aniaw18 30.08.07, 20:34 WIE KTOS MOZE KTO SPRZEDAJE PRAWO JAZDY??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linia.frontu Re: prawo jazdy kat B 30.08.07, 20:52 aniaw18 napisała: > WIE KTOS MOZE KTO SPRZEDAJE PRAWO JAZDY??? Ja Ci mogę swoje sprzedać - nieużywane, jeszcze nawet nie wyrobione. Nie istniejące wręcz. A tak poważnie: Ośrodki Szkolenia - tylko w specyficzny sposób: płacisz za kurs, chodzisz na 30 godzin teorii, robiąc w międzyczasie badanie, potem na 30 godzin jazd. Potem wydają Ci dokumenty, z którymi idziesz do WORDa, czekasz 3 tygodnie na teorie, półtora miecha na praktykę. Zdajesz. Po dwóch tygodniach idziesz do urzędu odebrać zakupiony plastik. Trochę upierdliwa forma płatności, ale się opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
mmx28 Re: prawo jazdy kat B 30.08.07, 21:45 linia.frontu napisała: > A tak poważnie: Ośrodki Szkolenia - tylko w specyficzny sposób: > płacisz za kurs, chodzisz na 30 godzin teorii, robiąc w międzyczasie > badanie, potem na 30 godzin jazd. Potem wydają Ci dokumenty, z > którymi idziesz do WORDa, czekasz 3 tygodnie na teorie, półtora > miecha na praktykę. Zdajesz. Po dwóch tygodniach idziesz do urzędu > odebrać zakupiony plastik. Trochę upierdliwa forma płatności, ale > się opłaca. > > No niekoniecznie trzeba w ten sposó. Ja polecam takie, latwiej je zdobyć ;) www.allegro.pl/item230624963_prawo_jazdy_stare_ale_jare_.html lub takie www.allegro.pl/item227110195_prawo_jazdy_na_taaakie_pojazdy_zdjecie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
speedone Re: prawo jazdy kat B 31.08.07, 00:07 taaa za 1500 mozesz juz miec , znam nawet ludzi ale po co ? nie lepiej zdac ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniaw18 Re: prawo jazdy kat B 31.08.07, 20:31 daj namiary na kogos to kupie zdawałam juz 5 razy i nic mam juz tego dość :(( Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: prawo jazdy kat B 31.08.07, 21:20 aniaw18 napisała: > daj namiary na kogos to kupie zdawałam juz 5 razy i nic mam juz tego dość :(( Mimo to założę się, że nie wyjeździłaś tyle, ile ja. To żadne rozwiązanie, każdorazowy stres przy głupiej kontroli + świadomość własnych braków, nie, nie moralnych, tylko tych w jeździe. Zdasz, mając czyste sumienie - ktoś potwierdzi Twoje umiejętności. Dopiero co ktoś "od nas" zdał za 10! I nie mów, że masz dość, tylko weź się w garść!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniaw18 Re: prawo jazdy kat B 31.08.07, 21:25 niechce juz zdawac chce kupic!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniaw18 Re: prawo jazdy kat B 01.09.07, 08:16 prosze dajcie mi namiary na kogoś od kogo można kupić prawo jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: prawo jazdy kat B IP: *.4web.pl 01.09.07, 12:46 nie chce nikogo urazic ale przepraszam bardzo ty glupia dziewczynko, czy ty chcesz kogos zabic??? Zdaj prawko w normalnym trybie i nie pitol ze masz dosc!! nie umiesz jezdzic to trudno-twoj pech, nie wszyscy sa do tego stworzeni. Dobrze ze na swiecie jest niewielu takich swirow bo by nas wszystkim na tej drodze pozabijali!! Zastanow sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: prawo jazdy kat B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.07, 21:58 Kupić to Ty sobie możesz nagrobek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdaalenka Re: prawo jazdy kat B IP: 83.15.80.* 02.09.07, 15:07 Skoro chcesz kupić- jesteś odważna itp- to spróbój sama wręczyć łapówkę...Jeżeli jesteś naprawdę tak zdeterminowana...A jak nie umiałabyś się tak poświęcić to idź i zapisz się na kolejny egzamin...A swoją drogą spytaj się w wordzie czy nie ma czegooś robionego dla osób które oblewają...I czy można wiedzieć na czym oblałaś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: prawo jazdy kat B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 14:25 Ja zamówiłem w PWPW za 71zł za pośrednictwem Wydziału Komunikacji, do którego mają mi je przysłać. Odpowiedz Link Zgłoś