Dodaj do ulubionych

ŻYCIORYS NA STUDIA??? WAŻNAE

07.06.05, 19:25
czy ktos z was pisał lub pisze życiorys na studia? bo ja wlasnie na Akademia
Medyczna we Wrocku i nie idzie mi zabardzo! Moze ktos ma jakis wzór takieg
zyciorysu?? helpppppp :|
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: ŻYCIORYS NA STUDIA??? WAŻNAE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:03
      www.blog.lodz.pl/blog.nsf/0/51D257FCCDA43470C1256E5C00481272?OpenDocument
      mam nadzieje ze sie przyda:) na dole stronki przykładowe życiorysy. Pozdrawiam:)
    • Gość: d Re: ŻYCIORYS NA STUDIA??? WAŻNAE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:32
      a na co skladasz jesli moge wiedziec do tego wrocka? ja napisalam w formie
      normalnej ten zyciorys a nie jakies CV, pamietaj zeby papiery byly w teczce
      ale nie dodpisuj jej bo w dziekanacie jest wzor jak ma byc podpisana (szkoda ze
      jeszcze kazdej literki na inny kolor nie kazali napisac :P)
      • bennia Re: ŻYCIORYS NA STUDIA??? WAŻNAE 07.06.05, 21:34
        skladam na farmacje! ale ciezko to widze:| pisales ten zyciorys??
      • bennia Re: ŻYCIORYS NA STUDIA??? WAŻNAE 07.06.05, 21:35
        no ja tez w formie normalnej pisze, tzn staram sie :) jutro papiery jade zawiesc
        • Gość: dziubas Re: ŻYCIORYS NA STUDIA??? WAŻNAE IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.06.05, 00:26
          no właśnie, jak napisaliscie ZYCIORYS??
          ja jeszcze niet, ale tak sobie przygotowałam lata kiedy uczeszczałam do podst,
          gim i LO (profil) [przedszkole i żlobek pomijam....] . jakies dodatkowe
          zajecia?? nie wiem czy pisac ze chodziłam na ang co roku, zdałam FCE, nie wiem
          czy pisac ze chodze do szk muz na wydz,rytmika i gram na koncertach ?? czy ich
          inetresuje tylko kariera z biol, chem fiz?? bo akurat w LO nie bralam udziału w
          zadnych konkursach z tych przedmiotow... ale kilka lat temu brałam udzial w
          konkursie ekologicznym?? nie wiem...??
          odp!!!
          • kaja86 Re: ŻYCIORYS NA STUDIA??? WAŻNAE 08.06.05, 00:54
            To jest całkowice wszystko jedno co napiszesz bo ich to w ogóle nie interesuje.
            Na uczelniach życiorysy nie mają żadnego znaczenia, wątpię czy oni to w ogóle
            czytają :)
            • bennia Re: ŻYCIORYS NA STUDIA??? WAŻNAE 08.06.05, 19:48
              ja napisalam o szkole...pozniej o moich zainteresowaniach,hobby...mnie tez sie
              wydaje ze nie czytaja tego
              • Gość: ona Re: ŻYCIORYS NA STUDIA??? WAŻNAE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 22:36
                zeby ten twoj zyciorys ktos przeczytal to by bylo dobrze,to jest tylko
                formalnosc ALE TY CZY MASZ np wpisany pesel czy NIP jest bardzo wazne reszta
                sie nie liczy,np jakie hobby osiagniecia GRUNT zebys miala mature dobrze zdana
                to nawet jakbys byla punkiem to i tak by cie przyjeli,no chyba ze nie bylo by
                juz miejsc to wszystkie sa przeplacone tak jak w wawie:80 tys za dostanie sie
                na farmacje a 60 na medycyne
                • Gość: jorika Re: ŻYCIORYS NA STUDIA??? WAŻNAE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 11:54
                  > sie nie liczy,np jakie hobby osiagniecia GRUNT zebys miala mature dobrze
                  zdana
                  > to nawet jakbys byla punkiem to i tak by cie przyjeli,

hmmm.. ale, ze co, ze punkow to raczej nie przyjmuja nigdzie? buhahahahha a co
                  to jakis odlam spoleczny czy co? Ku.. nie czaje... <lol> pozdro:P
                  • Gość: lary hilary Re: ŻYCIORYS NA STUDIA??? WAŻNAE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 13:43
                    hehe no jasne że nie, my nie mamy nigdzie szans;)
                    • Gość: XTC-volt Re: ŻYCIORYS NA STUDIA??? WAŻNAE IP: *.jelcz.e / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:03
                      To zróbcie tak żebyście ją mieli a nie żulili na wino pod sklepem :] jedyne
                      wyrzutki (punki) pochodzą z Wielkiej Brytani:ASD a nie z rynkowego dreptaka :D
          • Gość: ? Re: ŻYCIORYS NA STUDIA??? WAŻNAE IP: *.acn.waw.pl 20.06.05, 15:00
            ej,co wy na tym PP robiliscie w szkole:)??
            • Gość: anks Re: ŻYCIORYS NA STUDIA??? WAŻNAE IP: *.hd.pl 29.06.05, 20:51
              my wypełnialiśmy pity i poznawaliśmy stawki procentowe banków
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka