100kobiet 22.08.07, 14:35 witam zamierzam rozpoczac kurs prawa jazdy w warszawskiej szkole "auto kadet" czy ktos z was skonczyl w niej kurs i moze podzielic sie ze mna wrazeniami,a moze znacie inna dobra szkole w centrum? pozdrawia kobieta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniamortiz Re: prawo jazdy w auto-kadet 24.04.15, 13:36 ależ oczywiście, skończyłam kurs, a raczej wyjeździłam 25 godzin zamiast 30-tu, kurs baaardzo rozciągnął się w czasie, a mianowicie trwał 1,5 roku(!) SZOK! Wierz mi lub nie, ale tak było, poza tym oszukano mnie na 5 godzin (straciłam pieniądze). Pan Rafał nie nauczył mnie niczego, kurs wspominam niestety negatywnie, niczego się nie nauczyłam, oprócz skręcania w lewo, w prawo i jazdy prosto:)) Poważnie. Po tym kursie musiałam zainwestować w kurs w innej, poleconej szkole nauki jazdy. W tej nowej szkole instruktor był wielce zszokowany, że przez tyle godzin, ile wyjeździłam w AutoKadet nie nauczyłam się ŻADNEGO manewru!!! NIE POLECAM!!! STRATA PIENIĘDZY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dd626 Re: prawo jazdy w auto-kadet 18.08.15, 22:46 Również odradzam tą szkołę nauki jazdy !! jedna wilka porażka każda godzina była ucinana , nie nauczyli mnie żadnych manewrów oprócz jazdy w prawo i w lewo i na wprost nie nauczyłam się rzeczy które powinnam umieć do zaliczenia egzaminu w wordzie. Naprawdę odradzam tą szkołę każdy kto tam pójdzie czytając te komentarz będzie potem płakał że musiał dokupić kolejne godziny w innych szkołach jazdy tak jak było w moim przypadku. Wyrzuciłam tyle pieniędzy w błoto że szkoda gadać jeszcze na dodatek jeździłam z Panem Piotrkiem który jest dość nieprzyjemny i czasem jego żarty są nie na miejscu . Wybierając tą szkołe musicie się przygotować na długie oczekiwanie na jazdy , skracanie każdej godziny jazdy , na zwlekanie manewrów które trzeba zrobić na placu manewrowym , załatwianie spraw w godzinie Twoich jazd instruktorów , instruktor nie daje samemu myśleć np trzyma za Ciebie sprzęgło tak się nigdy nikt niczego nie nauczy i nie wyczuje samochodu, porażka Odpowiedz Link Zgłoś