip.t-dialin.net 10.09.07, 20:53
        A czy znacie cos takiego we wroclawiu? mam tez niewiele czasu...
    • majka46x Re: Jak najszybciej prawko? Są jakieś szybkie kur 03.07.17, 14:04
      To jest praktycznie nie realne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka