Dodaj do ulubionych

>>>>LENKA! Wielkie gratulacje!!!<<<<

07.11.07, 17:58
Uroczyście popwitajmy Marlenkę (Lenka.net) wśród kieroców:):)
Tak się bała a jak ładnie poszło! Jeszcze raz wielkie gratulacje:)
Trza to oblać! :D
Obserwuj wątek
    • Gość: eve_26 Re: >>>>LENKA! Wielkie gratulacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 18:15
      Gratulacje!!! Mam nadzieję, że też do tego grona kierowców kiedyś
      dołącze... Jutro Cię zamęczę pytaniami, jak było :)))
      • linia.frontu Re: >>>>LENKA! Wielkie gratulacje 07.11.07, 18:17

G r a t u l a c j e!!!! :D

Aga(ta), a co wasz wątek tak przycichł?
        • agata.czest Re: >>>>LENKA! Wielkie gratulacje 08.11.07, 08:15
          Dobre pytanie :)
      • no-comments Re: >>>>LENKA! Wielkie gratulacje 07.11.07, 18:46
        Gość portalu: eve_26 napisał(a):

> Gratulacje!!! Mam nadzieję, że też do tego grona kierowców kiedyś
        > dołącze... Jutro Cię zamęczę pytaniami, jak było :)))

Eve_26 a jak sprawy z Twoim egzaminem?? Corsa D wreszcie ujarzmiona?? Czyżby ten
        pierwszy egzamin jednak nie poszedł??

Lenka - oczywiście gratulacje i szerokich dróg, i niskich krawężników i jeździj
        proszę po cz-wie ostrożnie;D
        • Gość: eve_26 Re: >>>>LENKA! Wielkie gratulacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 19:39
          No nie poszedł :( Corsy się już co prawda nie boję, ale moja własna
          głupota mnie przeraża :D Tu sobie poczytaj, nie bedę sie powtarzac :)
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=71644537
          Mam nadzieję, że następnym razem będę mądrzejsza...
          • no-comments Re: >>>>LENKA! Wielkie gratulacje 07.11.07, 21:26

> No nie poszedł :( Corsy się już co prawda nie boję, ale moja własna
            > głupota mnie przeraża :D Tu sobie poczytaj, nie bedę sie powtarzac :)
            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=71644537
            > Mam nadzieję, że następnym razem będę mądrzejsza...

Ach no szkoda, ale najważniejsze, że masz jedno mądre doświadczenie więcej i że
            wyciągnęłas poprawne wnioski:) Patrzeć na własne autko wbite w słupek na
            parkingu albo inny samochód bolałoby bardziej;) Egzaminu szkoda, ale drugi raz
            już będziesz wyczulona na wszystkie łuki - miałas plac manewrowy nr 4 na dolnym
            placu?? Tam chyba jest ten spadek przy jeździe w przód - sama sie bałam dostać
            ten plac, bo ruszać na łuku do tyłu ruszając z ręcznego hamulca - to takie mało
            komfortowe zadanie. Drugi plac ze spadkiem jest chyba na górnym placu
            manewrwowym (nr-u nie pamiętam). Nic się nie przejmuj, następnym razem musi być
            lepiej - pamiętaj tylko o ręcznym, pasach i światłach przed wyjazdem, a reszta
            sama pójdzie;) 28 będę trzymać kciuki:) a z instruktora od corsy mam nadzieję,
            że byłaś zadowolona. Powodzenia i swoją głupotą się nie przejmuj - stres robi
            swoje, mnie moja głupota za kółkiem przeraża do dzisiaj mimo, że mam już prawko;)
            • Gość: eve_26 Re: >>>>LENKA! Wielkie gratulacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 22:00
              Dzięki! Łuk nr 5 na dolnym placu to był :) Wszyscy przede mną szli
              na plac górny, a mnie jako jednej z niewielu trafił się dolny plac.
              Było zimno, mokro, zmarzłam jak psi nos i ogólnie mi się wtedy
              odechciało. I byłam strasznie zła na siebie, bo akurat łuk wychodził
              mi praktycznie zawsze, bez względu na to jakim samochodem jechałam.
              Jak już potem mi przeszło i sprawe przemyślałam, to stwierdziłam, że
              dobrze się stało.Po prostu nie jestem jeszcze gotowa, żeby
              samodzielnie jeździć. Aha, co do stresu, to po zdaniu teoretycznego
              tak mnie wszystko puściło, że chyba aż za bardzo i widocznie za
              bardzo się wyluzowałam :)
          • sowaa5 Re: >>>>LENKA! Wielkie gratulacje 08.11.07, 11:55

> No nie poszedł :( Corsy się już co prawda nie boję, ale moja własna
            > głupota mnie przeraża :D Tu sobie poczytaj, nie bedę sie powtarzac :)
            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=71644537

zartujesz?:) nie mow ze zrobilas to co ja?:)
            • sowaa5 Re: >>>>LENKA! Wielkie gratulacje 08.11.07, 11:59
              a no fakt...juz mowilas o tej barierce:)
              • Gość: eve_26 Re: >>>>LENKA! Wielkie gratulacje IP: 195.205.202.* 08.11.07, 12:07
                :D:D:D
    • bujaka_jamajka Re: >>>>LENKA! Wielkie gratulacje 07.11.07, 20:01
      Moje gratulacje:):) W takim razie do zobaczenia na drodze, oby w
      przyjaznej atmosferze;):):)
    • Gość: lenka.net Re: >>>>LENKA! Wielkie gratulacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 09:51
      Dzięki wam wielkie-WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ za wsparcie a powiem szczerze
      że się przydało, teraz to dopiero czuję wielką ulgę.Agatka pamiętaj
      o piwku!!!;)
      • agata.czest Re: >>>>LENKA! Wielkie gratulacje 09.11.07, 07:40
        nO BAAAA O PIWKU PAMIĘTAM!!! Ale kiedy pójdziemy to zalezy od kasy - a
        dokładnie ile z nas zedrze mechanik - wczoraj rozwaliłam samochód
        • Gość: eve_26 Re: >>>>LENKA! Wielkie gratulacje IP: 195.205.202.* 09.11.07, 07:49
          agata.czest napisała:

> wczoraj rozwaliłam samochód

Żartujesz???? Jak Ci sie to udało?
        • Gość: lenka.net Re: >>>>LENKA! Wielkie gratulacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.07, 08:36
          POWAŻNIE???????????????????????????????Ale nic Ci się nie stało mam
          nadzieję???a swoją drogą no jak juz masz auto u mechanika to trochę
          pewnie wezmie za naprawę..., nie ma sprawy, na piwko pójdziemy jak
          Ci będzie pasowało:):):)
          • agata.czest Re: >>>>LENKA! Wielkie gratulacje 09.11.07, 10:22
            Zagotowałam silnik :/ Chociaz wina bardziej męża niz moja, bo już kilka dni temu
            mu mówiłam że jest za mało dynagelu, ale stwierdził że wystarczy i w piatek się
            wymieni i uzupełni- a w czwartek przy jeździe ok 90/h zrobiło wielkie buuum i
            zaczęło się kopcić spod maski. Wyrwało korek od pojemnika na płyn chłodniczy,
            dolalismy na stacji ale ledwo dojechalismy bo po 200 m juz się zapalało
            ostrzeżenie o przegrzaniu ( pond 110 st) . Kurcze stracha miałam :(
            A teraz czekam na wyrok ( rachunek) .
            A tak a propos to przez niecały miesiąc prowadzenia autka rozwaliłam felgę,
            urwałam osłonę rozrządu + kawałek zderzaka no i ta nieszczęsna chłodnica :(
            • Gość: lenka.net Re: >>>>LENKA! Wielkie gratulacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.07, 11:35
              Dobrze ze nic się wam nie stało...teraz musisz trochę ostrożniej
              jeździć bo te rachunki Ci życie zmarnują;)
              • agata.czest Re: >>>>LENKA! Wielkie gratulacje 09.11.07, 15:57
                Ha! Tak jak myslałam za mało płynu:) I wymiana termostatu, w sumie 95 zł + Płyn
                :) Ufff możemy sie napić <rotfl>
            • no-comments do Agaty 17.11.07, 15:54
              Tak się wtrące w rozmowę, ale:

agata.czest napisała:

> A tak a propos to przez niecały miesiąc prowadzenia autka rozwaliłam felgę,
              > urwałam osłonę rozrządu + kawałek zderzaka no i ta nieszczęsna chłodnica :(

Felga i zderzak zapewne przy parkowaniu, ewentualnie spotkanie z krawężnikiem??
              Ale jak urwałaś osłonę rozrządu?? JAk kupiłam autko to własnie tak sobie
              wyobrażałam straty po pierwszym miesiącu jeżdzenia - czyli zastanawiałam się, co
              pierwsze pójdzie nad kanał u mechanika do naprawy czy co też będzie prostował
              blacharz;) Stawiałam na obicia z każdej strony, zdarty lakier i urwane lusterka
              przy parkowaniu;) Swoją drogą może warto by założyć wątek pt "pierwsze straty
              pierwszych miesięcy samodzielnej jazdy";)

P.S Agatka - dobra rada - zamiast prosić się męża - lepiej czasem samemu coś
              zrobić, im się tylko tak często wydaje, że więdzą lepiej;)
              • agata.czest Re: do Agaty 18.11.07, 10:18
                Wiesz co próbowałam zaparkować , niestety kawałek krawężnika wystawała ja
                oczywiście na niego najechałam w taki sposów że znalazł się pod maską . Od tego
                czasu słychać takie metaliczne brzęczenie :/ Dpminik ( mój mąż zresztą :D )
                zajrzał pod autko i powiedział że to osłona rozrządu . W grudniu jadę z autkiem
                do mechanika na przegląd (z własnej woli , ten obowiązkowy jest ważny) żeby
                dokładnie autko sprawdził i wydał wyrok:) Narazie nie pozostaje mi nic innego
                jak wierzyć Domkowi, że to ja załatwiłam tę obudowę .
                A felga to wynik krzyku Dominika że zaraz wjade pod ciężarówkę podczas skrętu (
                ona wyjeżdżała z uliczki w którą ja chciałam wjechać - ul. Brata Alberta, tam
                się ciężko z Michałowskiego wjeżdża) - spanikowałam i na maxa odbiłam w prawo i
                bum na krawęznik.
                Na szczęście dewastuję tylko swój samochód, jeszcze nie zdarzyło mi się nawet
                tknąć innego. Ufff :)
    • Gość: lenka.net Re: >>>>LENKA! Wielkie gratulacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 09:57
      Agatka linia.frontu pyta sie dlaczego nasz wątek tak ucichł musimy
      chyba teraz straty nadrobić, choć Ci powiem szczerze że w robocie
      mam taki zapieprz ostatnio że nie wiem za co się wziąść, no i masa
      innych problemów na głowie ale to już nie na to forum;);),
      • linia.frontu Re: >>>>LENKA! Wielkie gratulacje 08.11.07, 11:20
        Gość portalu: lenka.net napisał(a):

> Agatka linia.frontu pyta sie dlaczego nasz wątek tak ucichł musimy
        > chyba teraz straty nadrobić, choć Ci powiem szczerze że w robocie
        > mam taki zapieprz ostatnio że nie wiem za co się wziąść, no i masa
        > innych problemów na głowie ale to już nie na to forum;);),

Znam ten ból... od ładnych paru miechów wiszę maile całej masie
        ludków (stąd, co by nie było, że nie na temat:P)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka