19.05.06, 20:09
Ten temat juz gdzies byl ale chyba sporo osob wybiera sie na agh wiec lepiej
wiedziec jakie ma sie szanse. Piszcie ile bedziecie mieli punktow
rankingowych(przewidywalnie) i na jaki kierunek sie wybieracie.
Obserwuj wątek
    • wojtek1285 Re: AGH 19.05.06, 20:09
      ok 730pkt ide na geodezje. sa jakies szanse?
      • Gość: henio Wieczorowe & Dzienne na AGH IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 16:11
        a jak sie nie dostane na dzienne to jak pojde na wieczorowe to gorzej? chodzi mi
        o prestiz i wogole czy jest inaczej? Trudniej łatwiej tak samo? mam na mysli
        INFORMATYKE
    • Gość: seba Re: AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 20:10
      ponad 900 bedzie chyba... na infe
    • Gość: mic Re: AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 20:20
      690
      • Gość: maturzysta Re: AGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 17:33
        Spodziewam, sie około 750 pkt rekrutacyjnych, myslałem o inzynierii
        środowiska, ale nie wiem na jakim wydziale, podoba mi sie też to cos z
        energetyką, tam sie wybiera na którymś roku jakąś gospodarke paliwami czy coś
        takiego, ale ogólnie to sie dygam bo jestem noga z fizy, pozdro, no ale na tą
        geodezje to sporo osób mysli, może i jabym pomyuślał, jeszcze raz
        pozdrowionka...
    • Gość: mili Re: AGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 19:19
      około 900 +/-10 -matematyka stosowana
      • Gość: daro Re: AGH IP: 82.160.111.* 21.05.06, 20:56
        ok.800 moze na infe...nie wiecie jakie były progi w tamtym roku?
    • anyta Re: AGH 22.05.06, 17:47
      Jakieś 520 i fizyka
      • Gość: januu Re: AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 23:22
        830-850 narazie mysle o IMIR, jak nie mam zabardzo pojęcia o programowaniu to
        ciężko mi będzie to nadrobić?? albo inaczej czy da rade to nadrobic w czasie
        studiów czy trzeba byłoby sie wziąść za to w czasie wakacji?:/
        • Gość: Ninka Re: AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 12:23
          oj, jesli nic nie programujesz, a na dodatek tego nie lubisz, to sobie to mocno
          przemysl. Przeciez mniej wiecej to bedziesz robil przez studia, a potem przez
          cale zycie!
          • Gość: januu Re: AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 12:29
            mysle cały czas. ale nie mówie, że nie lubie tego tylko nie mialem z tym
            styczności za dużej. programowanie jest tak ważne na na takim kierunku
            "automatyka na IMIR"? bo myslalem o nim, własnie żeby było mniej programowania.
            jeszcze rozważam matme, może to byłby lepszy pomysł...
            • losiu4 Re: AGH 23.05.06, 12:59
              Gość portalu: januu napisał(a):

> mysle cały czas. ale nie mówie, że nie lubie tego tylko nie mialem z tym
              > styczności za dużej. programowanie jest tak ważne na na takim kierunku
              > "automatyka na IMIR"?

no, automatyka to zawsze była spora ilosć matemetyki... a teraz, stety -
              niestety, programowania. Przy czym nie powinieneś od razu w głębokiej wodzie
              wylądować jeśli chodzi o programowanie, wiec jesli podczas wakacji coś liźniesz
              (zresztą niekoniecznie), powinieneś dać sobie rade.

Pozdrawiam

Losiu
        • losiu4 Re: AGH 23.05.06, 12:55
          Gość portalu: januu napisał(a):

> 830-850 narazie mysle o IMIR, jak nie mam zabardzo pojęcia o programowaniu to
          > ciężko mi będzie to nadrobić??

nadrobić się da, tylko trzeba trochę fałdów przysiąść... no i zależy o jakim
          programowaniu mówisz. Bo jeśli prostym (typu pare linijek w C, fortranie czy
          paszczalu lub jakimś innym języku z prostymi obliczeniami i wyrzuceniem wyniku
          na ekran) to nie powinieneś mieć większych problemów. Grunt to chęci.

> albo inaczej czy da rade to nadrobic w czasie
          > studiów

spokojnie sie da, o ile o jakichś skomplikowanych rzeczach nie mówimy

> czy trzeba byłoby sie wziąść za to w czasie wakacji?:/

a nie byłoby źle, żeby choć trochę liznąć. BASIC (ten DOSowy) jest
          (przynajmniej był) ogólnie dostępny; widziałem gdzieś darmowe narzędzie do
          składania z graficznych klocków programików (to pomogłoby Ci trochę tworzenie
          algorytmów poczuć); ksiązek z podstaw programowania jest od groma i trochę (np.
          nieśmiertelny Kernighan i Ritchie do C)... możliwosci jest trochhę, ale nie
          rzucaj się od razu na wszystko, bo nie wydolisz... a reszta to już przyjdzie z
          czasem i potrzebami :) Powodzenia

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: fabfgfsd Re: AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 16:03
      a latwiej sie dostac na agh czy pol. wroclawska?
      • Gość: zenek Wieczorowe & Dzienne na AGH Jaka róznica ? IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 16:15
        a jak sie nie dostane na dzienne to jak pojde na wieczorowe to gorzej? chodzi mi
        INFORMATYKE
      • Gość: zenek Wieczorowe & Dzienne na AGH IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 16:17
        INFORMATYKE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka