czapeczka.elfa 18.07.05, 13:23 ;(((((((((( mam 146,9 pkt, a przyjmowali od 147! buuuuuuuuuuuuu :(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tuin Re: PSYCHOLOGIA UW IP: *.acn.waw.pl 18.07.05, 13:48 wiec pisze odwolanie dziewczyno! musisz dobrze uargumentowac to dlaczego chcesz w tym roku podjac te studia, ze brakowalo Ci tak malo - napisz ile. Odpowiedz Link Zgłoś
czapeczka.elfa Re: PSYCHOLOGIA UW 18.07.05, 13:54 oczywiscie ze napisze. Jutro rano im zaniose w zebach :D Odpowiedz Link Zgłoś
sharon9 Re: PSYCHOLOGIA UW 18.07.05, 22:45 Mam dla ciebie dobra wiadomość - moja kolezanka dostala sie na psychologie na uw ale rezygnuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapeczka Re: PSYCHOLOGIA UW IP: *.acn.waw.pl 18.07.05, 23:18 :)))))))) serioooo?? No to kurcze chyba moge sie czuc przyjeta :) Co prawda jest jeszcze jedna postac, ktora ma tyle pkt co ja, ale moze jeszcze ktos zrezygnuje i przyjma nas obie. Balam sie ze ludzie ktorzy dostali sie na psychologie (a nie bylo to zbyt proste) juz z niej raczej nie rezygnuja. Ale w sumie ktos, kto zdal mature na tyle dobrze, ze tam sie dostal, mogl dostac sie tez na inne kierunkii je wybrac. A gdzie idzie ta twoja kolezanka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnus Re: PSYCHOLOGIA UW IP: *.eu.org 19.07.05, 22:22 Kondolencje, ja się stamtąd właśnie wynoszę... :) Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa Re: PSYCHOLOGIA UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:38 Moje fumfela miala 146,9 ! .. wlasnei ejst na holday'ach .. musze z nia pogaadac :) Odpowiedz Link Zgłoś