wojtek1285 19.05.06, 20:09 Ten temat juz gdzies byl ale chyba sporo osob wybiera sie na agh wiec lepiej wiedziec jakie ma sie szanse. Piszcie ile bedziecie mieli punktow rankingowych(przewidywalnie) i na jaki kierunek sie wybieracie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: henio Wieczorowe & Dzienne na AGH IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 16:11 a jak sie nie dostane na dzienne to jak pojde na wieczorowe to gorzej? chodzi mi o prestiz i wogole czy jest inaczej? Trudniej łatwiej tak samo? mam na mysli INFORMATYKE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 20:10 ponad 900 bedzie chyba... na infe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: AGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 17:33 Spodziewam, sie około 750 pkt rekrutacyjnych, myslałem o inzynierii środowiska, ale nie wiem na jakim wydziale, podoba mi sie też to cos z energetyką, tam sie wybiera na którymś roku jakąś gospodarke paliwami czy coś takiego, ale ogólnie to sie dygam bo jestem noga z fizy, pozdro, no ale na tą geodezje to sporo osób mysli, może i jabym pomyuślał, jeszcze raz pozdrowionka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili Re: AGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 19:19 około 900 +/-10 -matematyka stosowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: AGH IP: 82.160.111.* 21.05.06, 20:56 ok.800 moze na infe...nie wiecie jakie były progi w tamtym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januu Re: AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 23:22 830-850 narazie mysle o IMIR, jak nie mam zabardzo pojęcia o programowaniu to ciężko mi będzie to nadrobić?? albo inaczej czy da rade to nadrobic w czasie studiów czy trzeba byłoby sie wziąść za to w czasie wakacji?:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninka Re: AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 12:23 oj, jesli nic nie programujesz, a na dodatek tego nie lubisz, to sobie to mocno przemysl. Przeciez mniej wiecej to bedziesz robil przez studia, a potem przez cale zycie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januu Re: AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 12:29 mysle cały czas. ale nie mówie, że nie lubie tego tylko nie mialem z tym styczności za dużej. programowanie jest tak ważne na na takim kierunku "automatyka na IMIR"? bo myslalem o nim, własnie żeby było mniej programowania. jeszcze rozważam matme, może to byłby lepszy pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: AGH 23.05.06, 12:59 Gość portalu: januu napisał(a): > mysle cały czas. ale nie mówie, że nie lubie tego tylko nie mialem z tym > styczności za dużej. programowanie jest tak ważne na na takim kierunku > "automatyka na IMIR"? no, automatyka to zawsze była spora ilosć matemetyki... a teraz, stety - niestety, programowania. Przy czym nie powinieneś od razu w głębokiej wodzie wylądować jeśli chodzi o programowanie, wiec jesli podczas wakacji coś liźniesz (zresztą niekoniecznie), powinieneś dać sobie rade. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: AGH 23.05.06, 12:55 Gość portalu: januu napisał(a): > 830-850 narazie mysle o IMIR, jak nie mam zabardzo pojęcia o programowaniu to > ciężko mi będzie to nadrobić?? nadrobić się da, tylko trzeba trochę fałdów przysiąść... no i zależy o jakim programowaniu mówisz. Bo jeśli prostym (typu pare linijek w C, fortranie czy paszczalu lub jakimś innym języku z prostymi obliczeniami i wyrzuceniem wyniku na ekran) to nie powinieneś mieć większych problemów. Grunt to chęci. > albo inaczej czy da rade to nadrobic w czasie > studiów spokojnie sie da, o ile o jakichś skomplikowanych rzeczach nie mówimy > czy trzeba byłoby sie wziąść za to w czasie wakacji?:/ a nie byłoby źle, żeby choć trochę liznąć. BASIC (ten DOSowy) jest (przynajmniej był) ogólnie dostępny; widziałem gdzieś darmowe narzędzie do składania z graficznych klocków programików (to pomogłoby Ci trochę tworzenie algorytmów poczuć); ksiązek z podstaw programowania jest od groma i trochę (np. nieśmiertelny Kernighan i Ritchie do C)... możliwosci jest trochhę, ale nie rzucaj się od razu na wszystko, bo nie wydolisz... a reszta to już przyjdzie z czasem i potrzebami :) Powodzenia Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabfgfsd Re: AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 16:03 a latwiej sie dostac na agh czy pol. wroclawska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Wieczorowe & Dzienne na AGH Jaka róznica ? IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 16:15 a jak sie nie dostane na dzienne to jak pojde na wieczorowe to gorzej? chodzi mi o prestiz i wogole czy jest inaczej? Trudniej łatwiej tak samo? mam na mysli INFORMATYKE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Wieczorowe & Dzienne na AGH IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 16:17 a jak sie nie dostane na dzienne to jak pojde na wieczorowe to gorzej? chodzi mi o prestiz i wogole czy jest inaczej? Trudniej łatwiej tak samo? mam na mysli INFORMATYKE Odpowiedz Link Zgłoś