uczesie 29.08.08, 19:44 dziękuję za rozwiewanie moich wątpliwości, zdałam dziś teorię bezbłędnie. teraz dopiero zacznie się....jazda :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mdrive Re: mdrive prywata 29.08.08, 20:36 ...gratuluję Ci serdecznie!!! :):):) i będę trzymał kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uczesie Re: mdrive prywata 29.08.08, 22:44 będą mocno przydatne, za bardzo nie wierzę, że się uda, zwłaszcza, że dziś laska z którą zdawałam powiedziała mi, że na odlewniczej nadal procent zdawalności za pierwszym razem wynosi 7... [btw, sama nie zdała teorii po raz kolejny] Odpowiedz Link Zgłoś
mdrive Re: mdrive prywata 29.08.08, 22:51 ...to czemu zdajesz na Odlewniczej a nie na Radarowej???? A procentami się nie przejmuj, bo to pierdoły:):):). Wyobraź sobie, że jesteś the best i na pewno zdasz!!! - pozytywne wibracje :):):), a jak co to zawsze możemy pojeździć! Odpowiedz Link Zgłoś
uczesie Re: mdrive prywata 29.08.08, 23:00 w zasadzie to nie wiem, mówiono mi, że na radarowej czeka się dłużej. tak czy inaczej ja na Bródnie nigdy nie bywam, nie znam kompletnie okolic i to mnie lekko przeraża. poza tym - hm, nie bardzo stać mnie na wykupienie x godzin jazd, a z manewrów jestem delikatnie mówiąc beznadziejna - nie czuję nawet jazdy po łuku :) 7 lat temu dobrze szła mi jedynie górka, koperty nie udało mi się nigdy zrobić za pierwszym razem. no nic, mam 2h w środę, zobaczymy jak mi pójdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mdrive Re: mdrive prywata 29.08.08, 23:02 ...2 godzinyyyyyyyyy??????????????, o rany. Odpowiedz Link Zgłoś
uczesie Re: mdrive prywata 29.08.08, 23:23 co? :) o rany? uprzedzić, gdzie będę jeździć czy co? mój instruktor twierdzi, że na mieście idzie mi 'rewelacyjnie' - ha ha, 7 lat temu też mi tak mówiono a ja jakoś miałam odmienne zdanie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
mdrive Re: mdrive prywata 29.08.08, 23:50 ...nie, nie uprzedzaj gdzie będziesz jeździć, sam wyczaję!:):):):), może poznam! Odpowiedz Link Zgłoś
uczesie Re: mdrive prywata 29.08.08, 23:54 zważywszy na rozmiar naszego miasta oraz to, że napisałam, że na bródnie nie bywam masz naprawdę....spore szanse ;) aaaa i jeszcze wiesz, że nie jestem blondynką :) i że 18 lat skończyłam jakiś czas temu, co najmiej 7 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
uczesie Re: mdrive prywata 30.08.08, 00:00 to ja jeszcze skorzystam z wątku i zaptytam. jechałam chyba? przez rondo starzyńskiego - w przepisów rozumiem, że jeśli chcę zjechać z ronda powinnam zasygnalizować zmianę pasa na wysokości osi poprzedzającej zjazd i zmienić pas ruchu na prawy. ale przecież są ronda gdzie zjazd z nich jest możliwy zarówno z pasa środkowego jak i prawego. pytanie brzmi - skąd mam wiedzieć ile pasów ruchu będzie po zjeździe? widziałam dziś sytuację gdy kierowca chciał zjechać ze środkowego pasa, ale drogę zajechał mu autobus, który w między czasie wjechał na rondo i zatarasował zjazd. pan z osobowego niebotycznie się w...zajechał mu drogę i panowie zaczęli malowniczo się kłócić. po zjeździe z ronda zauważyłam, że droga po zjeździe ma tylko 1 pas ruchu zatem osobowy nie powinnien pewnie zjeżdżać z pasa środkowego. kto miał rację? Odpowiedz Link Zgłoś
mdrive Re: mdrive prywata 30.08.08, 00:01 ...a czy bycie blondynką to zło jakieś???, żonka moja jest blondynką:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
uczesie Re: mdrive prywata 30.08.08, 00:03 absolutnie nie. ja tam blondynkom zazdroszczę - toż to piękny kolor włosów to raz, a dwa, zawsze można na niego wszystko zwalić uroczo trzepocząc rzęsami w dodatku.... ja zaś jestem harda baba. nic z miękkiego kociaka we mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Się wpierniczę:) 29.08.08, 23:24 > z którą zdawałam powiedziała mi, że na odlewniczej nadal procent zdawalności za pierwszym razem wynosi 7... chciałam tylko powiedzieć, że trafiłam z tym 7:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mdrive Re: Się wpierniczę:) 29.08.08, 23:31 ...7-ko, mało nie spadłem z krzesła!!!, ha, ha, ha!!! Twoje wejścia są zawsze niesamowite!!!, suuuuper!!!:):):):):):):):):), pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
uczesie Re: Się wpierniczę:) 29.08.08, 23:33 e tam, wpierniczysz od razu. wątek jest otwarty szeroko :) kurczę, mam fajnego instruktora, ale jakoś nie trafia do mnie uczenie się jazdy po łuku 'jak przestanie pani widzieć tą linię w tej szybie' :) no, ale nie będę się zniechęcać. sprzed 7 lat pamiętam, że łuk robiłam doskonale dopóki poszczególni instruktorzy nie zaczęli mi tłumaczyć, który słupek w którym lusterku/szybie widzieć i kiedy kręcić kierownicą. potem za każdym razem było już tylko gorzej. a przecież łuk to podstawa, z resztą poematy już na tym forum na ten temat powstały. sama jestem ciekawa czy się nauczę. Odpowiedz Link Zgłoś
mdrive Re: Się wpierniczę:) 29.08.08, 23:42 ...trochę za dużo masz, "uczę sie" pomieszane z tym łukiem :(, martwię sie! No cóż, jakoś to będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
uczesie Re: Się wpierniczę:) 29.08.08, 23:44 do 7 października kupa czasu. bo to październik, nie wrzesień. a ja nie liczę na załapanie się w 7miu procentach. :) chyba, że butelkowych, po niezdanym egzaminie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: mdrive prywata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 23:32 mdrive prywata dasz sobie radę jesteś dobry, znam Cię z komentarzy... Życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: mdrive prywata 29.08.08, 23:58 Gość portalu: zorientowany napisał(a): > mdrive prywata dasz sobie radę jesteś dobry, > znam Cię z komentarzy... > Życzę powodzenia! mdrive - na pewno zdasz!!! trzymamy kciuki :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
mdrive Re: mdrive prywata 30.08.08, 00:06 ...hurrra!!!, czuję się doceniony, chyba na prawdę zdam???!!!:):):), trzymajcie kciuki!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś