29.06.05, 12:51
Jak to jest z ta rejestracja elektroniczna?Czy jak sie zarejstruje to podanie
tez musze wysylac czy moge to sobie z tej rejestracji wydrukowac?Nastronie
jest napisane ze jak ktos sie rejestrwal przez net to musi niby osobiscie
(a co z zyciorysem?przeciez przy tej rejestracji internetowej nie ma
zyciorysu????

Nic juz nie rozumiem:( Czyli jak poczta wysylam to nie moge sie juz przez net
zarejestrowac? bylabym wdzieczna za jakos pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: UWM IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 29.06.05, 13:06
      należy wydrukowac fomularz i puste pola wypełnić ręcznie, czyli życorys, podpisy
      itp.
      Potem zbierasz wszystkie wymagane dokumenty i OSOBIŚCIE zawozisz do Olsztyna. Ja
      jade chyba jutro :)
      • allllaa Re: UWM 29.06.05, 13:09
        ale czemu osobiscie Ja dzis dzwonilam i baba powiedziala mi ze moge wyslac
        (tzn. nie mowilam o rejestracji elektronicznej)
        • Gość: max Re: UWM IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 29.06.05, 13:12
          ja dzwoniłem wczoraj i babka powiedziała, ze osobiscie... NIe wiem w koncu, jak
          to jest...

Jedno powiem, ze lepiej osobiście. Jak gdzies coś nie tak wpisałaś, zabraknie
          podpisu to odrzucają Twoje podanie. Jak składasz osobiscie to od razu psrawdzają...
      • Gość: xyz Re: UWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 13:11
        A na co skladacie ja byłem wczoraj i na stosunki zlozylem - qufa - błąd życia!
        Wiem ze sie nie dostane bo jak zobaczyłem ile kandydatów z wynikami po 90 - 80%
        to sie podłamałem!! ale tam mozna złożyć poczta - trzeba wyslac listem
        poleconym
        • allllaa Re: UWM 29.06.05, 13:14
          okiA mozna wyslac poczta i zarejestrowac sie elektronicznie??Bo taka opcja mnie
          interesuje A ja mysle tez nad stosunkami lub nad prawem jeszcze nie wiemWole
          stosunki,ale to bez przyszlosci wiec jeszcze zobacze
          • Gość: xyz Re: UWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 13:19
            tak nawet trzeba zrobic. ZAREJESTROWAC SIE ELEKTRONICZNIE. wtedy dopiero ode
            mnie przyjeli dokumenty. Nie zalam sie jak zobaczysz kolejki na stosunki, no
            chyba ze masz super wyniki! Pozdrawiam - i spokojnie mozesz wyslac poczta ==>
            moj kumpel z klasy tak wlasnie zrobil
    • Gość: max Re: UWM IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 29.06.05, 13:15
      Jeszcze dzis zadzwonie i się dowiem. Wiem, ze termin składania papierow
      przedłużono do 4 lipca, więc osobiste dostarczanie moze dotyczy własnie tego
      dodatkowego terminu...

Ja ide na ekonomie, ale wcale nie mam wszystkigo po 80-90%... a szkoda, hehehee
      • allllaa Re: UWM 29.06.05, 13:18
        jak dzis dzwonilam to pani mi powiedziala ze do 1 lipca(ale to pewnie chodzilo
        o tych co wysylaja poczta)Ja tez nie mam wszystkiego 90-80 nawet mam jedna 60%:)
        I wkurzam sie bo to jest tam przeliczane na pkt(taka tabelka)i zawsze mi
        wychodz gorna granica jakiegos progu (tym sposobem trace 3 ptk.)Beznadzieja i
        tak pewnie nie rozumiecie o co mi chodzi:)powodzenia
        • Gość: max Re: UWM IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 29.06.05, 13:21
          rozumiem, rozumiem....
          JA obliczyłem srednia i mam 74% i w tabeli szuka sie odpowiedniego przedziału
          sredniej. U mnie jest to 11.
          A jak u Ciebie?
          • allllaa Re: UWM 29.06.05, 13:31
            Aha ja myslala ze to tak wyglada
            pol 87% czyli 12 pkt
            ang 90% czyli 14 pkt
            wos 64& czyli 8 pkt A jak razem to bedzie ok 79,3%
            Przed chwila sobie jeszcze raz zadzwonilam(dzis juz 3 raz) i mi pani
            powiedziala ze lepiej jak bym pojechala osobiscie bo jak vcos bedzie nie tak to
            oni tego nie rozpatruja ale ja i tak Wysle -bo mam za daleko
      • allllaa Re: UWM 29.06.05, 13:20
        Aaaaaaaaaaa jak bedziesz dzwonil to spytaj sie o to czy mozna elektronicznie a
        potem czy mozna to wyslac
    • Gość: max Re: UWM IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 29.06.05, 13:30
      Dzwoniłem i można pocztą, ale tak, zeby doszło do nich maks na poniedziałek!
      Osobiście trzeba jak ktoś chce w poniedziałek lub nie jest pewien czy dojdzie na
      czas poczta.

Formularz z rejestracji trzeba wydrukowac a nastepnie uzupełnić brakujące pola.
      Wszystkie dokumenty wysłać w kopercie, l;epiej jakiejs usztywnianej .:)
      pzdr.
      • allllaa Re: UWM 29.06.05, 13:47
        AAAaaaaaaaa jeszcze jedno pytanie jak trzeba opisac teczke?
        imie nazwisko adres kierunek cos jeszcze???/
        • Gość: max Re: UWM IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 29.06.05, 14:03
          Na UWM chyba nie ma teczek....
          • almost_perfect Re: UWM 29.06.05, 17:45
            Są teczki, są. Byłam dzisiaj. Trzeba napisać imię, nazwysko, kierunek, studia
            lic. lub mag i czy dzienne czy zaoczne. I w górnym rogu adres i imię ojca
            (wszytsko jest w gablocie [rzed wydziałem :) ]
            Ja złożyłam na stosunki, bo kolejka do politologii mnie przeraziła ;] I wcale
            nie miałam genialnych wyników (96, 67 i 70), a facet mnie przyjmujący
            powiedział, że jak na 205 osób, które narazie złożyły, to mam szanse być na
            liście przyjętych, a nie odrzuconych :)
            • Gość: cccarola Re: UWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:51
              Ja bylam wczoraj i zarejestrowalam sie tez na stosunki. Moje wyniki to 59, 92,
              86, czyli 237 w sumie i chyba 12 poziom. do zobaczenia w pazdzierniku
              • Gość: gabi Re: UWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:53
                A jak wy liczycie te przedzialy,pkt itp.?Mozecie mnie oswiecic.Zdaje na
                dziennikarstwo.
                • Gość: cccarola do gabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:57
                  oczywiscie ze tak. dodaj wszystkie 3 przedmioty z nich wez srednia arytmet. i
                  tam na koncu na stronie UWM , gdzie sa zasady przyjec jest taka tabela z
                  przelicznikami. na samym dole
            • Gość: gabi Re: UWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:51
              Ja bylam dzisiaj zlozyc osobiscie na dziennikarstwo.Kolejka straszna.Byl
              dzisiaj ktos jeszcze skladac na dziennikarstwo?Moze sie minelismy na
              korytarzu ;)
    • Gość: justynka Re: UWM IP: *.net.pl / *.unipol.net.pl 29.06.05, 17:57
      ja na prawo mam 87<2 % co daje mi 13 pkt,. Myslicie ze mam szanse?
      • Gość: www Re: UWM IP: *.olsztyn.mm.pl 29.06.05, 19:01
        justynka ja tez na prawo...mam troche ponad 83 co tez daje mi 13 punktow.
    • Gość: tajemniczy gostek Re: UWM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 19:33
      śmieszni jesteście
      • Gość: aaaaaaaaaaaa Re: UWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:38
        a dlaczego sa smieszni???????? bo ja nie roumim:)_
        • Gość: bbbbbbbb Re: UWM IP: *.olsztyn.mm.pl 30.06.05, 14:04
          jo tyz nie rozumiem :)
          • Gość: igor Re: UWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 14:13
            ja mam takie pytanko ;-) czy przy rekrutacji na UWM oni biora pod uwage
            przedmiot ( mam tu na mysli histe, matme itp. nie polski i jezyk) ktory byl
            zdawany w grupie przedmiotow obowiazkowych czy ten z ktorego jest wyzszy
            wynik?? Obawiam sie ze chyba obowiązkowy, bo tam cos chyba wspominali na
            stronie www
            • Gość: ioio Re: UWM IP: *.olsztyn.mm.pl 30.06.05, 14:16
              Glupie to, ale chyba biora wlasnie przedmiot zdawany jako obowiazkowy, a wiec
              ten ktory pozwolil Ci zdac maturę. Tak mi powiedziala babka z biura rekrutacji.
              • Gość: igor Re: UWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 14:18
                Qufa, nie jest dobrze! Dzieki za odpowiedz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka