linia.frontu 29.01.08, 17:26 1. gdzie sie znajduje starter? 2. jak przy podniesionej masce poznac, czy samochod ma ABS? 3. jak w ogóle poznać, że ma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fruwajka1 Re: gdzie sie znajduje starter? 29.01.08, 17:31 Łooo matkooo!!! A co to jest starter? Nie mów, że te pytania to na egzamin... Chociaż mnie już nic nie zdziwi po tym, jak dostałam pytanie o rozszerzalność cieczy pod wpływem tempratur... Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: gdzie sie znajduje starter? 29.01.08, 18:37 fruwajka1 napisała: > Łooo matkooo!!! A co to jest starter? Nie mów, że te pytania to na > egzamin... Chociaż mnie już nic nie zdziwi po tym, jak dostałam > pytanie o rozszerzalność cieczy pod wpływem tempratur... Nie ma ich w ustawie, ale właśnie wyczytałam w jednym z wątków, że jakiś exam pytał. A co to jest starter? Dobre pytanie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka74 Re: gdzie sie znajduje starter? 29.01.08, 18:40 starter , rozszerzalność cieczy ??! matko przenajświetsza gdzie wy zdawaliście??! :))) ----------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś