bennia 07.06.05, 19:25 czy ktos z was pisał lub pisze życiorys na studia? bo ja wlasnie na Akademia Medyczna we Wrocku i nie idzie mi zabardzo! Moze ktos ma jakis wzór takieg zyciorysu?? helpppppp :| Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: ŻYCIORYS NA STUDIA??? WAŻNAE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:03 www.blog.lodz.pl/blog.nsf/0/51D257FCCDA43470C1256E5C00481272?OpenDocument mam nadzieje ze sie przyda:) na dole stronki przykładowe życiorysy. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: ŻYCIORYS NA STUDIA??? WAŻNAE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:32 a na co skladasz jesli moge wiedziec do tego wrocka? ja napisalam w formie normalnej ten zyciorys a nie jakies CV, pamietaj zeby papiery byly w teczce ale nie dodpisuj jej bo w dziekanacie jest wzor jak ma byc podpisana (szkoda ze jeszcze kazdej literki na inny kolor nie kazali napisac :P) Odpowiedz Link Zgłoś
bennia Re: ŻYCIORYS NA STUDIA??? WAŻNAE 07.06.05, 21:34 skladam na farmacje! ale ciezko to widze:| pisales ten zyciorys?? Odpowiedz Link Zgłoś
bennia Re: ŻYCIORYS NA STUDIA??? WAŻNAE 07.06.05, 21:35 no ja tez w formie normalnej pisze, tzn staram sie :) jutro papiery jade zawiesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubas Re: ŻYCIORYS NA STUDIA??? WAŻNAE IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.06.05, 00:26 no właśnie, jak napisaliscie ZYCIORYS?? ja jeszcze niet, ale tak sobie przygotowałam lata kiedy uczeszczałam do podst, gim i LO (profil) [przedszkole i żlobek pomijam....] . jakies dodatkowe zajecia?? nie wiem czy pisac ze chodziłam na ang co roku, zdałam FCE, nie wiem czy pisac ze chodze do szk muz na wydz,rytmika i gram na koncertach ?? czy ich inetresuje tylko kariera z biol, chem fiz?? bo akurat w LO nie bralam udziału w zadnych konkursach z tych przedmiotow... ale kilka lat temu brałam udzial w konkursie ekologicznym?? nie wiem...?? odp!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: ŻYCIORYS NA STUDIA??? WAŻNAE 08.06.05, 00:54 To jest całkowice wszystko jedno co napiszesz bo ich to w ogóle nie interesuje. Na uczelniach życiorysy nie mają żadnego znaczenia, wątpię czy oni to w ogóle czytają :) Odpowiedz Link Zgłoś
bennia Re: ŻYCIORYS NA STUDIA??? WAŻNAE 08.06.05, 19:48 ja napisalam o szkole...pozniej o moich zainteresowaniach,hobby...mnie tez sie wydaje ze nie czytaja tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: ŻYCIORYS NA STUDIA??? WAŻNAE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 22:36 zeby ten twoj zyciorys ktos przeczytal to by bylo dobrze,to jest tylko formalnosc ALE TY CZY MASZ np wpisany pesel czy NIP jest bardzo wazne reszta sie nie liczy,np jakie hobby osiagniecia GRUNT zebys miala mature dobrze zdana to nawet jakbys byla punkiem to i tak by cie przyjeli,no chyba ze nie bylo by juz miejsc to wszystkie sa przeplacone tak jak w wawie:80 tys za dostanie sie na farmacje a 60 na medycyne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorika Re: ŻYCIORYS NA STUDIA??? WAŻNAE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 11:54 > sie nie liczy,np jakie hobby osiagniecia GRUNT zebys miala mature dobrze zdana > to nawet jakbys byla punkiem to i tak by cie przyjeli, hmmm.. ale, ze co, ze punkow to raczej nie przyjmuja nigdzie? buhahahahha a co to jakis odlam spoleczny czy co? Ku.. nie czaje... <lol> pozdro:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lary hilary Re: ŻYCIORYS NA STUDIA??? WAŻNAE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 13:43 hehe no jasne że nie, my nie mamy nigdzie szans;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XTC-volt Re: ŻYCIORYS NA STUDIA??? WAŻNAE IP: *.jelcz.e / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:03 To zróbcie tak żebyście ją mieli a nie żulili na wino pod sklepem :] jedyne wyrzutki (punki) pochodzą z Wielkiej Brytani:ASD a nie z rynkowego dreptaka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: ŻYCIORYS NA STUDIA??? WAŻNAE IP: *.acn.waw.pl 20.06.05, 15:00 ej,co wy na tym PP robiliscie w szkole:)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anks Re: ŻYCIORYS NA STUDIA??? WAŻNAE IP: *.hd.pl 29.06.05, 20:51 my wypełnialiśmy pity i poznawaliśmy stawki procentowe banków Odpowiedz Link Zgłoś