Gość: maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 16:20 No,właśnie,pytanie jak w temacie :))).Jak często to się zdarza i dlaczego? Stres,czy po prostu niewiedza ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megi_25 Re: Teoretyczny - można oblać ??? 22.08.07, 08:38 Raczej niewiedza.Oblać można oczywiście.Ale z osób które znam to nikt nie oblał.Są pytania,które trzeba zapamiętać,ale reszta jest logiczna. Jest tyle czasu na egzaminie,że można najpierw posiedzieć i się uspokoić a dopiero potem odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Teoretyczny - można oblać ??? 22.08.07, 11:25 Gość portalu: maria napisał(a): > No,właśnie,pytanie jak w temacie :))).Jak często to się zdarza i > dlaczego? Stres,czy po prostu niewiedza ? Można. Niewiedza. Egzamin teoretyczny nie jest stresujacy - masz 25 minut na 18 pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das Re: Teoretyczny - można oblać ??? IP: *.komputersat.pl 22.08.07, 15:52 ja słyszałam że ostatnio nie zdaje prawie połówa teorii.trochę zaczełam się tym martwić bo niedługo też zdaje. Odpowiedz Link Zgłoś
agata.czest Re: Teoretyczny - można oblać ??? 22.08.07, 17:07 gdy zapisywałam się na egzamin, przede mną była babeczka która nie zdała teorii 6 razy :) Wszystko jest więc możliwe. Ja z teorii czuje sie super. Ale nigdy nie wiadomo co będzie na egzaminie - boję się że stres mnie zje , albo pomyle przyciski ( na wewnętrznym miałam jeden błąd, bo zamiast a , nacisnełam b :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Teoretyczny - można oblać ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 17:34 dzięki,kochani,za wszystkie odpowiedzi.Jutro piszę o 10-tej i zaczynam łapać stresa....:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Teoretyczny - można oblać ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 21:46 hej,jestem już po...Zdałam,i baaardzo się cieszę :))).Były nerwy,skurczony żołądek,itp...Ale jestem szczęśliwa,w końcu kolejny etap za mną :))).Z mojej grupy 2 osoby nie zdały,a w ogóle to trafiło mi się pytanie,którego nie było w zestawie :(,jak widać zdarzają się takie kwiatki :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodi Re: Teoretyczny - można oblać ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 22:44 wiekszość osób zdaje. ale trzeba sie troche pouczyc bo isc na farta to nie jest dobrzy pomysl :/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Teoretyczny - można oblać ??? 23.08.07, 22:49 Gość portalu: dodi napisał(a): > wiekszość osób zdaje. ale trzeba sie troche pouczyc bo isc na farta > to nie jest dobrzy pomysl :/ :) do pouczenia się bardzo dobre są testy w formie komputerowej - masz wtedy statystykę: czy wszystkie pytania już przerobiłeś/aś, ile razy na które pytanie odpowiedziałeś/aś źle, i tak dalej.. po niecałych sześciu latach od zdania bez douczenia się oblałbym na 100%, więc warto było zapłacić te 9 zł (przy cenie całego kursu plus egzamin to nie jest dużo) i wykupić sobie dostęp do testów online :) Odpowiedz Link Zgłoś