permanentne_7_niebo 08.02.09, 18:39 Zawsze chciałam założyć taki wątek ;D Zakochał się ktoś w kursancie? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliiii Re: Achchchchchchchch ci kursanci.... ;) 08.02.09, 18:44 hahahaha, rozumiem, że to ostatnie podrygi przed nadejściem ewentualnego moderatora:) Ty spamerko! A chciałaś najlepsze wątki powywalać:):):) Ja w ogóle na oczy nie widziałam żadnego kursanta, same baby:) serio, tak się złożyło! Odpowiedz Link Zgłoś
eliiii Re: Achchchchchchchch ci kursanci.... ;) 08.02.09, 19:00 Chociaż na wykładach byli, ale na jazdach już nie widziałam. Instruktor mówił, że "woli dziewczyny". "kursanci" nie są w moim typie. To okropne, co tu napiszę, zaraz się gromy na mnie posypią... ale jak widzę, że w Lce za kierownicą siedzi chłop jak dąb... i silnik mu gaśnie, jedzie kangurkami itp. to mnie to jakoś nie rozczula, a wręcz odwrotnie. Potem się taki chwali jakim jest świetnym kierowcą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Achchchchchchchch ci kursanci.... ;) IP: *.chello.pl 08.02.09, 19:08 a kolegom opowiada , że za pierwszym razem zdał! Odpowiedz Link Zgłoś
to_bebe Re: Achchchchchchchch ci kursanci.... ;) 08.02.09, 20:30 Za stara jestem hehe, a teraz sami chłopcy, twarzyczki jasne, osiemnastki... Odpowiedz Link Zgłoś
mdrive Re: Achchchchchchchch ci kursanci.... ;) 08.02.09, 20:34 ...czy instruktorka w kursancie czy też instruktor w kursancie?, bo to by było na prawdę ciekawe! :) Odpowiedz Link Zgłoś
eliiii Re: Achchchchchchchch ci kursanci.... ;) 08.02.09, 20:36 mdrive, pełna dowolność, kto co lubi:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
mdrive Re: Achchchchchchchch ci kursanci.... ;) 08.02.09, 20:41 ...no bo ja dla przykładu kocham się we wszystkich swoich:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
to_bebe Re: Achchchchchchchch ci kursanci.... ;) 08.02.09, 20:47 Czuję w powietrzu zapach miłości ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
eliiii Re: Achchchchchchchch ci kursanci.... ;) 08.02.09, 20:49 To dopiero ciekawe:) Zaintrygowałeś mnie...;P A potem zdają egzaminy, a Ty zostajesz ze złamanym sercem. Ach, życie...:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
mdrive Re: Achchchchchchchch ci kursanci.... ;) 08.02.09, 20:52 ...a że egzaminy zdają szybko to i złamane serce się leczy szybko. Wtedy przychodzą następni i znów ich kocham:):):) i tak w koło ... No za niektórymi tęskni się dłużej, jak to w życiu. "Ach, > życie...:):):) > " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Achchchchchchchch ci kursanci.... ;) IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.02.09, 21:01 za niektórymi teskni sie dłuzej-smutne:( Odpowiedz Link Zgłoś
mdrive Re: Achchchchchchchch ci kursanci.... ;) 08.02.09, 21:06 ...nic w podtekście, Ago, nic :). Po prostu taka prawda. Niektórzy są tak sympatyczni, że tęskni się dłużej. A ci pewnie o tym wiedzą. Ale nic w podtekście. I wcale nie jest to smutne, to nastraja do dalszej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
to_bebe Re: Achchchchchchchch ci kursanci.... ;) 09.02.09, 00:09 Toż Ty jesteś nie jakimś tam instruktorem, tylko Instruktorem, Nauczycielem, normalnie powołanie... Nie tak łatwo spotkać takich ludzi. Pod warunkiem, że piszesz to poważnie. Ucz dalej i kochaj dalej... (Czasem lubię się z Tobą posprzeczać, ale tym wpisem mnie rozłożyłeś na łopatki). Szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Achchchchchchchch ci kursanci.... ;) IP: *.centertel.pl 08.02.09, 23:02 nie zarzyło mi sie nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: Achchchchchchchch ci kursanci.... ;) 08.02.09, 23:19 Ja też was wszystkich kocham, moi forumowi kursanci :) Dobra ciocia Permanentne kocha wszystkich kursantów ;D No dobra - nie wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
eliiii Re: Achchchchchchchch ci kursanci.... ;) 08.02.09, 23:24 Ja za to kocham wszystkich instruktorów (ehhhh, znowu w nieodpowienim wątku piszę:)). No dobra- nie wszysykich. Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: Achchchchchchchch ci kursanci.... ;) 08.02.09, 23:29 Ja też nie wszystkich. Ale niektóóóórych... ? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
to_bebe Re: Mdrive 13.02.09, 10:48 O rety! To chyba ja powinnam wyluzować, bo coś ostatnio strasznie poważna jestem... Eh, wiosny, wiosny mi trzeba. (Dobrze, że kolejny exam na wiosnę, bo przynajmniej nie będę się musiała uczyć samodzielnej jazdy w moich słabo nieodśnieżanych, pagórkowatych okolicach ;P) Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: Mdrive 13.02.09, 11:36 Mi teeeeeeeeeż, wioooooooooosnyyyyy ;D A Walentynki spędzam ze swoją eLeczką na myjce, będzie romantycznie :p Kocham swoją L MIŁOŚCIĄ DO WSZYSTKIEGO, CO SIĘ RUSZA ;) Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: Mdrive 13.02.09, 17:02 Aj tam wiecie co z nimi to się umawiać:/. Znów mi sprzątneli sprzed nosa brudną L, dranie. A ja się napaliłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z biura Re: Achchchchchchchch ci kursanci.... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 13:44 aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mam kursaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanta.... ;D cholerny profrsjonalizm.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eliiii Re: Achchchchchchchch ci kursanci.... ;) 12.03.09, 19:24 Gość portalu: z biura napisał(a): > aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mam > kursaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanta.... ;D cholerny > profrsjonalizm.... ;) profesjonalizm tylko od 8 do 16, a potem.....;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z biura Re: Achchchchchchchch ci kursanci.... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 07:53 musiałabym go zaintrygować już w pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pudelek.pl Re: Achchchchchchchch ci kursanci.... ;) IP: *.chello.pl 13.03.09, 03:31 www.pudelek.pl/artykul/16025/kasprzykowski_zdal_prawo_jazdy/ Odpowiedz Link Zgłoś
eliiii Re: Achchchchchchchch ci kursanci.... ;) 14.03.09, 13:58 hmmmm... gratulujemy:) Do kursantów z Wawy: Jeździcie sobie po ulicach stolicy, udało Wam się spotkać jakiegoś VIPa za kółkiem? (no wiem głupie pytanie, ale ja to z prowincji jestem, a tam wielki świat, hahaha) Odpowiedz Link Zgłoś
mdrive Re: Achchchchchchchch ci kursanci.... ;) 14.03.09, 20:38 ...a bo to jednego? nawet u nas w ośrodku jeździli. :). Nie wymienię bo chyba nie powinienem bez ich zgody.:) Odpowiedz Link Zgłoś