Gość: xy IP: 62.148.81.* 13.05.05, 21:59 Czy wybiera sie ktos na UAM na kierunek prawo? Jesli tak , to jak wam poszly dotychczasowe matury?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamx Re: UAM kierunek PRAWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:09 Mam nadzieję, że nowomaturzystów idzie tam mało, jednak ilość przedmiotów do zdania na maturze odstrasza trochę (aż 5 w tym matma) i do tego jeszcze rozmowa kwalifikacujna, ja jestem po starej maturze i się tam wybieram ;p pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: UAM kierunek PRAWO IP: 62.148.81.* 13.05.05, 23:25 hmm to ciekawe ile osob bedzie na miejsce i czy jest podzial miejsc dla tych ze stara matura i dla tych z nowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamx Re: UAM kierunek PRAWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:35 > hmm to ciekawe ile osob bedzie na miejsce Mam nadzieję, że będzie bardzo mało chętnych, i czy jest podzial miejsc dla tych ze > > stara matura i dla tych z nowa... "Limit miejsc dla nowej i starej rekrutacji jest proporcjonalny do liczby osób, które poddały się klasyfikacji" pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sb Re: UAM kierunek PRAWO IP: *.gorzow.mm.pl 14.05.05, 01:19 ja ide na prawo; moje wyniki jak narazie: polski podst ok 80%, rozszerz ok 75&, ang podst 100%, rozszerz ok 95%, matma podst ok 70%, hista podst 75%, rozszerz nie wiem jeszcze :) Pozdrawiam wszystkich ! Do zobaczenia w pazdzierniku miejmy nadzieje! Odpowiedz Link Zgłoś