IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 11:22
j/w ale tak okropnie sie stresowałam, ze nie mogłam opanowac nogi na sprzegle. na szczescie wszystko sie udało i jestem taka szczesliwa, ze chyba sie dzisiaj opije:)))))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Mała Mi Re: zdałam IP: *.chello.pl 19.11.07, 17:42
      Gratulacje!! W jakim mieście zdawałaś? Napisz coś więcej, jak było :)
      • linia.frontu Re: zdałam 19.11.07, 18:40
        Gość portalu: Mała Mi napisał(a):

> Gratulacje!! W jakim mieście zdawałaś? Napisz coś więcej, jak
        było :)

Ja też gratuluję!!!
        • Gość: Asiuniaaa Re: zdałam IP: *.cable.wsm.wielun.pl 19.11.07, 19:44
          Zdaje mi sie ze zdawalas w Sieradzu? Na kogo trafilas?
          • Gość: morda296 Re: zdałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 07:59
            Tak. Zdawałam w Sieradzu. Dla tych którzy nie wiedzą, to małe powiatowe miasto z jednym rondem, w dodatku jako jedyne w Polsce pochylone w drógą stronę(nawet Teleexpress poruszył kiedys tę sprawę).
            Ale wiecie, stres zawsze pewnie ten sam, gdziekolwiek by sie nie zdawało. Zresztą łuk i górka. No to już dotyczy wszystkich WORD-ów.
            Dzisiaj jeszcze układam sobie w głowie wczorajszy przejazd. Ogólnie było fajnie. Przede wszystkim trafiłam na super egzaminatora. Młody, miły, fajny i chyba podszedł do tego trochę na luzie, bo cały czas psuła mi sie kamera i na placu po każdym zadaniu ktoś przychodził i mi ją naprawiał. Gdy już wyjechałam na miasto-ta sama sytuacja! I znów wróciłam na parking WORD-u. Wtedy powiedziałam, że boję sie gorzej niż przed maturą a On na to,że nie ma co, bo najważniejsze mam już za sobą. Nawet w pewnym momencie wystraszyłam sie, że będe musiała jeszcze raz jechac po tym placu, bo ciężko szła ta naprawa i mieliśmy się przesiąsc w inny samochód, ale jakos w koncu naprawił i wyruszyłam. Sama jazda w ogóle mnie nie przerażała, bo czuję się dośc pewnie, a przede wszystkim się nie boję jazdy po miescie. Gorzej bałam sie samego parkowania, ale też poszło. Z prawej na prawo, oczywiscie prostopadłe.
            wszystkim zdajacym życzę takich miłych egzaminatorów i nie zycze jednoczesnie takich usterek
            • weronikarb Re: zdałam 20.11.07, 11:35
              chcialam w Sieradzu zdawac, ale instruktor mnie namowil na inne
              miasto :(
              • Gość: morda296 Re: zdałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 13:01
                Nie wiem dokładnie ale zdawalnosc w Sieradzu wynosi chyba ok.50%
                • Gość: asiuniaaa Re: zdałam IP: *.cable.wsm.wielun.pl 20.11.07, 18:50
                  a w którym numerku auta mialas takie problemy z kamera? i jak sie nazywal Twoj
                  egzaminator:>
                  • Gość: morda296 Re: zdałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 19:38
                    w 4. a nazwiska egzaminatora nie pamietam. Jak usłyszałam,że to nie jakiś Mucha to już byłam szczęśliwa. Na koniec gdy mi pogratulował i powiedział, że zdałam to ja:"gdybym mogła to bym pana uściskała" a On się uśmiechnąl i powiedział mi do widzenia:)
                    Wiem, że moja kuzynka zdawała przy Sośnickim i tez podobno fajny.
                    A Ty też zdajesz w Sieradzu?
                    • Gość: asiuniaaa Re: zdałam IP: *.cable.wsm.wielun.pl 20.11.07, 20:39
                      Tak ja tez w sieradzu:) Ale niestety 3 razy nie zdalam :( kolejny egzamin w
                      styczniu. A moglabys opisac swoj egzamin? konkretnie to chodzi mi np czy przy
                      parkowaniu egzaminator otworzyl drzwi i sprawdzil jak stoisz?
                      • Gość: morda296 Re: zdałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 08:20
                        Tylko mi nie mów, że zdawałas tez w ten poniedziałek o 7.30!
                        Juz mówię Ci dlaczego. Przed egzaminem rozmawiałam z jakąs fajną Asia! Była z Praszki.
                        Co do parkowania to miałam skośne(bo tak stał samochód przede mną)Więc ja tez tak miałam zaparkowac, tak mi powiedział. Parkowałam pod Bartkiem od Grunwaldzkiej a tak cwiczyłam na Lidlu:(
                      • Gość: morda296 Re: zdałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 08:24
                        aha nie sprawdzał czy wyjdziemy bo to było widac gołym okiem, ze tak.
                        jak masz jeszcze jakies pytania to wal
                        • Gość: asiuniaaa Re: zdałam IP: *.cable.wsm.wielun.pl 21.11.07, 20:18
                          Ja zdawalam w piątek o 9 ... A na rondzie ile razy bylas? I nie wiem czy juz to
                          pisalaas, ale za ktorym razem zdalas? Za pierwszym :>
                          • Gość: morda296 Re: zdałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 08:26
                            za pierwszym:)
                            na rondzie byłam raz. jechałam z Turku na Łódź. chyba najtrudniej bo musisz objechac całe rondo a wtedy wszyscy ci się pchają więc musisz dośc "przycisnąc"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka