Gość: piratka =/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 10:21 Czy ktoś wie może czy punkty karne nazbierane w trakcie pierwszego roku posiadania prawa jazdy się kasują po upłynięciu 1 roku....?? Bo ja mam już 12 a nie chce iść na kolejny egzamin... =( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: punkty karne 03.08.07, 10:50 ??slucham, chcesz powiedziec, ze masz prawko niespelna rok i juz 12 pkt??? Strach sie bac..... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl polecam lekture: 03.08.07, 10:53 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=510 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piratka =/ Re: punkty karne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 10:30 to nie mega wyczyn...wystarczyło jechać dwa raz 80 kilka km na Zakopiance w terenie zabudowanym na odcinku dwupasmówki...Czy ktoś w takich miejscach jeździ 50 jeśli nie spodziewa się policji...??:P Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: punkty karne 04.08.07, 10:44 nie wiem, w kazdym razie i tak "gratuluje" wyczynu. Jezdzac tak jak ty powinnam juz kilka razy zdawac egzamin. Moze te mandaty dadza ci do myslenia....Ja swoj pierwszy dostalam niedawno:po 10 latach posiadania PJ, takie samo wykroczenie jak ty:81 na 50, i 6pkt i uwierz, ze od tego czasu jezdze nieco inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iberia hahahaha Re: punkty karne IP: *.chello.pl 04.08.07, 11:07 zawalidroga:) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl do anonima 04.08.07, 12:29 Gość portalu: iberia hahahaha napisał(a): > zawalidroga:) jestes pewien anonimie?Zebys sie nie zdziwil bo na razie zawalidrogi to srodkowopasmowcy.Guzik wiesz na temat mojego stylu jazdy wiec moze zamilcz anonimie? Odpowiedz Link Zgłoś