Dodaj do ulubionych

JĘZYK FRANCUSKI POZIOM PODSTAWowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 09:57
ile trwa? macie jakieś przecieki?
Obserwuj wątek
    • Gość: :/ Re: JĘZYK FRANCUSKI POZIOM PODSTAWowy IP: *.icpnet.pl 24.05.05, 09:59
      Czas trwania:

www.cke.edu.pl/index.php?option=content&task=view&id=163&Itemid=2
      • Gość: khamil Re: JĘZYK FRANCUSKI POZIOM PODSTAWowy IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.05, 11:12
        czy przecieki...skonczylem juz to pisac....zle nie bylo:D
    • Gość: khamil Re: JĘZYK FRANCUSKI POZIOM PODSTAWowy IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.05, 11:25
      Dziewczyno....spokojnie. JA na powaznie ocenie to, jak zobacze wyniki(a nuz z fartem strzelilem)....a w sluchankach rzeczywiscie czasami musialem....bo tam, przynajmniej przy mojej znajomosci tego jezyka, trzeba bylo bardziej na intuicje odpowiadac niz w oparciu o konkretna wiedze(tu. inforamcje).no ale jak bedzie, to jeszcze zobaczymy....na razie mam juz wakacje:D
      • Gość: perełka Re: JĘZYK FRANCUSKI POZIOM PODSTAWowy IP: *.nidzica.sdi.tpnet.pl 24.05.05, 11:29
        Huraaa!!! Wakacje :D chociaż to dobre.. jeszcze ta wiadomość do mnie nie dociera
        :D hehe.. trzeba się chyba z tym przespać.. a tak poza tym to dobrze, że to się
        qrva skończyło.. ile nerw mnie kosztowała ta nowa matura.. śmiejmy sie z tego
        hahahaha.. :D pozdro dla baranów, którzy to hujostwo wymyslili.. niech im jaja
        przyrosną do gaci!!!
    • Gość: khamil Re: JĘZYK FRANCUSKI POZIOM PODSTAWowy IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.05, 11:26
      a w kwestii uzupelnianki....hmmm...no troche dziwne to to bylo. Mam nadzieje, ze moj qrodzony instynkt mnie nie zawiodl:D
      • Gość: perełka Re: JĘZYK FRANCUSKI POZIOM PODSTAWowy IP: *.nidzica.sdi.tpnet.pl 24.05.05, 11:31
        ale wiesz kamil.. ja to mam pecha jeśli chodzi o intuicję..hahaha :D
        a cela to mam jak baba z wesela...
        bądzmy dobrej myśli :D
        • Gość: Khamil Re: JĘZYK FRANCUSKI POZIOM PODSTAWowy IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.05, 11:37
          A co innego nam teraz Perełko pozostalo....:DPozdrawiam:d
    • Gość: Khamil Re: JĘZYK FRANCUSKI POZIOM PODSTAWowy IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.05, 11:52
      A dziekuje bardzo:) hhmmm....coz moge powiedziec:). Perelka tez brzmi calkiem sympatycznie:). Nie powiem, bardzo sympatycznie:).hmm...a jak brzmi wlasciwe;). A co do listu.....rany, wez mi nawet o tym:). Juz nawet pomijam fakt, jakie problemy mozna miec rozmawiajac przez tel. Ale to pomijam:). A juz to, co ja tam stworzylem:D...VIVE LA REFORMA;)
      • Gość: perełka Re: JĘZYK FRANCUSKI POZIOM PODSTAWowy IP: *.nidzica.sdi.tpnet.pl 24.05.05, 11:54
        to oni maja problemy z głową :)
        • Gość: khamil Re: JĘZYK FRANCUSKI POZIOM PODSTAWowy IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.05, 11:58
          tylko w tym przypadku ich problemy staja sie naszymi problemami:)....c'est la vie
          • Gość: perełka Re: JĘZYK FRANCUSKI POZIOM PODSTAWowy IP: *.nidzica.sdi.tpnet.pl 24.05.05, 12:01
            no niestety..
            a co zdawałes jeszcze oprócz franca na maturze Kamil???
            • Gość: khamil Re: JĘZYK FRANCUSKI POZIOM PODSTAWowy IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.05, 12:12
              hmm...troche tego jednak bylo..no oczywiscie polski(r), angielski(r), matma(r), hista(r)...no i dzis podstawe francuza....i wreszcie koniec!!!(8 egzaminow<z ustnymi>...lekka przesada:P). A ty?
              • Gość: perełka Re: JĘZYK FRANCUSKI POZIOM PODSTAWowy IP: *.nidzica.sdi.tpnet.pl 24.05.05, 12:18
                Kamil u mnie podobnie:) a mianowicie.. polak(r),matma(p),biola(p),angol(r).. i
                dziś ten nieszczęsny franc.. a o ustnych tio lepiej nie wspominać :P .. chociaż
                franc nie poszedł mi tak zle :D na ustnej oczywiście :D hehe..
                mówisz,że matme na rozszerzonym??? hmm.. i jak wrażenia?
                • Gość: khamil Re: JĘZYK FRANCUSKI POZIOM PODSTAWowy IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.05, 12:29
                  super, extra, swietnie, moglo byc lepiej, dziekuje, wszyscy zdrowi:)....takie wrazienia....No za rewelacyjnie to mi to nie poszlo...ale z tego co wiem, nie tylko mi:). A z dokladniejsza ocena rowniez zaczekam do wynikow(po co sie dolowac za wczasu).....hmm, a tak wogole, rowniez ciekawy zestaw...i co chcesz z tym dalej robic?. Jakies konkretne opcje?
                  • Gość: fresz Re: JĘZYK FRANCUSKI POZIOM PODSTAWowy IP: *.kutno.mediaclub.pl 24.05.05, 16:02
                    delikatnie się wtrące :p czyżbyś wybierał się na sgh ?:>
                    • Gość: Khamil Re: JĘZYK FRANCUSKI POZIOM PODSTAWowy IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.05, 17:11
                      No bede na pewno probowal:). W sumie zdawalem pod to mature, a co wyjdzie, zobaczymy. A ejsli sie moge spytac:), ty tez?:)
                      • Gość: fresz Re: JĘZYK FRANCUSKI POZIOM PODSTAWowy IP: *.kutno.mediaclub.pl 26.05.05, 14:37
                        no własnie też mam taki zamiar ale bardzo wątpię że się uda bo matma nie
                        poszła :( ale spróbować zawsze można może szczęscie będzie sprzyjać :) to do
                        zobaczonka na egzaminie z pp no i miejmy nadzieje w pażdzierniku :)))
    • olga86 Re: JĘZYK FRANCUSKI POZIOM PODSTAWowy 24.05.05, 12:07
      hehehe..Francuski wrr...dobrze, ze to juz ostatni moj egzamin..bo inaczej to
      juz bym wysiadla...ale co to bylo z ta uzupelnianka przegieli wrrr...A list
      lepszego tematu sie nie dalo wymyslec, no ale jakos poszlo..Mam nadzieje, ze
      zdan to :P:P:P
    • Gość: camil Re: JĘZYK FRANCUSKI POZIOM PODSTAWowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 12:15
      ale dziewczynko jestes pusta!!! Boze w glowie mi sioe to nei miesci. matura -
      calkiem calkiem. idzie ktos na romanistyke?!
      • Gość: perełka Re: JĘZYK FRANCUSKI POZIOM PODSTAWowy IP: *.nidzica.sdi.tpnet.pl 24.05.05, 12:22
        Camil ja idę na romanistykę.. zobaczysz, że się dostanę
        pozdrawiam :]
        mówisz, że pusta??? ciekawe.. dobrze, ze Ty jesteś napełniony
        hehehe :D Gdzie się wybierasz w ogóle???
    • Gość: khamil Re: JĘZYK FRANCUSKI POZIOM PODSTAWowy IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.05, 12:19
      Hmm....ciekawe, coz, kwestia gustu:).................
      • Gość: gabi Re: JĘZYK FRANCUSKI POZIOM PODSTAWowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 16:09
        Dla mnie byl trudny.Probne o niebo latwiejsze...heh pomysl romanistyki chyba
        sie kochac pojdzie...
        • Gość: Khamil Re: JĘZYK FRANCUSKI POZIOM PODSTAWowy IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.05, 17:14
          No zeby byl jakis specjalnie latwy, to tez bym nie powiedzial(zdawalem tylko podstawe, do zrobienia sumie jakos tam byla, podstawy niewidzialem). Ale jak juz pisalem wczesniej, z ostatecznymi ocenami wole sie wstrzymac do wynikow. I Tobie tez to radze, uszy do gory. Pozdro:)
          • Gość: khamil Re: JĘZYK FRANCUSKI POZIOM PODSTAWowy IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.05, 17:27
            oczywiscie chodzilo mi o rozszerzenie
          • Gość: Caro Re: JĘZYK FRANCUSKI POZIOM PODSTAWowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 20:46
            moim zdaniem podstawowy mozna nazwać testem na inteligencje (ale przynajmniej
            chwilami było zabawnie- słuchanie - oj musieły się biedaki postarać;)), co do
            rozszeżonego to trochę przegieli- angielski byl o niebo łatwiejszy. Aha i nobla
            dla tego kto wymyślał temat listu...;)
    • majmik86 Re: JĘZYK FRANCUSKI POZIOM PODSTAWowy 27.05.05, 00:01
      ja uwazam ze franc byl trudny i zaczelam zalowac ze zrezygnowalam z ang... no ale coz zobaczymy jakie beda wyniki;) sgh - tez bym chciala... ale nie mam szans! pozdrowka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka