Dodaj do ulubionych

Matematyka rozszerzona

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:25
wlasnie ostanowilam porobic sobie zadanka z matmy i sie zalamalam:-((( podst
to ujdzie ale rozserzona to makabra..chodzilam do klasy humanistycznej i
mialam malo godz matmy...ale myslalam ze jestem z niej niezla.. boje sie
umialam zrobic tylko 1 zadanko...:-((

a dla was tez jest trudna czy tylko ja jestem taka glupia:-((
Obserwuj wątek
    • Gość: kaś Re: Matematyka rozszerzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:32
      zalezy na jaki arkusz trafisz... czasem jak patrze na rozszerzona to jest
      banalna, a czasem tragiczna...
      • Gość: WG K A Ś !!!!!!!!!!!!!! IP: *.finemedia.pl 05.05.05, 22:35
        Kasia - nie powinnaś się uczyć ??? :P Zamiast powtarzać materiał
        przerobiony z P. Mirowską to Ty się po forum szwędasz :P ŁAAAADNIE !!! P.S. A
        matematyka nie jest AŻ taka trudna jak myślałem z czego ogromnie się ciesze ;p
        BEDZIE DOBRZE !!! POWODZENIA !
        • Gość: kaś Re: K A Ś !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:39
          Wojtusiu a ty co? myślisz ze MS. Ślepecka vel. Otworowska cię tak świetnie
          nauczyła? hehe. spoko bedzie Wojtus jutro chyba w jednej sali piszemy (no tak
          jak dzisiaj, w pon) bedzie dobrze, w razie co wiesz telepatia... ja robie jedno
          czytanie ty drugie ok?
          • Gość: WG Re: K A Ś !!!!!!!!!!!!!! IP: *.finemedia.pl 05.05.05, 22:42
            Ty mi tu nie czaruj, bo widze że od wczoraj latasz po tym forum jak najęta :P
            Jesteś pewna, że piszemy w jednej
            sali ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
            ????????????????????????????????????????? ------> to był wyraz mojego
            zdziwienia, bo wydaje mi się że piszę w B 2.. dwieście coś tam... ;p
            A DZIĘKI LEKCJOM Z PANIĄ ŚLEPECKĄ CZUJE SIĘ LINGWISTYCZNIE OPÓŹNIONY :/
            • Gość: kaś Re: K A Ś !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:45
              w B 2 coś pisze 3d. my piszemy B108 i B110 a raczej nasze nazwiska sa hmmm
              bardziej w tej samej sali... od wczoraj? wczoraj to ja tylko przez moze gora
              godzine miałąm kompa właczonego... z resztą ja tam latam sobie po innym
              forum....
              • Gość: WG Re: K A Ś !!!!!!!!!!!!!! IP: *.finemedia.pl 05.05.05, 22:46
                DOBRANOC !!! :)
                • Gość: kaś Re: K A Ś !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:48
                  pchły na noc, karaluchy pod poduchy, a szczypawki po zabawki ;p

Good night
            • Gość: kaś Re: K A Ś !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:47
              ty się śmiejesz ze ja czruje, dzisiaj ro z kumpela miałam takie telepatie (ona
              gdzie ze śląska) jutro tez nia bede miec, tyle, ze ja jej bede pomagac nie ona
              mi, a w pon na matmie to mam z kumplem z VIII. on nie lubi analizy to ja zrobie
              za niego a on za mnie planimetrie i stereometrie ;p
      • Gość: to ja chyba Re: Matematyka rozszerzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:57
        trafiam tez tylko na te trgiczne....
        • Gość: macie Re: Matematyka rozszerzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:28
          jakas zad z rozszerz???
          • Gość: up up Re: Matematyka rozszerzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 08:28
            • Gość: jaaaa Re: Matematyka rozszerzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 13:48
              czuje ze to bedzie porazka...a jak wizde czasmi opnie innych ludzi..to mysle ze
              tylko ja tego nie umiem...na pewno nie dostane sie na zadne studia:-
              ((((panika...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka