Dodaj do ulubionych

zakonczenie roku

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.04.05, 23:56
zakonczenie w piatek. czy w waszych szkolach szykuje sie cos 'ekstra'? czy
tylko bedzie gadka i nara? a moze wy cos przygotowujecie? pochwalcie sie
co :D
Obserwuj wątek
    • Gość: Alek Re: zakonczenie roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 23:57
      gadka i nara
      • Gość: b Re: zakonczenie roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 00:07
        nie wiem i nie obchodzi mnie
        • Gość: Kaja Re: zakonczenie roku IP: *.ssnet.pl 12.04.05, 00:09
          My się mamy ubrac w togi i takie czapki jak w ameryce :D
    • Gość: kate Re: zakonczenie roku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.04.05, 00:09
      a moze jacys samorzadowcy tu sie pokazuja? ;)
      szukam natchnienia...
      • Gość: Kaja Re: zakonczenie roku IP: *.ssnet.pl 12.04.05, 00:11
        My sie bedziemy wyśmiewac z nauczycieli, jakies wiersze albo piosenki o nich,
        badx nasladowanie ich gestów..
        • Gość: kate Re: zakonczenie roku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.04.05, 00:14
          takie cos mielismy na dzien nauczyciela.
          kurcze bo w sumie chcialabym powiedziec ze bylo fajnie podczas tych trzech lat
          z nimi, ale to wyjdzie wazelina.. a tego nie chce.
          i taka sytuacja miedzy mlotem a kowadlem. a dla mnie to osobiscie wazne zeby
          powiedziec cos..
          • Gość: Kaja Re: zakonczenie roku IP: *.ssnet.pl 12.04.05, 00:20
            Ale jak było fajnie, to chyba można tak powiedziec, można powspominac te
            najfajniejsze momenty.
    • gdabski Re: zakonczenie roku 12.04.05, 00:14
      Kij go wie. Nie chcą mi nawet świadectwa dać, bo mam jakieś świstki w przychodni
      lekarskiej podpisać.

/Gdabski
      • Gość: egal Re: zakonczenie roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 01:21
        A ja mam zakończenie 14 kwietnia.
        Fajerwerki nieprzewidziane ;)

pzdr
    • Gość: Kaśka Re: zakonczenie roku IP: *.warszawa.tktelekom.pl 12.04.05, 12:47
      Zakończenie roku mam o 17. w czwartek. Ot zwykłe papa.
    • another_story Re: zakonczenie roku 12.04.05, 14:26
      > czy w waszych szkolach szykuje sie cos 'ekstra'?

"Ekstra" będzie sam fakt, że skończę tę szkołę. Nienawidzę jej w stopniu
      trudnym do opisania.

Najchętniej w ogóle nie pokazaabym się tam w piątek. Muszę jednak przecież
      odebrać świadectwo.
    • Gość: Motylek Re: zakonczenie roku IP: *.244.144.153.ip.tnp.pl 12.04.05, 15:41
      A ja mimo wczesniejszych zapenień dyrekcji nie mam zakonczenia roku w piatek i
      nie dostane śwadectwa. Jedynie wychowaca nam moze je pokazac na godzinie
      wychowawczej a samo rozdanie ma byc dopeiro na początku czerwca.... zresztą
      podobnie jest w innych liceach u mnie w miescie. Ale to wszystko jest chore
    • Gość: mija Re: zakonczenie roku IP: *.76.classcom.pl 12.04.05, 15:50
      u mnie jest najpierw jakis program artystyczny (nawet nie mam pojecia kto cos
      takiego robi), potem szkolenie dot. kodowania matur, a dopiero po tym wszystkim
      dadza nam swiadectwa
      • Gość: ja Re: zakonczenie roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 15:59
        Wiem, że trochę wychodzę naprzód, ale nie wiecie koło którego przewidziane jest
        rozdanie świadectw maturalnych ? Myślicie, że np. po 20 czerwca ?
        Muszę wyjechać i nie wiem, czy zdążę wrócić, dlatego pytam.
        A jeśli bym nie zdążył, to czy mogę odebrać owe świadectwo w innym terminie bez
        żadnych problemów ?
        Dzięki za odp.
        • Gość: Natalia Re: zakonczenie roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 18:31
          My w piątek normalnie się uczymy.Na polskim zaczynamy omawiać Trans-Atlantyk",a
          świadectwa łaskawie nam wręczą 4 maja i mamy się po nie pofatygować
          sami.Wspaniała szkoła!
        • Gość: Kaja Re: zakonczenie roku IP: *.ssnet.pl 12.04.05, 20:57
          Tego nie wiadomo, własciwie to w ogóle nie ma u mnie byc oficjalnego rozdania,
          każdy odbiera sam w sekretariacie.
    • Gość: Maja Re: zakonczenie roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 20:24
      Na ten piatek czekalam cale 3 lata :D Czy bedzie cos ekstra,tego nie wiem,bo 2
      klasy chyba robia jakies szol :P for us of korz :D Ale malo mnie to obchodzi ;]
      A swiadectwa dostajemy normalnie w piatek.

A robicie jakies prezenty swoim ticzersom? Bo my oczywiscie poklocilismy sie o
      to,co nasza wycha - ktora wycha byla tylko z nazwy :/ - dostanie. Echh... niech
      bedzie juz ten piatek,bo mam dosc :/
      pozdr!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka