Dodaj do ulubionych

Seks po studencku

• Gość: tentyp Re: Seks po studencku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 05:00
      Studentem nie jestem, ale jestem ich rówieśnikiem. Myślałem, że powinienem się zastanowić nad swoim sensem życia i czytajac ten artykuł miałem kompleksy. Wasze komentarze sprowadziły mnie na ziemie ;) chyba celem massmediów jest wprowadzić nową modę metroseksualizmu wśród młodych ludzi. Nie żebym miał coś przeciwko ;)
    • Gość: lalalala Re: Seks po studencku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 11:05
      gó_wn_o artykuł, gow_n_ia_na reklama Durexa :/

więcej dzieje sie w liceach niż na studiach.
    • Gość: gość Re: Seks po studencku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 13:33
      Glupi tekst z cyklu rewolucji seksualnej
    • Gość: jabol Re: Seks po studencku IP: *.chello.pl 08.11.09, 17:51
      pizder gwozder komarowe jajca
    • Gość: jabol Re: Seks po studencku IP: *.chello.pl 08.11.09, 17:51
      pizder gwozder komarowe jajca
    • Gość: józuś Re: Seks po studencku IP: *.chello.pl 08.11.09, 17:56
      chuj w dupe stefce jak się rucha niechce
    • Gość: józuś Re: Seks po studencku IP: *.chello.pl 08.11.09, 18:10
      pie...bąka a on bżdąka
    • Gość: anatol Re: Seks po studencku IP: *.chello.pl 08.11.09, 18:16
      ludzie ratujcie ruchac się chce a nie chce stac
    • Gość: inżynier Re: Seks po studencku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 19:13
      ciekawe, że studenci z Polibudy są tacy jurni... przecież na większości wydziałach są sami faceci !!!
      sak maj fakin szit ;-)
    • Gość: Gość Re: Seks po studencku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.09, 15:17
      dewiant fantasta jakis to pisal
    • Gość: Gość Re: Seks po studencku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 22:43
      studenci głównie bzykają się po alkoholu. ale szokuje jak niską mają świadomość o antykoncepcji czy zapobieganiu zakażeniom. ŻAŁOSNE....
    • Gość: gonia Re: Seks po studencku IP: 94.254.185.* 10.11.09, 00:31
      no coz, ja jestem studentka polibudy i na nieszczescie musze potwierdzic to co tu pisza... moi znajomi z dziennych wyprawiaja istne orgie z amerykanskich filmow... i jest to czysta prawda, ja sama jestem przeciwna ale wczoraj kolezanka opowiadala mi o imprezie na ktorej byla w trojkacie na balkonie. przerazajace ale niestety prawdziwe
    • Gość: ZeuS_85 Re: Seks po studencku IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.09, 12:21
      To czy ktoś się pieprzy 10 razy dziennie i przy tyk za każdym razem z innym partnerem, zależy od stylu bycia.
      Prawdą jest ze coraz częściej jeden partner i jedna pozycja nam nie wystarczy, ale tu nie chodzi o studentów ale raczej o zmieniające się młodsze pokolenia.
      Kiedyś na "disco" średnia wieku była 20, teraz śmiało można powiedzieć ze 17 (co oznacza ze przeszło 50% to osoby nieletnie). Połączenie młodej (naiwnej, głupiej, zauroczonej) lolitki ze sporo starczym szukającym okazji samcem jest przyczyną "Kocha się bardzo często i w różnych miejscach. Lubi eksperymentować i czerpie z tego dużą przyjemność. Partnerów zmienia jak rękawiczki." co w efekcie po jakimś czasie staje się rzeczą zupełnie normalna na porządku dziennym.
    • Gość: woj Re: Seks po studencku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 06:11
      Nie trzeba być studentem żeby pukać dziewczyny na okrągło.Jestem "bramkarzem" w dyskotece i powiem że jak bym nie odmawiał to 3-4 lachony za wieczór bym zaliczył,i taka jest prawda w tym artykule.Najwięcej panienek zaliczają imprezowicze.LOL
    • Gość: templariusz Re: Seks po studencku IP: *.chello.pl 11.11.09, 13:24
      jezu, co za głupoty, wstyd takie bzdety publikować
    • Gość: Gość2 Re: Seks po studencku IP: 150.254.104.* 11.11.09, 18:58
      Ten tekst został wyraźnie zamwiony przez firmę Durex, której logo jakimś dziwnym trafem, nagminnie pojawia się w tym artykule. Bardzo negatywnie oceniam tego typu praktyki. Niedość, że to rodzaj soft-korupcji, to na dodatek propagujący rozwiązłość seksualną. A feee...
    • Gość: Gość Re: Seks po studencku IP: *.sileman.net.pl 11.11.09, 19:08

Takie artykuły powstają po to, by zachęcić licealistów do studiowania. Chyba się udaje zważając na wyniki :P
    • Gość: Gość Re: Seks po studencku IP: *.sileman.net.pl 11.11.09, 19:08

Takie artykuły powstają po to, by zachęcić licealistów do studiowania. Chyba się udaje zważając na wyniki :P
    • Gość: eee..ee..eeee..ee Re: Seks po studencku IP: *.chello.pl 11.11.09, 23:50
      żal
    • Gość: malwersant Re: Seks po studencku IP: 188.33.11.* 12.11.09, 00:27
      to jest pie...nie. Nie żebym czegoś zazdrościł tym pseudoplaybojom, ale nie słyszałem o takich orgiach. Skończyłem 2 kierunki i na żadnym z nich nie było takich akcji. To jest legenda powtarzana od pokoleń, a rzeczywistość jest zupełnie inna.
    • Gość: Prof_dos Re: Seks po studencku IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.09, 10:17
      A czego się spodziewacie po artykule z "Dlaczego" oraz po tej "Edulandii"? Od czasów pamiętnego artykułu o bogatych studentach wiem, że ten gazetowy dział to zwykłe dziennikarskie s*ranie w banię.
    • Gość: Student Re: Seks po studencku IP: *.uk.ibm.com 12.11.09, 12:24
      Slabiutki artykul. Ani to rzetelna informacja o procesie spolecznym, ani subielktywny gonzo raport. Ni zdrowa owsianka, ni kupa o wyrazistym zapachu;)
    • Gość: lalalalalal Re: Seks po studencku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 22:44
      trelalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    • Gość: zegarynka Re: Seks po studencku IP: 89.108.241.* 17.11.09, 18:31
      a w moim przypadku ten tekst akurat odzwierciedla prawde, dopóki nie poznałam mężczyzny z którym dziś chcę kiedyś dalej być, miałam bardzo wesołe i kolorowe życie :)
    • Gość: alfCannabi Re: Seks po studencku IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.09, 23:02
      Haha, czego ma dotyczyć słowo "studencki"? pusty termin bez desygnatów. Równie dobrze mógłby ktoś napisać artykuł : 'seks w stylu ludzi z pod zwrotnika koziorozca'
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka