Dodaj do ulubionych

PIK Warszawa Ursynów polecam

IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.03.09, 23:59
Szczerze polecam,dużo samochodów, porządne wykłady, super
instruktorzy, cały kurs zrobiłam w kilka tygodni bo wygodnie mają
ułożone wykłady a jazdy mogłam robić również w weekendy. Zdanie za
pierwszym razem jest najlepszym dowodem na mój dobry wybór. Wybrałam
Pik dzięki znajomemu, który mi polecił tę szkołę za co jestem mu
wdzięczna. Jeździłam różnymi samochodami a nawet z przyczepką i
godzinkę automatem, teraz zastanawiam się nad zakupem auta i nie
boję się zmiany marki. Polecam ! Są profesjonalni i skuteczni.
Obserwuj wątek
    • Gość: aklapawe Re: PIK Warszawa Ursynów polecam IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.03.09, 07:43
      polecam Piotra...........
      • Gość: Mondi osk PIK- NIE Polecam! IP: *.acn.waw.pl 17.03.09, 08:25
        ...typowe spamowe podbijanie autoreklamy!
        • Gość: piotr do mondi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 00:10
          twoje ip powtarza się w postach szkalujących PIK ,tylko pseudo zmieniasz. Albo
          obrzucasz PIK błotem albo jak uczeń napisze coś dobrego tak jak teraz to
          pieprzysz o autoreklamie. Zapomniałeś dopisać że poprzedni post to robota szefa
          lub jego żony - przecież ty wszystko wiesz. Widzę ,że nie masz co robić i się
          nudzisz.Weź przykład z psa on jak nie ma co robić to sobie j..ka liże. Jeżeli
          nie będziesz mógł dosięgnąć zacznij ćwiczyć jogę. Będziesz miał zajęcie i
          przestaniesz pisać bzdury. A jak popracujesz nad formą to wreszcie dasz sobie w
          życiu trochę przyjemności i się odstresujesz. Proste? Nie dziękuj.Lubię pomagać
          takim jak ty.
          • Gość: p7 Re: do mondi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 08:04
            polecamIP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl

ten IP i Twoj też się powtarzaja;)
          • kierujaca Re: do mondi 26.04.09, 11:32
            > Weź przykład z psa on jak nie ma co robić to sobie j..ka liże. Jeżeli
            > nie będziesz mógł dosięgnąć zacznij ćwiczyć jogę. Będziesz miał zajęcie i
            > przestaniesz pisać bzdury. A jak popracujesz nad formą to wreszcie dasz sobie w
            > życiu trochę przyjemności i się odstresujesz. Proste? Nie dziękuj.Lubię pomagać
            > takim jak ty.

Co za obleśny wpis. I taki wyniosły, fuuuuj.
            • Gość: melatrela Re: do mondi IP: *.89.71.82.static.crowley.pl 21.08.09, 16:06
              racje ma....
        • Gość: PIK TO ZŁODZIEJE Re: osk PIK- NIE Polecam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.12, 19:39
          W PIKu wykupiłam 5 godzin doszkalających, z czego po tygodniach czekania i ciągłego dodzwaniania się wyjeździłam 3. Po 3 miesiącach przerwy chciałam wyjeździć brakujące 2 godziny- na co otrzymałam odpowiedź, że już je wyjeździłam!?!? Nie potrafią odnaleźć karty z moimi podpisami, żeby to sprawdzić. Generalnie ta Pani "szefowa" to kawał ... Rozłącza się w czasie rozmowy, mówi, że oddzwoni po czym albo wychodzi z biura albo nie odbiera. Podsumowując wykonałam chyba ze 20 połączeń do nich w ciągu 2 tygodni, a oni cały czas zbywali, że muszą to sprawdzić.
          Na razie wysłałam do nich list polecony z potwierdzeniem odbioru. Zażądałam zwrotu pieniędzy (100zł) na mój rachunek w terminie 7 dni oraz powołałam się na odpowiedznie artykuły kodeksu cywilnego. Miesiąc minął i oczywiście pieniędzy nie oddali.
          Ale potwierdzenie zapłaty mam, potwierdzenie odbioru też, więc w trybie uproszczonym (30zł) wyślę opis i dokumentację do sądu i po otrzymaniu tytułu egzekucyjnego złożę wniosek o dopisanie tej firmy do Krajowego Rejestru Długów.
          • kasi_a82 Re: osk PIK- NIE Polecam! 28.09.12, 16:44
            a kiedy robilas u nich kurs?to jakas przedawniona sprawa czy aktualna?bo ja nie wiem co mam o nich sadzic..narazie tylko sie tam zapisalam,ale juz widze ze jest problem z teoretycznymi wykladami bo ciagle sa odwolywane.. w takim tempie to nie wiem czy z teoria sie wyrobie w tym roku..napiszcie mi o nich cos jeszcze please.
        • Gość: anonim Re: osk PIK- NIE Polecam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.13, 14:09
          w503.wrzuta.pl/film/0b5hzITb3S8/integracja_w_osk_pik

OSZUSCciii, nigdy nie zapisujecie sie do tej szkoly, sa na skaru bankructwa!!!!
    • Gość: Monika Re: PIK Warszawa Ursynów polecam IP: *.kablowka.waw.pl 28.03.09, 21:57
      Ja rownież polecam, szybko zrobiłam kurs i szybko zapisałam się na
      egzamin. Polecam ten ośrodek bo jest już sprawdzony również przez
      moich znajomych. Zauważyłam straszną nagonkę na ten ośrodek ale to
      oczywiste bzdury, ktoś usilnie pracuje nad złą opinią tej szkoły. Ja
      Ci radzę pochodzić po ośrodkach i popytać. Unikaj szkoły gdzie
      instruktorzy szkolą swoimi samochodami, nie dadzą Ci się do niczego
      dotknąć a jak coś żle zrobisz to się atmofsera popsuje. Wiem bo
      kiedyś zaczynałam kurs
    • iwona_b_1 PIK Warszawa Ursynów polecam 24.04.09, 20:46
      Witam serdecznie!
      Gorąco polecam ośrodek szkolenia PIK na Ursynowie.
      Ja właśnie tu robiłam kurs i muszę przyznać, że ośrodek działa bez żadnych zastrzeżeń. Nie sądziłam, że trafię z wyborem szkoły tak dobrze! Przede wszystkim ogromna zaletą tej szkoły jest możliwość wyboru terminów i godzin wykładów. Każdy dostaje z wyprzedzeniem rozkład godzinowy zajęć. Na jazdy zapisujemy się w biurze, odbywają się one każdego dnia tygodnia (włącznie z sobotami i niedzielami) w szerokim zakresie godzin. Przez pierwsze 15 godzin najlepiej zapisywać się na jazdy z różnymi instruktorami - co ułatwia wybór instruktora prowadzącego na kolejne 15 godzin, bo zależy to tylko i wyłącznie od nas, nikt z góry nie narzuca nam z kim mamy jeździć:) Ja jeżdziłam z kilkoma instruktorami i z całą odpowiedzialnością twierdzę, że wszyscy są bardzo kompetentni. Przede wszystkim potrafią ze spokojem tłumaczyć,co i jak należy robić, żeby bezpiecznie jeżdzić w dosyć trudnych warszawskich warunkach.Dla mnie każda jazdy była niesamowitą frajdą, nie obawiałam się żadnych nieprzyjemności. Oczywiście w miarę trwania kursu wymagania stawiane przez instruktorów rosły, co skutecznie mobilizowało i podnosiło poziom moich umiejętności. Każda jazda była bardzo efektywnie wykorzystana, dużo jazd odbywało się po trasach egzaminacyjnych, można było mieć również własne sugestie dotyczącego tego, co jeszcze należy przećwiczyć:)
      Dzięki tej szkole jestem nie tylko posiadaczem dokumentu prawa jazdy, ale również bardzo dobrze przygotowanym kierowcą:)
      Jeszcze raz polecam wszystkim PIK!!!
      • Gość: janusz Re: PIK Warszawa Ursynów polecam IP: *.chello.pl 27.04.09, 12:52
        nie wiem co sądzić już o tym ośrodku PIK na ursynowie. właśnie
        wybieram się z kolegą na kurs kat. B. mieszkamy nie,daleko w/w
        ośrodka ale jak czytam te naprawdę skrajne opinie to chyba wybiorę
        jakiś inny ośrodek. po prostu nie chcę ryzykować i narażać się
        stratę czasu i pieniędzy. czy ktoś mógłby mi polecić jakiś ośrodek
        na ursynowie. nie musi być bardzo dobry wystarczy żeby był normalny.
        dziękuję.
        • Gość: piotr Re: PIK Warszawa Ursynów polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 15:28
          Nie czytaj opinii tylko przejdź się po ośrodkach szkolenia kierowców
          porozmawiaj z ludźmi którzy robili kurs za którym razem zdali kto ich
          szkolił.Obejrzyj place manewrowe. Nie zapisuj się do firm gdzie instruktorzy
          jeżdżą własnymi pojazdami. Oszczędzają na paliwie kilometrach i dostają od szefa
          małe pieniądze za Twoje godziny w kursie. Dopiero jazdy dodatkowe dają im całość
          wpłaconej kwoty do kieszeni. W ich interesie jest więc tak wyszkolić ucznia, aby
          wracał do nich na jazdy uzupełniające przed kolejnymi egzaminami.Pozdrawiam.
          • mimmmi Re: PIK Warszawa Ursynów polecam 27.04.09, 21:51
            a ja powiem tak
            w każdym poście polecalam Pika bo rzeczywiście robiłam tam kurs i
            mam juz prawko i jest ok ALE mam wrażenie że te wszystkie posty w
            tym wątku to pisze jedna, dwie osoby. Jesli ktos poleca osrodek to
            pisze że jest w porzadku itp a nie w kazdym jednym wątku ze mozna
            jezdzic automatem, przyczepa i różnymi samochodami i że nie ma
            problemu potem z innym autem. (a mi wcale nie była potrzeba
            przyczepa i ten czas moglam przeznaczyć na toyote a jeszcze jedno
            nie podobalo mi sie jeżdzenie corsą szczegolnie na w ostatnich
            pięciu godzinach - lekka przesada)
            Mała porada dla wlaścicieli - nie reklamujcie się w ten sposob bo to
            jest malo wiarygodne. Ja wiem że jestescie solidni itp ale nie
            schodzcie do poziomu tych innych firm które obrzucają się błotem i
            reklamują się w innych wątkach.
      • Gość: Ewelina Adamska Re: PIK Warszawa Ursynów polecam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.05.09, 21:51
        Ja również bardzo gorąco polecam wszystkim szkołę PIK. Miałam kilku
        instruktorów ale dopiero po jazdach w PIKU zdałam egazmin :-) Teraz
        tylko czekam na odbiór :D Doświadczeni instruktorzy i zero stresu.
        Chcecie zdać egazmin to wybierzcie tą szkołę!
        • Gość: melatrela Re: PIK Warszawa Ursynów polecam IP: *.89.71.82.static.crowley.pl 21.08.09, 16:09
          ja piernicze, ale ktoś nadaje szeptankę ....
      • Gość: Pedro Re: PIK Warszawa Ursynów polecam IP: *.sggw.waw.pl 06.06.09, 18:09
        Witam. postanowiłem też wyrazić swoja opinię. i przyznaję, że to bardzo dobra
        szkoła. Terminy teorii dobrałem bezproblemowo, do swoich zajęć. Sama koncepcja
        jazd też mi się podobała, ponieważ wybór instruktorów pozwolił mi dobrać
        takiego, który najlepiej umiał mi wytłumaczyć co i jak (pozdrawiam Pawła
        Leszko), a także możliwość jazdy na kilku różnych samochodach (nie tylko
        toyotach). Dzięki temu zdałem za pierwszym razem, a sam egzamin po wszystkim
        wydał mi się całkiem prosty. ostatnie co mogę napisać to, że gorąco polecam tę
        szkołę.
    • Gość: Wiola Warszawa polecam - Eryk Gos IP: *.kei.sggw.waw.pl 09.06.09, 16:28
      Mogę polecić wszystkim poszukującym DOBREGO INSTRUKTORA - ERYKA
      GOSA. Jest to najlepszy instruktor z jakim jeździłam (niestety było
      ich kilku). :) Dopiero kiedy zaczęłam z Nim jeździć zaczęłam z
      chęcią chodzić na jazdy, czuję się coraz pewniej za kierownicą. Eryk
      cierpliwie tłumaczy, powtarza i przede wszystkim nie tworzy
      stresującej atmosfery podczas jazdy:) Oczywiście omawia błędy,
      udziela wielu cennych wskazówek - jak je eliminować i jeśli jest
      taka możliwość - jak ich unikać. Jest też fajnym facetem z którym
      można pożartować, dzięki czemu nauka jazdy z Nim jest przyjemna i na
      luzie, ale rzecz jasna wszystko odbywa się pod czujnym okiem
      instruktora.

Cenię sobie jego rady, które zarówno na egzaminie jak i w życiu
      bardzo się przydają.

ERYKA znajdziecie pod nr tel. 694-985-312 (nr jest ujawniony za
      zgodą właściciela) :)

Gorąco POLECAM, Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim którzy uczą
      się jeździć lub mają takie plany. :D
      • Gość: alkapawe Re: Warszawa polecam - Eryk Gos IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.06.09, 12:29
        Jazdy w Piku rezerwuje się tylko osobiście w biurze więc najlepiej
        od razu do nich jechać. To trochę utrudnia życie bo musisz się
        stawić osobiście w biurze i zapłacić ale masz pewność, że nikt Cię
        nie zawiedzie i na jazdy przyjedzie jak już umówisz. Z tego co
        pamiętam dzwoniąc na 644-11-15 (dostępny nr na www)można sprawdzić
        czy jest jakiś wolny termin. a co do instruktorów ja również polecam
        Piotrka Dziewulskiego i Pawła, mają tyle cierpliwości że trudno
        uwierzyć... Trasę egzaminacyjną poznałam na pamięć. Powodzenia
        • Gość: p7 Re: Warszawa polecam - Eryk Gos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 18:28
          To trochę utrudnia życie bo musisz się
          stawić osobiście w biurze i zapłacić ale masz pewność, że nikt Cię
          nie zawiedzie i na jazdy przyjedzie jak już umówisz.

w innych osk też masz tę pewność, a nie musisz dymać buehehehe ;D
      • Gość: Emila Re: Warszawa polecam - Eryk Gos IP: *.chello.pl 21.07.09, 15:16
        Witam. Ja również polecam Eryka GOS, w pełni zgadzam się z
        przedmówczynią. Myślę, że dzięki jego radom egzamin zdałam za
        pierwszym podejściem. I choć instruktor nie jeździ już w PIK-u to
        prowadzi dalej naukę jazdy i numer 694-985-312 (nr jest ujawniony za
        zgodą właściciela)jest nadal aktualny.
      • Gość: mariola Re: Warszawa polecam - Eryk Gos IP: *.warszawa.mm.pl 20.10.09, 14:35
        Jezdziłam z p.Erykiem ale nie uważam aby był najlepszy.Czułam pewien
        niedosyt i wyciąganie kasy.Nie ćwiczył ze mną tego z czym miałam
        problemy (plac,parkowanie na mieście)było to sporadyczne,za to z
        jazdą po mieście nie miałam problemów a właśnie to ćwiczyliśmy
        najczęściej.Ja czuję się naciągnięta zmarnowane pieniądze i
        czas.Żałuję że dałam się nabrać na internetowe"polecanie".
        • Gość: Klara81 Re: Warszawa polecam - Eryk Gos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.11, 22:13
          Eryka polecam jest naprawdę super instruktorem, wszystko jasno tłumaczy
      • Gość: Paulina Iwińska Re: Warszawa polecam - Eryk Gos IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.11, 18:27
        Pan Eryk jest absolutnie genialny! Uczy tak, że człowiek zapamiętuje na całe życie; jazdy z Nim to prawdziwa przyjemność. Niezwykła kultura i wyczucie, a także znakomity kontakt z ludźmi powodują, że uczeń przestaje się stesować i znajduje radość w prowadzeniu samochodu! Ja jestem zachwycona; nie dość, że zdałam egzamin, to kiedy kupiłam swój pierwszy samochód, Pan Eryk uczył mnie, jak sobie z nim radzić. Mój Mąż jest Mu bardzo wdzięczny. A ja serdecznie polecam kontakt z Panem Erykiem każdemu, kto nie wierzy w to, że kiedykolwiek zrobi prawo jazdy. W Wyższej Szkole Jazdy nazywają Go Człowiekiem Od Przypadków Beznadziejnych i to prawda.... czyni cuda!
        • Gość: bleee Re: Warszawa - Eryk Gos- mdło sie od niego robi ; IP: *.play-internet.pl 10.03.11, 13:12
          Dajcie spokój z tym Gosem..
          Koleś za friko robi sobie sam reklamę podszywając się pod kursantów.
          Jakby był taki cudowny to nie siedział by przy kompie i pisał po forach tylko pracowałby.
          Jak nie stac go na reklamę płatną w necie to niech porozkleja ulotki :)
          • Gość: Monika Eryk Gos- mdło sie NIE od niego robi IP: *.unknown.vectranet.pl 31.03.11, 22:24
            killler NIE PLEĆ GŁUPOT, to chyba Ty nie masz co robić i CI się nudzi i wypisujesz głupoty
            Mdło to może Ci się robić na swój widok;]

Przepraszam za niski poziom powyższej wypowiedzi, ale mam ochotę tą osobę zabić za to co napisała:D Bo ja specjalnie tu weszłam żeby napisać opinie o tym Panu z WDZIĘCZNOŚĆI!!! BO dzięki Niemu zdałam

Godzina jazd tam 45 zł, Jak ktoś nie wierzy niech weźmie godzine!!! nie jest to dużo a sam się przekona na EGZAMINIE!!! nawet przed wykupieniem kursu!!!!

Naprawdę warto ja miałam beznadziejną szkołę Cezar, koszmar potem z instruktorką z Experta jeździłam była ok ale PAN ERYK!!!!! JEST MOIM MISTRZEM ON mi dawał rady których nie słyszałam od nikogo innego, i właśnie na pewnej głupocie gdyby nie On bym oblała!!!
      • Gość: Monika Re: Warszawa polecam - Eryk Gos IP: *.unknown.vectranet.pl 31.03.11, 22:10
        DZIĘKUJE CI ZA TO POLECENIE !!!!!!! TEŻ POLECAM PANA ERYKA GOSA

Dzięki temu Panu zdałam egzamin On teraz ma swoją szkołę Wyższa Szkoła Jazdy.

Nie dość, że dobrze tłumaczy to do tego jest przystojny i miły:)):D

Pełno cennych wskazówek o których nie mówią inni, mówi o rzeczach trudnych i prostych. Ja jeździłam z kilkoma instruktorami i wiem że to dzięki NIEMU ZDAŁAM. Nauczyłam się jeździć, ale gdyby nie Jego rady to bym oblała na banałach bo nikt inny o nich mi nie mówił!!
        Teraz bym się szykowała do 3 podejścia a tak już zdane za 2 razem:)!!! gdyby nie moja wcześniejsza gó...ana szkoła CEZAR to bym zdała za 1

• Gość: AniaS. Re: Warszawa polecam - Eryk Gos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 23:59
        Dzis zdalam egzamin praktyczny na okeciu, przygotowal mnie Pan Eryk Gos :) swietny instruktor, gdybym wczesniej na niego trafila nie bulilabym za nieudane proby;(
        dzieki niemu poszlo mi swietnie, zero bledow :) goraco polecam !!!
      • Gość: Aniaaa.a Re: Warszawa polecam - Eryk Gos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.12, 16:24
        Rowniez polecam tego Pana, jest swietnym instruktorem i przemilym facetem :) dzieki niemu od razu zdalam prawko, szkoda ze nie trafilam na niego od razu tylko dopiero przy okazji szukania instruktora do godzin doszkalajacych.
      • Gość: leana80 Re: Warszawa polecam - Eryk Gos IP: *.jmdi.pl 19.03.12, 10:14
        Również polecam! Najlepszy!
        • Gość: Malina Re: Warszawa polecam - Eryk Gos IP: 193.111.166.* 02.05.12, 13:40
          Zdałam za 1x na Okęciu. Eryk Gos - mój instruktor - jest ok. Egzaminator sam powiedział, że zostałam dobrze przygotowana do egzaminu... Dzieki temu zaoszczędziłam trochę kasy na powtórne podejścia. O nerwach nie mówię :)
          • Gość: Basia B Re: Warszawa polecam - Eryk Gos IP: *.arr.gov.pl 31.07.12, 10:49
            Jeśli nie chcecie się stresować kolejnym podejściem do egzaminu na prawko i wydawać kasy na kolejny egzamin to zdecydowanie polecam instruktora Eryk Gos pracuje teraz w Wyższej Szkole Jazdy na Polach Mokotowskich ul. Batorego 16/127 zdawałam kilka dni temu prawko i za pierwszym podejściem w ośrodku Wordu na ul. Radarowej.

Nigdy wcześniej nie prowadziłam samochodu, ale Eryk mnie nauczył wszystkiego a w szczególności jak bezpiecznie jeździć i się nie spinać :) . Jak poszłam na Egzamin to w porównaniu z jazdami wydał mi się bardzo prosty. Egzaminator powiedział, że nie ma zastrzeżeń do mojej jazdy. Także Eryk przygotował mnie bardzo rzetelnie. Moja siostra także brała u niego lekcje i zdała za 1 razem.

Koleżanka nie chciała skorzystać i wzięła jazdy doszkalące po nieudanej 3 próbie w innej szkole i teraz podchodzi już 5 raz. Także wybór należy do was :)

Jeśli będziecie chcieli to podaję numer Eryk Gos 535-354-085
      • Gość: Malina Re: Warszawa polecam - Eryk Gos IP: 193.111.166.* 02.05.12, 13:33
        Potwierdzam, dzięki Erykowi zdałam za 1x. Cierpliwy i zawsze w dobrym humorze. Wybrałam instruktora a dopiero potem szkołę jazdy i nie zawiodłam się. Warto zainwestować nawet w dodatkowe godziny i nie płacić za kolejne podejścia do egzaminów. Mnie egzaminator na koniec powiedział, że dobrze byłam przygotowana do egzaminu. :)
    • Gość: Agnieszka Re: PIK Nie polecam!! IP: *.acn.waw.pl 29.07.09, 23:43
      Omijajcie PIK z daleka, bo nie zasługuje na miano szkoły jazdy. Lepiej znaleźć
      inny ośrodek, za mniejsze pieniądze, gdzie nauczycie sie jeździć szybko,
      bezproblemowo i w miłej atmosferze. Specjalność PIK-a, a zwłaszcza blondwłosej
      żony szefa to kłótnie, obwinianie wszystkiego i wszystkich o wszystko, a także
      zapisywanie miliona osob na kurs, mimo iż samochodów jest tylko kilka,
      instruktorów jeszcze mniej(w ostatnim czasie zwolniło sie czterech - ciekawe
      czemu?), a terminy jazd, na które można zapisywać sie tylko osobiście, sięgają
      miesiąca do przodu - nie pofatygowałeś sie do biura na poczatku miesiaca żeby
      zapolować na kilka godzin jazdy? No to sorry, następne łowy dopiero za 3
      tygodnie. ODRADZAM
      • Gość: ewatko Re: PIK Nie polecam!! IP: *.kablowka.waw.pl 30.07.09, 00:40
        Wypowiedź Agnieszki to jakaś pomyłka. Ja polecam PIK na Ursynowie. Kilka lat
        temu robiłam kurs w centrum Warszawy, totalna porażka... Dopiero w Piku
        uwierzyłam w to, że i ja mogę być kierowcą. Początkowo chciałam tylko jazdy
        dodatkowe ale zrobiłam cały nowy kurs, dzięki temu skorzystałam dużo z wykładów.
        Na zajęciach wykorzystywałam instruktorów i ciągle przynosiłam ze sobą notatki i
        pytania, których nie rozumiałam, czasem wystarczyła jedna wskazówka aby
        zrozumieć o co chodzi. Szef prowadzi zajęcia po prostu fantastycznie, można sie
        pośmiać ale i ogromnie dużo wiedzy dostać . Zawsze cała grupa brała czynny
        udział w zajęciach. Podziwiam wytrwałość moich instruktorów. Prawdą jest to co
        piszą na swojej stronie, że samemu można wybrać instruktora. Ja w poprzedniej
        szkole dostałam jednego, który jeździł ze mną swoim autem i przede wszystkim
        martwił się o swój samochód, często wrzeszczał z byle powodu, że mu auto psuję a
        przecież ja się dopiero uczyłam i miałam prawo do błędów. W Piku nigdy nie było
        takiej sytuacji. Dla mnie to było zupełnie nowe. Nie musiałam też jeździć
        nigdzie po innego kursanta tylko dlatego, że gdzieś tam mieszkał. Na początku
        myślałam, że jedno miejsce spotkania na jazdy będzie uciążliwe, ale teraz wiem,
        że dzięki temu moje jazdy były bardziej efektywne a poza tym miałam dużo czasu
        na rozpoznanie terenu wokół ośrodka egzaminacyjnego. Nauczyłam się też parkować
        bez jakiś dziwnych i niezrozumiałych tłumaczeń typu "3/4 obrotu kierownicą. Dla
        mnie to było dziwaczne, bo nikt ze znajomych kierowców nie używał takiej metody.
        Teraz wiem, że poprzedni kurs to była strata czasu i pieniędzy. Po lekcjach w
        Piku umiem zaparkować i nie boję się jazdy po Warszawie. Jestem wdzięczna za
        sposób w jaki mnie nauczyli jeździć i wszystkim będę polecać ten ośrodek. Pewnie
        gdyby nie poprzednie doświadczenie nie miałabym tej świadomości. Teraz wiem, że
        najlepsze co mi się przytrafiło to przypadek dzięki któremu trafiłam na Pik.
        Życzę im dużo szczęścia, całemu zespołowi. Ja zdałam za pierwszym razem na
        Radarowej. Agnieszki wypowiedź to ewidentna celowa antyreklama. Szkoda Twojego
        czasu i innych na czytanie tych bzdur. Pozdrawiam
      • Gość: Mela Re: PIK Nie polecam!! IP: *.182.99.85.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.04.13, 11:31
        Uważajcie laski na szefa Piotra ,niezły bajerant ,stary cap,podrywacz i k...rz.Stosuje sztuczki dasz
        to zdasz.Nic dziwnego gdybym miała taką żonę ,pewnie też ....,zresztą nie pierwsza i nie ostatnia jak sam się chwali. Nawet drugie dziecko jej nie pomoże, żon miał ze trzy a dzieci ile nie licząc po boku. Laleczko otwórz oczy ,zołzowatość nic tu nie pomoże ,jesteś niestety kolejna w jego haremie i pewnie już niedługo rozejrzyj się i bacznie go pilnuj,choć nie wiem czy warto
        i tak będzie zawsze ,mój też był.... Mela.
      • Gość: Robert Re: PIK Nie polecam!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 11:56
        Witam wszystkich pokrzywdzonych
        Zakładam sprawę tej dziwnej szkolę jeżeli poczułeś się skrzywdzony daj znać razem ich załatwimy,koniec oszukiwania tej szkoły czas ją zlikwidować
        piszcie na maila robert15604@wp.pl
    • Gość: Asia Re: PIK Warszawa Ursynów polecam IP: *.aster.pl 06.08.09, 12:04
      ja z kolei pojechalam na wczasy z prawem jazdy na 2 tygodnie. tylko
      jadlam i sie uczylam jezdzic. ale sie nauczylam. zdalam za pierwszym
      razem, choc nie w warszawie. uwazam, ze jest bardzo milo ale i
      wymagajaco i wystarczy sie wziac do roboty. jezeli sie chce to przy
      pomocy Tutejszych instruktorow jestes w stanie jezdzic dobrze, tylko
      po wymaganych 30h. polecam!
    • Gość: LopeZowanie Re: PIK Warszawa Ursynów polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 12:50
      Bardzo polecam tą szkołę. Byłem na "Wczasach" z prawem jazdy.
      Uczył mnie pan Piotr(właściciel auto szkoły - PIK która znajduję się
      na Ursynowie). Czasem krzczał. Powiedział jakie błędy popełniam, a
      ja je naprawiałem. Dzięki panu Piotrowi już wiem, że nie można
      szybko jeżdzić, bo śmierć jeżdzi szybciej. Uczył się ze mną chłopak
      z podlaskiego. Miał takie momenty, że się wyłączał i nie wiedział co
      się dzieje na drodze. Ostatnie dnia jazd pan Piotrek zabrał nas do
      Tarnobrzega. Ja jeżdziłem dobrze, ale gdy przyszła zmiana to ja i
      instruktor modliliśmy się, aby ten chłopak nas nie zabił. Prawie nie
      wjechał na przejście dla pieszych, a tym przejście przechodziła
      kobitka.
      Podsumowując. Bardzo polecam tę szkołę.
      A i jeszcze na koniec. Wyżywienie było takie, że aż ciężko było
      wyjeżedzać do domu. Kucharka(pani Agnieszka:) takie potrawy
      gotowała, smażyła, że aż palce lizać:))
    • testis2009 Re: PIK Warszawa Ursynów polecam 21.08.09, 14:22
      Witam,
      Jakiś czas temu postanowiłem znaleźć dla siebie i żony ośrodek nauki jazdy i jak
      zapewne większość z nas, zacząłem szukać czegoś na necie. No cóż, wybór bardzo
      duży więc powstał problem. Jeszcze z czasów studenckich zapamiętałem pewną
      maksymę, że najlepsza reklama to "żywa reklama" czyli postanowiłem popytać wśród
      znajomych:) Większość z naszych przyjaciół jak się okazało kurs ukończyła w tym
      "niesławnym" PIK-u;) Wtedy postanowiłem sprawdzić na forach i
      tu...........WOJNA. Tak, tak nawet laik po przeczytaniu opinii na temat tego
      ośrodka, od razu zauważy, że posty pisane w tym temacie to wojna konkurencji.
      Dlaczego postanowiłem napisać? Otóż, poszliśmy do PIK-u z żoną, zapisaliśmy się
      i......zdaliśmy ZA PIERWSZYM RAZEM. I teraz kiedy jesteśmy szczęśliwymi
      posiadaczami tzw. prawka, chcę podzielić się swoją opinią. Ludzie nie róbcie
      innym wody z mózgu, przecież kursantów wystarczy raczej dla każdego więc po co
      te szykany!! I jeszcze tylko jedno, przewinęło się tu nazwisko Gos więc i w tej
      materii pozwolę sobie na pewną uwagę. Ja nie wiem dlaczego ten pan odszedł z
      PIK-a, ale wiem jedno, moja żona miała wątpliwą przyjemność jazdy z tym typem i
      po kilku lekcjach zrezygnowała z niego. Przyczyna była bardzo prosta, to obleśny
      Don Juan, musiał sporo zainwestować w leczenie po tym jak przyłożył się do
      "przeszkolenia" jakiejś pani, która w prezencie sprzedała mu jakieś choróbsko.:((
      Przyszli kursanci, ja wiem, że długość mojego posta może wskazywać na jakieś
      szczególne zaangażowanie, ale tak nie jest. Raz jeszcze podkreślam, ośrodek PIK
      to naprawdę fajna szkoła, a z właścicielami również nie mieliśmy nigdy żadnych
      nieprzyjemnych sytuacji a wręcz sądzę, że cechuje ich ogromna cierpliwość a to
      bardzo ważne. Szkoła godna polecenia.
      Ps. Panie Gos, taka "reklama" jaką pan sobie zafundował raczej nie przysporzy
      panu klientów i proponuje bardziej panować nad swą naturą bo kiedyś może pan
      trafić na mniej wyrozumiałego "konkurenta"
      • Gość: kika Re: PIK Warszawa Ursynów polecam IP: *.warszawa.mm.pl 04.09.09, 19:10
        ja jeżdzę z p.Gosem,uważam że jest dobrym instruktorem kiedy musi to
        skarci, kiedy trzeba pochwali.Nie zauważyłam,żeby podrywał kursantki
        (może nie jestem w jego typie)uważam,że tych którzy go szykanują
        powinien podać do sądu a tam już się rozstrzygnie kto mówi
        prawdę.Dlatego zastanówcie się czy piszecie prawdę żebyście pózniej
        nie musieli publicznie przepraszać bo i głupio tak i wstyd za
        głupotę własną.A jeśli mówicie prawdę pokażcie wiarygodne dowody!
      • Gość: . Re: PIK Warszawa Ursynów polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 23:55
        Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Jak z innymi normalnie żyjesz, to masz
        dobrze, jak zbyt wielu ludziom zaleziesz za skórę, to masz problem.
        • Gość: liwne Re: PIK Warszawa Ursynów polecam IP: *.acceptus.pl 23.09.09, 09:35
          witam,
          też miałam okazję szkolić się w tej szkółce,
          i żeby nauczyć się jeździć musicie trafić na dobrego instruktora,
          alsolutnie nie polecam młodego instuktora o urodzie południowej.
          niczego nie uczy, nie wymaga, nie uczy parkowania, trzeba mu ciągle
          przypominać, że ma jakieś obowiązki.
          Eryk był najlepszym instruktorem! dwie godziny z nim nadrobiły
          mnóstwo braków, które miałam po poprzednich "nauczycielach".
          Ponadto własciciel firmy wprowadza jakieś udziwnienia pod tytułem
          jazda z przyczepką, jazda automatem, w efekcie jesteście do tyłu o 3
          godziny.
          Jest silne parcie na wciskanie dodatkowych godzin uczestnikom plus
          nauka jazdy na łuku - tylko tak, jak chce pan szef. Zadnych ułatwień
          w postaci pokazywania tzw. sztuczek. I niech pan piotr nie pisze, że
          to dla dobra kursantów.
          W biurze siedzi naburmuszona pani szefowa - zero postawy
          proklienckiej, będzie Wam wciskać stare gruchoty do jazdy - pięć
          ostatnich jazd miałam na rozpadającej się korsie i na nic się zdały
          moje tłumaczenia, że chcę toyotę.
          Bardzo dobrze, że eryk odszedł. To była jedyna porządna osoba w tej
          szkole.
          • Gość: polo nie polecam IP: *.chello.pl 23.09.09, 12:57
            jak ktos chce utopic kase to jak najbardziej pik, jak sie chcesz
            nauczyc jezdzic to nie polecam,
            • Gość: KURSANTKA Re: nie polecam IP: *.aster.pl 14.09.10, 16:07
              ! ! ! U W A G A ! ! !

SZKOŁA NAUKI JAZDY PIK NA URSYNOWIE ZNAJDUJE SIĘ W STANIE UPADŁOŚCI

NIE ZAPISUJCIE SIĘ TAN BO TYLKO STRACICIE PIENIĄDZE

MAJĄ GIGANTYCZNE DŁUGI

BRAKUJE IM NAWET PO 100 ZŁ NA PALIWO

SAMOCHODY MAJĄ TOTALNIE ŁYSE OPONY

ZALEGŁOŚCI W PENSJACH INSTRUKTORÓW SIĘGAJĄ KILKU MIESIĘCY

CO ZAJĘCIA ZMIENIAJĄ INSTRUKTORÓW BO WSZYSCY ODCHODZĄ GDY NIE DOSTAJĄ JUŻ PIERWSZEJ PENSJI

SZKOŁA JEST NIEWYPŁACALNA WIĘC NIE MA MOŻLIWOŚCI ODZYSKANIA WPŁACONYCH ZA KURS PIENIĘDZY

NIE MÓWIĄC JUŻ ŻE MAJĄ STARE SAMOCHODY GDZIE NA EGZAMINACH PAŃSTWOWYCH JUŻ OD PRAWIE ROKU OBOWIĄZUJĄ 6 BIEGOWE YARISKI CO JEST NAPRAWDĘ DUŻĄ RÓŻNICĄ

JESZCZE RAZ ZDECYDOWANIE PRZESTRZEGAM
    • Gość: melatrela Re: Warszawa polecam - Eryk Gos IP: *.89.71.82.static.crowley.pl 21.08.09, 14:59
      Nic nie jest w stanie zaburzyć mojego dobrego zdania na temat Pana Eryka.
      Polecam każdemu, od początkujących i tym, którzy są chwilę przed egzaminem. Nikt
      jak On nie potrafi rozładować napięcia, jakie często towarzyszy podczas nauki
      jazdy. Cierpliwy, tłumaczy ze zrozumieniem. Namaszczony do tego zadania :))
      Eryk dzięki, wczoraj zdałam egzamin- za pierwszym razem.
      Dla zainteresowanych nauką podaje numer mistrza ;)
      Eryk Gos- 694 985 312
      Powodzenia wszystkim!!!
      • Gość: LopeZowanie Re: Warszawa polecam tę szkołę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 20:10
        Jak pisałem wcześniej bardzo polecam tę szkołę. Wczoraj, czyli
        23.09.2009 o godzinie 14.17 stałem się pełnoprawnym użytkownikiem
        samochodu (skrzynia automatyczna). Wcześnie zdawał chłopak który ze
        mną był na wczasach. Oblał test teoretyczny (miał 4 błędne
        odpowiedzi). Powiedział, że się uczył w domu i przez ostatnie dwa
        tygodnie miał zero błędnych odpowiedzi (ja myślę, że on tak
        powiedział tylko dla picu). Ale powracając do zdanego egzaminu, to
        połowa tych podziękowań powinna powędrować do pana Piotrka Kondrata -
        właściciela auto-szkoły(ursynów, ul. Jastrzębowskiego 22, koło
        stacji Statoil) który mnie nauczył, wyuczył jazdy. Powiedział na
        końcu moich jazd, że zdam (on chyba jest jasnowidzem) i zdałem za
        pierwszy razem. Jeszcze raz dziękuje. POLECAM tę szkołę :):):)
        • Gość: alea Re: Warszawa polecam tę szkołę IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.09.09, 20:40
          automat to inna zupełnie technika... nie ma porównania nauki na automacie z
          nauką jazdy samochodem z automatyczną skrzynią biegów.
          a ja nie polecam tej szkoły. nie odpowiadała mi forma wymiany instruktorów - w
          efekcie w czasie pierwszych 15 jazd kazdy mądrzył się po swojemu i "poprawiał
          błędy" poprzedniego. Panie Piotrze, niech pan zmieni ten beznadziejny system
          wciskania ludziom instruktorów...
          • Gość: piotr Re: Warszawa polecam tę szkołę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 21:13
            Brak zrozumienia zasad szkolenia w OSK PIK. Nie szkoła wciska instruktora ,lecz uczeń najpóźniej do-15 tej godziny ma sobie go wybrać.Nie widzę potrzeby jeżdżenia z innym instruktorem jeżeli wybiorę go już na pierwszych lekcjach.Znam uczniów którzy wybrali instruktora prowadzącego już na wykładach i takich którzy wybrali po wykonaniu 15-tej godziny. Ważne ,aby wybrali tego który im odpowiada a nie tego który aktualnie jest wolny. Taki system odpowiada zdecydowanej większości uczniów ale jeszcze się taki nie urodził aby wszystkim dogodził. I jeszcze jedno instruktorzy w OSK PIK wiedzą że to uczeń wybierze instruktora dla siebie, że od tego jak będą ucznia szkolić zależy jego wybór.Napisałeś cyt."każdy mądrzył się
            po swojemu i poprawiał błędy poprzedniego".Powiem inaczej każdy próbował pokazać że jest lepszy niż poprzednik abyś wybrał właśnie jego. Super system motywujący instruktorów-nie trzeba nic zmieniać,bo instruktorzy spoczną na laurach co odbije się na jakości szkolenia.
            • belcia26 Re: Warszawa polecam tę szkołę 24.09.09, 21:24
              ja na swoim kursie w innej szkole miałam paru instruktorów i powiem
              ze taki system mi odpowiadal.Każdy uczyl czegoś innego,moglam od
              każdego nauczyć sie czegoś nowego.Tak wiec jak dla mnie to jest
              dobra forma,może nie sprawdza sie w tamtej szkole ale w tej co
              uczęszczam tak
        • Gość: kika Re: Warszawa polecam tę szkołę do" lopezowanie" IP: *.warszawa.mm.pl 02.10.09, 18:34
          Co do tego chłopaka o którym pisałeś że w domu nie miał ani jednego
          błędu to myślę iż mówił prawdę.Widocznie się stresował i błędy na
          egzaminie to wynik tego stresu.Ja też jestem przed egzaminem,w domu
          robiac testy mam góra dwa błędy a nie wiem co będzie na
          egzaminie.Wracając do pana Eryka Gosa to jest naprawdę dobry
          instruktor polecam!
        • Gość: Bagatela Re: Warszawa polecam tę szkołę IP: 89.108.250.* 07.10.09, 00:29
          Witajcie,
          Przeszło tydzień temu wróciłam z wczasów z kursem prawa jazdy. Z braku czasu nie
          mogłam tu wcześniej zajrzeć. A wracając do wczasów to podobało mi się to, że nie
          było cwaniactwa i kantowania na godzinach i dlatego z całą odpowiedzialnością za
          swoje słowa polecam tę szkołę.....
          :-)

P.S.
          Przy okazji pozdrawiam Szefostwo (A. i P.) oraz Zuzię i P. Agnieszkę...
          :-)
      • Gość: pacia Re: Warszawa polecam - Eryk Gos IP: *.netservis.com.pl 02.02.10, 22:38
        Witam wszystkim, z Erykiem GOSEM przejeździłam kilkanaście godzin i nie zgodzę
        się ze złymi opiniami. Dzięki niemu zdałam egzamin i polecam go gdzie mogę, bo
        ma dar do uczenia. Moim zdaniem to idealny instruktor - spokojny i cierpliwy, a
        jak trzeba to stanowczy. Każdy manewr z nim wyuczony wychodzi bezbłędnie. Po
        zdaniu egzaminu wsiadłam od razu za kierownicę i absolutnie z niczym nie mam
        problemów.
    • Gość: Aga Re: PIK Warszawa Ursynów NIE polecam! IP: *.acn.waw.pl 25.09.09, 08:26
      Niestety w PIK-u nie jest tak jak pisze Piotr.Instruktorzy są na siłę wciskani
      kursantom a że mają wielu klientów więc traktują to jak zło konieczne.Efekt jest
      taki,że na koniec kursu masz niezły mętlik w głowie i chcesz-nie chcesz musisz
      dokupić jazdy dodatkowe,bo ostatni instruktor stwierdza,że jeszcze nie jesteś
      dobrze przygotowany do egzaminu!
      • Gość: alea Re: PIK Warszawa Ursynów NIE polecam! IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 25.09.09, 12:31
        panie piotrze, rozumiem pana zdanie i chęć bronienia swojej firmy.
        ja natomiast pozostaję przy swoim. Zresztą przyznam szczerze, że z panem
        znacznie łatwiej się dogadać zapisując na zajęcia niż z pana zoną, czego jest
        pan pewnie świadom. klient płaci i klient wymaga, a w momencie, gdy na argument
        "chcę tego instruktora" dostaję odpowiedź - ale proszę dać szansę innym, poza
        tym nie ma miejsca w kalendarzu i pierwszy wolny termin jest za trzy tygodnie.i
        dalej bla bla bla, że inni też są dobrzy. i proszę nie dziwić się, że w takiej
        sytuacji instruktorzy "kręcą lody" na lewo i umawiają się prywatnie z
        kursantami. I to wcale nie w celach romansowych, jak pan mniemał powyżej. po
        prostu znaczenie łatwiej, szybciej dogadać się z jednym porządnym instruktorem
        niż z panią żoną...
        • Gość: piotr Re: PIK Warszawa Ursynów NIE polecam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 22:22
          Ja zrobiłbym tak. W regulaminie szkoły jest punkt który mówi że to uczeń wybiera
          instruktora prowadzącego. Może go wybrać kiedy zechce najpóźniej jednak w takim
          momencie, by instruktor prowadzący wykonał 50% zajęć praktycznych. Jeżeli
          wybrałbym instruktora to nie byłoby możliwości aby ktoś z szefostwa firmy
          wsadziłby mi innego na parę jazd nawet gdybym miał czekać na jazdy z wybranym
          trzy tygodnie. W OSK PIK uczeń umówione terminy potwierdza własnoręcznym
          podpisem więc ma możliwość ustalenia z kim mają być jazdy i ma prawo odmówić
          umówienia jazdy z innym instruktorem niż chce. Czasem jednak trzeba zaczekać na
          wolne terminy u tego wybranego a nie wszyscy tego chcą i umawiają jazdy u innych
          instruktorów.Ale na to jak już wspomniałem uczeń musi wyrazić zgodę.Przykro mi
          słyszeć, że są instruktorzy, którzy umawiają się na jazdy prywatnie cyt." Kręcą
          lody" Rozumiem że umówiłaś się na jazdy właśnie z tym "porządnym". Może właśnie
          po to pracuje mniej w szkole ,aby wyciągnąć uczniów na prywatne jazdy i dlatego
          musiałbyś czekać trzy tygodnie. I jeszcze jedno nie przypominam sobie abym pisał
          ,że instruktorzy umawiają się w celach romansowych.To co robią po pracy to nie
          moja sprawa
          • Gość: alea Re: PIK Warszawa Ursynów NIE polecam! IP: *.acceptus.pl 28.09.09, 12:45
            dzięki za wyjaśnienia,
            nie, nie umawiałam się z instruktorem prywatnie, ale proponowali mi
            takie możliwości. Rozumiem, że instruktorzy walczą o uczniów i stąd
            ich zachowanie.
            i jedno spostrzeżenie - kierowanie takim interesem, to naprawdę
            ciężka praca, bo tak naprawdę trudno jest ufać swoim pracownikom.
            ale proszę o szacunek dla byłych instruktorów - jak eryk, który jest
            naprawdę świetny. i nawet jeśli rozstali się panowie w nieprzyjemnej
            atmosferze, to proszę nie psuć mu opinii
            • Gość: piotr Re: PIK Warszawa Ursynów NIE polecam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 15:32
              Nie rozstałem się z P.Erykiem w nieprzyjemnej atmosferze nie wiem skąd taki wniosek -nie mam ochoty jako instruktorowi psuć mu opinii. Eryk zaczął pracę u mnie zaraz po kursie instruktorskim. Włożyłem całą swoją wiedzę i umiejętności, aby osiągnął poziom ,który teraz P. Eryk reprezentuje swoim szkoleniem.Myślę, że może to P. Eryk potwierdzić.Jednak znał też moje zdanie na temat instruktorów, którzy jeżdżą w Ośrodkach swoimi samochodami i przez parę lat naszej współpracy je popierał. Przytoczę wady tego rozwiązania:
              -Instruktorzy jeżdżący swoimi pojazdami robią wszystko, aby przejechać z uczniem jak najmniej km ,gdyż chcą ponieść jak najmniejsze koszty zużycie pojazdu i paliwa.
              - z racji tego ,że podejmując współpracę z Ośrodkami za jazdy w kursie dostają kwoty rzędu 22-25 pln brutto robią wszystko ,aby zrobić kurs miło sympatycznie, ale w miarę nieskutecznie ,by później odbić sobie straty z kursu na jazdach dodatkowych tj. 40-50 pln biorą wtedy do kieszeni. W ich interesie jest więc ,aby uczeń jak najpóźniej zdał egzamin. P. Eryk wiedział ,że nigdy w OSK PIK z tych powodów nie zatrudnię instruktora z własnym samochodem ,więc decydując się na zakup własnego musiał odejść. I zapewniam Cię ,że nie było przy tym żadnego zgrzytu. P.Eryk wiedział od początku jakie jest moje podejście do tego typu szkolenia ,a mimo to wybrał taką drogę i nie ukrywam że mnie tym zaskoczył.Ale ślubu ze sobą nie braliśmy i każdy ma prawo do podjęcia decyzji. Jeżeli ktoś chciałby zapytać czy w dalszym ciągu mogę go polecić odpowiedź brzmi - z w/w powodów z racji tego że szkoli własnym pojazdem NIE!!!. Jeżeli P.Eryk to przeczyta będzie wiedział że mimo głębokiego szacunku jaki miałem do jego chęci podwyższania swojego poziomu jako instruktora zdania o instruktorach szkolących swoimi pojazdami nie zmieniłem .
              • Gość: gosc Re: PIK Warszawa Ursynów NIE polecam! IP: *.acceptus.pl 16.08.10, 15:02
                panie piotrze,
                to proszę przyjrzeć się pracy młodego uroczego chłopaczka o
                południowej urodzie, nie pamiętam imienia. fantastyczny przykład
                olewactwa. niczego nie uczy, nie chce mu się, a jazdy polegają na
                swobodnej jezdzie po wawie. bez celu.
              • Gość: kuba Re: PIK Warszawa Ursynów NIE polecam! IP: *.chello.pl 12.11.10, 22:04
                Panie Piotrze a jednak Pan oczernił porządnego instruktora jakim jest Eryk Gos. Niech Pan nie pisze o sercu i wiedzy jaką Pan włożył w wyszkolenie w/w instruktora. Zgadzam się ze u Pana zaczynał w tej profesji, ale Pan dobrze wiedział ze to jest młody, " zielony" instruktor więc można to wykorzystać dla siebie. Chłopak tyrał od switu do nocy na wczasach z prawo jazdami z dala od rodziny a Pan nawet za tę zupę która została po kursantach kazał sobie zapłacić. Z tego co wiem Eryk teraz jeździ w Wyższej Szkole Jazdy na Mokotowie i jest cenionym instruktorem. Z tego co wiem pracują tam najlepsi niegdyś Pana instruktorzy i żaden z nich żle nie mówi o szkole PIK a wiem że mogliby bo sporo wiedzą. Z poważaniem dawny instruktor.
                • Gość: . Re: PIK Warszawa Ursynów NIE polecam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 22:57
                  jakie szkolił, PIK nie prowadzi instruktorskich
                  powiem tak
                  znam 4 osoby, które niegdyś pracowały w tym OSK
                  nie chcę mieć nic wspólnego z tą szkołą (no nie licząc byłych pracowników)
                  • Gość: U W A G A U W A G A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.10, 00:12
                    .
                  • Gość: U W A G A U W A G A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.10, 00:27
                    NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ na oferowaną promocję cenową! Wszystko jest dokładnie wyliczone, i w ramach "PROMOCJI" zanim zaczniecie jeździć, siedząc w aucie przez kilka godzin uczycie o światłach w aucie i innych głupotkach które można się nauczyć w max godzinę a jak już dojdzie do jazd to lekcje są skracane, ciągłe jazdy po placu aby zrobić jak najmniej kilometrów a Żeby "PROMOCJA" się zwróciła nawet jak dobrze sobie radzisz na kursie to na koniec dostajesz polecenie żeby dokupić kilka godzin (45zł/h) bo bez tego nie dostaniesz zaświadczenia o kursie.

• Gość: UCZEŃ Re: U W A G A IP: *.147.234.240.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.12.10, 14:33
                      Jak widać komuś bardzo zależy na rozpowszechnianiu złych opinii na temat tej szkoły, niedobrze się robi czytając takie bzdury, robię w Piku kurs od kilku tygodni i nie znajduję pokrycia w tych rewelacjach opisywanych powyżej. Mam zrobione 18 godzin jazd, pierwsze jazdy miałam na mieście i to nawet udało mi się wybrać w okolice ośrodka egzaminacyjnego. Na placu nie spędzam tyle czasu ile opisuje poprzednik, instruktorzy są super, samochody bez zarzutu. Po przeczytaniu tych rewelacji na temat Piku od razu widać, że to chyba niezadowolona konkurencja, zaśmiecanie forum. Ja jestem zadowolona z usług tej szkoły, namówiłam kolegę i też jest zadowolony. Zresztą z tego co wiem, są na rynku od 20 lat i gdyby te bzdury były choć trochę prawdziwe to ta szkoła nie istniałaby na rynku. A tak przy okazji... ciekawe dlaczego szkółka "Jar" otworzyła biuro obok Piku ??? Niedobrze się robi patrząc na techniki marketingowe jakie stosuje się w Polsce. Pozdrawiam
                      • Gość: p7 Re: U W A G A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 16:48
                        Jar tak zawsze robi ;p są najdłużej na tym terenie, to kto by się nie otworzył zawsze będzie tym drugim
                        a otworzyli? bo ja ich dziś na kabatach widziałam.
                        • Gość: p7 Re: U W A G A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 16:53
                          jastrzebowskiego? przecież na jastrzębskiego oni są już od ładnych paru lat
                          jak robiłam 5h na zaśw. to do nich zadzwoniłam i mnie tam właśnie Pani pokierowała z Hawajskiej - już mi zaczęła wyjaśniać zawiłości ichniej ewidencji:D to był jakiś 2007
                          nowi to oni są na kabatach
                          nie popadajmy w przesadę
                          a konkurencja każdemu przeszkadza, wiadomo
                      • Gość: p7 Re: U W A G A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 16:55
                        no a poza tym jeeeeeśli chodzi o nieuczciwą konkurencję to akurat właśnie nie jar jest pionierem:D
                        • Gość: kursant Re: U W A G A IP: *.warszawa.mm.pl 06.12.10, 12:43
                          Szefostwo OSK PIK szczyci się tym ,że ich szkoła istnieje na rynku juz 20 lat.A dlaczego ???Bo oszukują instruktorów na poborach
                          • Gość: Monika polecam Pana Eryka mojego Mistrza IP: *.unknown.vectranet.pl 31.03.11, 22:17
                            Po prostu muszę tego Pana polecać:D Tak mu za zdanie jestem wdzięczna!!!

Miałam kilku instruktorów w 1 szkole gó...anych(tam gdzie kurs miałam) potem szkołą Expert P. Aneta(super mnie łuku nauczyła i po mieście też gut)

ALE PAN ERYK!!! MISTRZ dzięki JEGO RADOM SUGESTIĄ I TŁUMACZENIU ZDAŁAM!!!

On mówi i tłumaczy rzeczy o których nie mówią inni instruktorzy.
                            Znalazłam go na tej stronie, tam ktoś podał telefon, DZIĘKUJE MU ZA TO:)
                            On teraz uczy w Wyższej Szkole Jazdy

Cena za godzinę doszkalającą 45 zł, idźcie na godzinkę chociaż!!! po egzaminie tylko proszę też o podziękowania na tym forum, za polecenie tego Pana:)

HIHIHI

DZIĘKUJE PANIE ERYKU!!!!!!! :)) HURAAAAA HURRAAAA
                      • Gość: robert Re: U W A G A IP: *.damian.pl 26.07.14, 08:27
                        Co ty wiesz o robieniu prawka mami synku
                  • Gość: kursant Pik Re: PIK Warszawa Ursynów NIE polecam! IP: *.nat.student.pw.edu.pl 04.10.11, 15:01
                    Nie polecam nikomu tej szkoły,
                    klient na pewno nie jest tu najważniejszy, istnieja ogromne problemy z zapisaniem sie na jazdy w dogodnym terminie, szkole brakuje samochodów - Skody , jazdy głównie po ursynowie a nei na radarowej
                    SZCZERZE ODRADZAM
    • Gość: yoda Re: PIK Warszawa Ursynów polecam IP: *.play-internet.pl 31.07.12, 18:46
      zgadzam się z przedmówczynią, gdyż ja też jestem zadowolony z wyboru tej szkoły, z tym, że oprócz polecenia znajomych, szkołę sprawdziłem jeszcze na stronie www.autoq.pl - cena za kurs, godzinę, zniżki no i zdawalność! szkołę z czystym sumieniem mogę również polecić:)
    • Gość: Jacek Polecam Szkołę Jazdy Ken na Ursynowie IP: *.play-internet.pl 15.10.12, 23:32
      Zrobiłem kurs w jednej z największych szkól na Ursynowie, ale niestety 3 razy nie udało mi się zdać egzaminu pomimo że wykupiłem dużo dodatkowych godzin. Sprawdziłem kilka osk i w końcu wybrałem szkołę jazdy Ken w Domu Sztuki. Z panem Krzyśkiem cały czas jeździłem na trasy przy Radarowej, nauczył mnie skutecznej metody jazdy po łuku itp. Jestem bardzo zadowolony z nauki i polecam szkołę.
    • Gość: kursant PIK'u nie polecam IP: *.dynamic.chello.pl 15.12.12, 22:55
      Kultura osobista wlasciciela i jego podejscie do klienta pozostawiaja wiele do zyczenia. Opinie klientow ma w glebokim powazaniu czego nie krepuje sie okazac podczas rozmowy. Dodatkowe jazdy robilem juz u konkurencji. Jedyne co moge dobrego powiedziec o PIK'u to to, ze mozna tam spotkac mila zone wlasciciela ale ona jazdy nie uczy. Zdecydowanie nie polecam PIK'u
      • Gość: Robson Re: PIK'u nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.13, 17:47
        Przestrzegam przed zapisaniem się do tej szkoły :
        1 samochód nie egzaminacyjny
        2 oszukują że samochód jest w naprawie (brak kasy na paliwo i nie mają za co jeżdzic)
        3bródne samochody w środku można sobie pobródzic spodnie od siedzenia,nie sprawne ustawianie lusterek zewnętrznych.
        4Instruktorzy fajni ale nie zadowoleni słabo wypłacalny własciciel
        5 Omijajcie wielkim łukiem tą szkołe jak nie chcecie stracic kasy i cięrpliwosci
        • Gość: RM Re: PIK'u nie polecam IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.14, 12:08
          W pełni się zgadzam z argumentami ww. Instruktorzy są naprawdę w porządku natomiast kierownictwo jest jaskrawym przykładem jak nie traktować klientów. Wystarczy zapytać ilu z ich kursantów nie ukończyło szkolenia w ten czy inny sposób. Nie dajcie się nabrać na niskie ceny bo w tym przypadku stanowi to o desperackiej próbie złowienia jak największej ilości naiwnych. Odradzam gorąco.
          • Gość: gość Re: PIK'u nie polecam IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.14, 22:03
            nie polecam, oszuści!!!
            • Gość: permenentne Re: PIK'u nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.14, 15:48
              podobno, wedle doniesień, PIK właśnie zbankrutował.
              • Gość: zz Re: PIK'u nie polecam IP: 193.238.180.* 24.04.14, 22:02
                pik został zlikwidowany
              • Gość: Robert Re: PIK'u nie polecam IP: *.damian.pl 26.07.14, 08:25
                Szanowny pan własciciel z Pika zapieprza na skuterze teraz w siódemce i rozwozi przesyłki,ale jak go dorwę teraz to ma pozamiatane ,wróci bez skutera złodziej .
      • Gość: kupilemsobie Re: a ja nie bede zasilał wordów IP: *.nabnut.net 05.05.14, 23:11
        legaldokumenty@gmail.com prawko swiadectwo i co tu duzo mowic jest to co chciałem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka