Gość: Agacool IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 09:49 Witam i proszę o rade jak wy jeżdzicie na przełączkach? Przy lewej czy prawej krawędzi?I po czym poznajecie jak jechać na danej przełączce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: egzek Re: Przełączki! Proszę o rade:)) IP: *.acn.waw.pl 29.08.07, 14:32 na czuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Przełączki! Proszę o rade:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 14:45 Dokładnie. Jak nic Ci nie jedzie na kolizję, to nad czym sie zastanawiać? Oczywiście, o ile na tej przełączce nie masz żadnych oznaczeń. Ja się przestałam zastanawić po kilku razach, jak zobaczyłam, że jeżdżą bez żadnych zasad. Ale tak śmiertelnie poważnie to powiedzialabym, że zawija się po swojej prawej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agacool Re: Przełączki! Proszę o rade:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 19:59 Dzięki będe pamiętać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
instruktor15 Re: Przełączki! Proszę o rade:)) 29.08.07, 22:52 Przełączka dwukierunkowa: Jak jest na jej wysokości skrzyżowanie to od prawej (na ruch kolizyjny). Jeżeli nie jest połączona ze skrzyżowaniem to od lewej. tu jest rysunek www.ws.naukajazdy.prv.pl/pl/001/011/003/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agacool :))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 08:19 Przydało sie ale nie dziękuję bo dzię mam egz i nie chcę zapeszyć Odpowiedz Link Zgłoś