Gość: kate IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.04.05, 23:56 zakonczenie w piatek. czy w waszych szkolach szykuje sie cos 'ekstra'? czy tylko bedzie gadka i nara? a moze wy cos przygotowujecie? pochwalcie sie co :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alek Re: zakonczenie roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 23:57 gadka i nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: zakonczenie roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 00:07 nie wiem i nie obchodzi mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: zakonczenie roku IP: *.ssnet.pl 12.04.05, 00:09 My się mamy ubrac w togi i takie czapki jak w ameryce :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: zakonczenie roku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.04.05, 00:09 a moze jacys samorzadowcy tu sie pokazuja? ;) szukam natchnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: zakonczenie roku IP: *.ssnet.pl 12.04.05, 00:11 My sie bedziemy wyśmiewac z nauczycieli, jakies wiersze albo piosenki o nich, badx nasladowanie ich gestów.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: zakonczenie roku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.04.05, 00:14 takie cos mielismy na dzien nauczyciela. kurcze bo w sumie chcialabym powiedziec ze bylo fajnie podczas tych trzech lat z nimi, ale to wyjdzie wazelina.. a tego nie chce. i taka sytuacja miedzy mlotem a kowadlem. a dla mnie to osobiscie wazne zeby powiedziec cos.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: zakonczenie roku IP: *.ssnet.pl 12.04.05, 00:20 Ale jak było fajnie, to chyba można tak powiedziec, można powspominac te najfajniejsze momenty. Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: zakonczenie roku 12.04.05, 00:14 Kij go wie. Nie chcą mi nawet świadectwa dać, bo mam jakieś świstki w przychodni lekarskiej podpisać. /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egal Re: zakonczenie roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 01:21 A ja mam zakończenie 14 kwietnia. Fajerwerki nieprzewidziane ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: zakonczenie roku IP: *.warszawa.tktelekom.pl 12.04.05, 12:47 Zakończenie roku mam o 17. w czwartek. Ot zwykłe papa. Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: zakonczenie roku 12.04.05, 14:26 > czy w waszych szkolach szykuje sie cos 'ekstra'? "Ekstra" będzie sam fakt, że skończę tę szkołę. Nienawidzę jej w stopniu trudnym do opisania. Najchętniej w ogóle nie pokazaabym się tam w piątek. Muszę jednak przecież odebrać świadectwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motylek Re: zakonczenie roku IP: *.244.144.153.ip.tnp.pl 12.04.05, 15:41 A ja mimo wczesniejszych zapenień dyrekcji nie mam zakonczenia roku w piatek i nie dostane śwadectwa. Jedynie wychowaca nam moze je pokazac na godzinie wychowawczej a samo rozdanie ma byc dopeiro na początku czerwca.... zresztą podobnie jest w innych liceach u mnie w miescie. Ale to wszystko jest chore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: zakonczenie roku IP: *.76.classcom.pl 12.04.05, 15:50 u mnie jest najpierw jakis program artystyczny (nawet nie mam pojecia kto cos takiego robi), potem szkolenie dot. kodowania matur, a dopiero po tym wszystkim dadza nam swiadectwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zakonczenie roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 15:59 Wiem, że trochę wychodzę naprzód, ale nie wiecie koło którego przewidziane jest rozdanie świadectw maturalnych ? Myślicie, że np. po 20 czerwca ? Muszę wyjechać i nie wiem, czy zdążę wrócić, dlatego pytam. A jeśli bym nie zdążył, to czy mogę odebrać owe świadectwo w innym terminie bez żadnych problemów ? Dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: zakonczenie roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 18:31 My w piątek normalnie się uczymy.Na polskim zaczynamy omawiać Trans-Atlantyk",a świadectwa łaskawie nam wręczą 4 maja i mamy się po nie pofatygować sami.Wspaniała szkoła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: zakonczenie roku IP: *.ssnet.pl 12.04.05, 20:57 Tego nie wiadomo, własciwie to w ogóle nie ma u mnie byc oficjalnego rozdania, każdy odbiera sam w sekretariacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: zakonczenie roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 20:24 Na ten piatek czekalam cale 3 lata :D Czy bedzie cos ekstra,tego nie wiem,bo 2 klasy chyba robia jakies szol :P for us of korz :D Ale malo mnie to obchodzi ;] A swiadectwa dostajemy normalnie w piatek. A robicie jakies prezenty swoim ticzersom? Bo my oczywiscie poklocilismy sie o to,co nasza wycha - ktora wycha byla tylko z nazwy :/ - dostanie. Echh... niech bedzie juz ten piatek,bo mam dosc :/ pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś