Dodaj do ulubionych

Jest tu jakiś moderator??

29.07.07, 17:15
Naprawdę nikt nie chce moderować tego forum?? Poraża mnie coraz niższy poziom
kultury co poniektórych użytkowników, żałosne wypowiedzi - ludzie jeśli
jesteście tak nerwowi za kierownicą jak szybko i brutalnie potraficie się
obrażać wzajemnie zupełnie się nie znając, zamiast rzeczowej dyskusji ukazując
tylko zwykłe hamstwo.... to aż boję się wyjeżdzać na ulicę....

W sumie się nie dziwie, że nikt nie chce się opiekować tym forum - kto by się
chciał nurzać w coraz głębiej zalegającym tu bagnie:/
Obserwuj wątek
    • marta.mokry Re: Jest tu jakiś moderator?? 29.07.07, 17:18
      Ja tez mam nadzieje, ze ktos szybko cos z tym zrobi. Myslalam, ze bedac w ciazy
      czasami mnie ponosi, ale widze, ze niektorzy maja tak na codzien. Jestesmy
      dorosli wiec chyba stac nas na cos wiecej niz dziecinne zachowania....
      Pozdrawiam
      • Gość: Majka Re: Jest tu jakiś moderator?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 17:26
        Ja rowniez mam nadzieje,ze ktos szybko zajmie sie tym problemem. Osoby
        pojawiajace sie na tym forum (nie szyscy) nie nadaja sie do rozmow, nie
        potrafia zrozumiec, ze rozni ludzie maja rozna opinie na jeden temat. Jesli
        dana osoba nie zgadza sie z autorem postu, momentalnie zrzucana jest na drugi
        plan...bo jak mozna miec inne zdanie niz autor postu???

Pewne osoby zachowuja sie tutaj jak ksiezniczki, ktorym wszystko wolno. jak juz
        wczesniej pisalam, niektorzy wredni sie juz rodza...i to nie obecny stan to
        powoduje, lecz caloksztalt=charakter.

jestesmy dorosli, to prawda, tylko czy wszyscy sa dojrzali emocjonalnie? No
        chyba ze osoby na tym forum utozszamiaja doroslosc z posiadanym prawkiem jazdy
        badz o zgrozo dowodem osobistym!

• linia.frontu Re: Jest tu jakiś moderator?? 29.07.07, 17:28
      no-comments napisała:

> Naprawdę nikt nie chce moderować tego forum?? Poraża mnie coraz niższy poziom

Eh, NC.
    • patrycja.ros Re: Jest tu jakiś moderator?? 29.07.07, 18:06
      no-comments napisała:

> Naprawdę nikt nie chce moderować tego forum?? Poraża mnie coraz niższy poziom
      > kultury co poniektórych użytkowników, żałosne wypowiedzi - ludzie jeśli
      > jesteście tak nerwowi za kierownicą jak szybko i brutalnie potraficie się
      > obrażać wzajemnie zupełnie się nie znając, zamiast rzeczowej dyskusji ukazując
      > tylko zwykłe hamstwo.... to aż boję się wyjeżdzać na ulicę....
      >
      > W sumie się nie dziwie, że nikt nie chce się opiekować tym forum - kto by się
      > chciał nurzać w coraz głębiej zalegającym tu bagnie:/

Nic dodać nic ująć!!!!!
      • linia.frontu Re: Jest tu jakiś moderator?? 29.07.07, 18:17
        patrycja.ros napisała:

> no-comments napisała:
        >
        > > Naprawdę nikt nie chce moderować tego forum?? Poraża mnie coraz niższy po
        > ziom
        > > kultury co poniektórych użytkowników, żałosne wypowiedzi - ludzie jeśli
        > > jesteście tak nerwowi za kierownicą jak szybko i brutalnie potraficie się
        > > obrażać wzajemnie zupełnie się nie znając, zamiast rzeczowej dyskusji uka
        > zując
        > > tylko zwykłe hamstwo.... to aż boję się wyjeżdzać na ulicę....
        > >
        > > W sumie się nie dziwie, że nikt nie chce się opiekować tym forum - kto by
        > się
        > > chciał nurzać w coraz głębiej zalegającym tu bagnie:/
        >
        > Nic dodać nic ująć!!!!!

Z drugiej strony jest to niekonsekwencja i zakłamanie: fakt wcięcia niektorych
        postów wpływa na poziom forum, jednak kultura jego użytkowników nie ulega
        zmianie, jest tylko... mode(l)owana. Twórcza praca:)
        Ale jeśli ktoś jest chamski, moderator nie wpłynie na jego ukulturalnienie sie,
        pokazuje tylko fragmentarycznośc wypowiedzi. Takie dywagacje okołotematowe:).
        • patrycja.ros Re: Jest tu jakiś moderator?? 29.07.07, 18:45
          linia.frontu napisała:
          > Z drugiej strony jest to niekonsekwencja i zakłamanie: fakt wcięcia niektorych
          > postów wpływa na poziom forum, jednak kultura jego użytkowników nie ulega
          > zmianie, jest tylko... mode(l)owana. Twórcza praca:)
          > Ale jeśli ktoś jest chamski, moderator nie wpłynie na jego ukulturalnienie sie,
          > pokazuje tylko fragmentarycznośc wypowiedzi. Takie dywagacje około tematowe:)

Na chamstwo, nieżyczliwość, chęć irytacji użytkowników danego forum chyba nikt
          nie jest w stanie wpłynąć. Obecnie inaczej rozumie się słowa "kultura
          wypowiedzi" i każdy interpretuje je na swój sposób.
          Form nadal funkcjonuje bez moderatora .Może i masz rację,że takie pokazywanie
          tylko fragmentów wypowiedz to takie dywagacje około tematowe:)ale przyznaje z
          sentymentem brak mi pontusa_euxinusa i nic na to nie poradzę.

Pozdrawiam Cię :))*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka