Dodaj do ulubionych

ostrzegam przed instruktorem

IP: *.knc.pl 14.10.08, 21:15
ostrzegam przed instruktorem Janem Nosalskim związanym ze szkołą
Motokurs. W trakcie jazdy ubliżał mi, szarpał mnie - o mały włos
doszłoby do wypadku.Jego zachowanie uwłaczało ludzkiej
godności.Byłam zmuszona przerwać lekcje przed upływem wyznaczonego
czasu - w obawie o swoje bezpieczeństwo. OSTRZEGAM!
Obserwuj wątek
    • Gość: JózefKa A ja polecam Roberta:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 22:56
      Ciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacho. Szkoda, że ma laskę.
      • Gość: an Re: A ja polecam Roberta:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 00:30
        > Ciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacho. Szkoda, że ma laskę.

;) ale ma tez inne zalety - np. bardzo dobrze uczy
        pzdr
        • Gość: tinkerbell Re: A ja polecam Roberta:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 10:05
          Skad wiecie ze kogos ma? tez jestescie u niego teraz?
          • Gość: JózefKa Re: A ja polecam Roberta:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.08, 12:06
            Inny instruktor mi powiedział:(

A co do nauki - fakt. Robert jest najlepszy! Ja naprawdę nie znam nikogo
            lepszego, niż Robert. :)
            • Gość: :):):) Re: A ja polecam Roberta:) IP: *.chello.pl 16.10.08, 20:47
              JózefKa, czy to Ty???, bo myślę, że to ty!
              • Gość: JózefKa Re: A ja polecam Roberta:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 05:58
                Oczywiście, że to ja:):):) No żeby chłopakowi było miło... ;)
                • Gość: JózefKa Re: A ja polecam Roberta:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 06:06
                  Zresztą doskonale wiesz, co mam na myśli;)
            • Gość: avada Re: A ja polecam Roberta:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 22:44
              > Inny instruktor mi powiedział:(

Szkoda. Ciekawe czy to tez jakas jego byla kursantka ;)
              A taki sie wydawal spokojny!
              • Gość: JózefKa Re: A ja polecam Roberta:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 06:01
                Ech, tego pewnie nikt nie wie... Chociaż wcale bym się nie zdziwiła,
                no bo przecież łatwo kogoś poznać e eLce. Musi nam wystarczyć, że
                wspaniale uczy:):):)
                • Gość: :):):) Re: A ja polecam Roberta:) IP: *.chello.pl 17.10.08, 21:08
                  a ja się Ciebie JózefKa zapytam, skąd wiesz jak on wspaniale uczy??? :):):)
              • Gość: earla Re: A ja polecam Roberta:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 11:27
                > A taki sie wydawal spokojny!

Cicha woda :P
                Zaczynam żalowac ze do niego nie trafilam jak mowicie ze on taki dobry jest,
                tylko ile w tym obiektywizmu?
                Dobry instruktor to taki ktorego nauki i wskazowki sie pamieta, a nie to jak
                wygladal...
                • Gość: JózefKa Re: A ja polecam Roberta:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 18:17
                  To pamięta się przede wszystkim. Wygląd zapmiętujesz mimochodem.
                • Gość: avada Re: A ja polecam Roberta:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 23:51
                  Najpierw pamietasz jedno i drugie, a potem juz tylko coraz mniej ;) ale zaczyna
                  za to dzialac nawyk i odruchy.
                  Ocena jest obiektywna - o to spokojna glowa, także w razie jakichs problemów
                  zgłoś sie do tego pana, a na pewno Ci pomoże :)
    • Gość: earla Re: ostrzegam przed instruktorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 11:13
      Roberta (jak widze niestety ;O)) nie znam, ale o panu Janie dotad wszyscy
      wypowiadali sie pozytywnie. Moze mial gorszy dzien? kazdemu sie zdarza
      • Gość: anty-jan Re: ostrzegam przed instruktorem IP: *.aster.pl 16.10.08, 17:02
        > o panu Janie dotad wszyscy
        > wypowiadali sie pozytywnie. Moze mial gorszy dzien? kazdemu sie zdarza

Nic podobnego. jest tu jedna forumowiczka, ktora mu zrobila kolosalna reklame, w
        kazdym watku pisala o "swietnym Panie Janie z Motokursu", a to jak propaganda
        Goebbelsa, wielokrotnie powtarzana staje sie prawda. potem sie zreszta
        przyznala, ze wyjezdzila u niego tylko 5 godzin doszkalajacych.
        Inni forumowicze pisali wlasnie takie rzeczy, ze ten pan doluje, jest trudny i
        zwyczajnie niekulturalny.
        polecam wyszukiwarke.

• Gość: Zula Re: ostrzegam przed instruktorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 18:08
      Ja ostrzegam rpzed Norbertem P z 4 kolek. Nie tlyko nie przerobil ze mna
      wsyztskich punktow manewrowych( parkowanie,tylko 2x bylam na placu
      manewrowym,zero zawracania z wykorzysatniem infrastruktury itp) to byl
      arogancki.Jezdzac nic nei informowal,ani nie zwracal uwagi na rozne haczyki.Jak
      go pytalam o jakies zasady jazdy to mowil,ze"on sie nei zna,i ma mnie nauczyc
      jezdzic a nie kodeksu drogowego":/ Dopiero jak poszlam na jazdy doszkalajace,to
      zrozumialam jak to powinno wygladac(goraco polecam pana Krzysztofa Dula, w
      wyszukiwarce jest tel).ZAlujue,ze nie zmienilam wczesniej Norberta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka