p19 05.06.06, 15:29 czesc, mam pytaie. otoz w internetowej rej. na UJ trzeba podac wyniki matur,a skad ja ma je juz teraz wziasc?ominac to pole,czy co?wiecie cos na ten temat? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loteczka Re: rejestracja internetowa na UJ-pytanie 05.06.06, 15:55 Mam identyczne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: rejestracja internetowa na UJ-pytanie 05.06.06, 16:03 "Terminy ERK dla kandydatów zdających nową maturę w 2006 roku: od 5.06.2006 r. do 19.07.2006 r." Powyższe zdanie, wzięte ze strony UJ, oznacza, że rejestrujecie się dopiero po otrzymaniu wyników matury. Wiem, to trochę głupie, ale w ubiegłym roku było tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annnie Re: rejestracja internetowa na UJ-pytanie IP: *.chello.pl 05.06.06, 16:10 No właśnie mam ten sam problem. To jakaś beznadzieja... jak trzeba czakać do wyników to w te 5 dni wszyscy się będą rejestrować więc pewnie nawet na stronę się nie będzie dało wejść tyle bedzie chętnych...:/ powinno być tak, że rejestruje się teraz a wyniki uzupełnia potem na swoim koncie żeby oni wiedzieli, że chce już składać a nie moja wina, że wyników jeszcze nie ma... ale to tylko moje zdanie... Pozdrawiam wszystkim maturzystów =) Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: rejestracja internetowa na UJ-pytanie 05.06.06, 16:53 > w te 5 dni wszyscy się będą rejestrować więc pewnie nawet na stronę > się nie będzie dało wejść tyle bedzie chętnych...:/ Spokojnie :). Rok temu wszyscy mieli podobne wątpliwości (pozostawiono nam bodajże trzy dni na wysłanie formularza), ale nie słyszałam, żeby ktoś nie zdążył. Serwer, o dziwo, wcale nie był przeciążony, a rejestracja przebiegała bez problemów. Pozdrawiam serdecznie :-). Odpowiedz Link Zgłoś
kotaki Re: rejestracja internetowa na UJ-pytanie 05.06.06, 19:04 ja sie zarejestrowalam i zaznaczylam ze nie podaje zadnych danych, wydrukowalam to podanie ale mam problem, bo nie widze tam nigdzie odnosnika, zeby te fane teraz uzupelnic... noe to nie wiem, bede sie musiala rejestrowac drugi raz pozniej i zlikwidowac to konto?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: rejestracja internetowa na UJ-pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 19:14 to nie tak! rejestrujesz sie, drukujesz, placisz oplate rekrutacyjna i wysylasz a wyniki uzupelniasz pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
kotaki Re: rejestracja internetowa na UJ-pytanie 05.06.06, 19:21 ale na podaniu ktore mi wydrukowalo pisze, cytuje: "przyjmuje do wiadomosci, ze podstawa kwalifikacji na pierwszy rok studiow beda wprowadzone przeze mnie dane oraz wynik postepowania okreslonego zasadami rekrutacji" a nizej: "nie przekazuje zadniych informacji o uzyskanych przeze mnie wynikach egzaminu maturalnego" ojj, boje sie ze nalezalo z tym poczekac ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kotaki Re: rejestracja internetowa na UJ-pytanie 05.06.06, 19:22 z reszta, tam nawet nie ma zadnego odnosnika, zeby moc poprawic, albo uzupelnic dane!! tylko to, co sie juz wpisalo!! ups;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwq Re: rejestracja internetowa na UJ-pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 19:33 no wlasnie! ja juz sie zarejestrowalam i nie wiem co teraz, chyba zle zrobilam... :(( wie ktos cos na ten temat??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me Re: rejestracja internetowa na UJ-pytanie IP: *.chello.pl 06.06.06, 14:08 To jest tak zrobione, że ciekawe ile już osób się tak nadziało... poźniej wszyscy będą to odkręcać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael Re: rejestracja internetowa na UJ-pytanie IP: *.chello.pl 06.06.06, 14:10 No właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anussska Re: rejestracja internetowa na UJ-pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 14:24 nieeee jak wyslemy podanie i oswiadczenie lekarskie to nam zaktywuja konto (chyba bedzie pisalo rejestracja jest potwierdzona - jak dobrze pamietam)i wtedy powinnimy miec dostep do wpisania wynikow z matur!! a sa tu zeszloroczni maturzysci??zaznaczaliscie ze poprawialiscie mature w tym roku? i jak pytali ws o wyniki matur to wpisywaliscie czy dawaliscie "nie podaje" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: rejestracja internetowa na UJ-pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 14:42 dzwonilam i trzeba sie rejestrowac jeszcze raz jak beda wyniki matur!! i dopiero wtedy wysylac Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny do asi 06.06.06, 15:06 To trzeba rejestrowac sie po wynikach matur? czy wpisywac "nie podaje" i potem po wynikach matur bedzie mozna to uzupelnic i zmienic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: do asi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 15:15 dzis dzwonilam i dowiedzialam sie ze trzeba sie rejestrowac po wynikach. oni sami tego nie przewidzieli i teraz nie wiedza co robic... ja juz sie zarejestrowalam :/ bede musiala zrobic to raz jeszcze w lipcu Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: do asi 06.06.06, 15:40 A ja wlasnie weszlam na poczte i dostalam e-maila i brzmi tak: "Musi się Pani zarejestrować w momencie, w którym pozna Pani wyniki - ok. 11 lipca. Wcześniejsza rejestracja jest bezcelowa." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do asi IP: *.autocom.pl 06.06.06, 18:37 czekajcie, chcę się upewnić, czy dobrze rozumiem: 1. Teraz mam nic nie robić - tylko czekać na wyniki? Nie rejestrować się, nic nie wpłacać, nic nie wysyłać? 2. 11.07 zarejestrować się, wypełnić papiery i zawieźć wszystko na UJ, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
kotaki Re: rejestracja internetowa na UJ-pytanie 06.06.06, 20:06 jest oficjalna widomosc na ten temat na atronie uj, ale... zalozmy, ze w dniu 11 lipca rejestruje sie po raz drugi przeciez logujemy sie na podstawie swojego nr pesel, a nie moga istniec dwa konta o tym samym loginie, prawda?? czyli logicznie mowiec, nie mozemy zarejestrowac sie drugi raz!! ktos sie orientuje czy uj zamierza zrobic z tym fantem? czy jak to dalej z nami bedzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregggy Re: rejestracja internetowa na UJ-pytanie IP: *.kompania.net 07.06.06, 14:45 hej! rejestrujeciee się dopiero jak dostaniecie wyniki matur!!!!!!!!!!!!!!!! i wówczas dopiero drukujecie formularz ERK (po rejestracji) i przesyłacie razem z dowodem wpłaty 75 zł na adres danej jednostki.. nic prostszego.... Odpowiedz Link Zgłoś
sara_87 Re: rejestracja internetowa na UJ-pytanie 07.06.06, 16:23 na uczelni, na którą sę zarejestrowałalm jes tak: INTERNETOWA REJESTRACJA KANDYDATÓW (...) 1.wypełnić formularz zgłoszeniowy; 2.wypełnić listę przedmiotów zdawanych na egzaminie maturalnym lub egzaminie dojrzałości, podając wyniki uzyskane z poszczególnych przedmiotów (wyniki maturalne można wpisać w terminie późniejszym, nie przekraczając jednak terminów ustalonych w harmonogramie rekrutacji); ... Odpowiedz Link Zgłoś
sara_87 Re: rejestracja internetowa na UJ-pytanie 07.06.06, 16:25 HARMONOGRAM REKRUTACJI 1.Rejestracja kandydatów na poszczególne kierunki studiów (system IRK) - od 01.06.2006r. do 12.07.2006r. (...) 5.Wpisywanie wyników maturalnych przez kandydatów do systemu IRK - do 20.07.2006r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: rejestracja internetowa na UJ-pytanie IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 16:40 sara_87, nie wprowadzaj zamieszania, o jakiej mówisz uczelni?? jak nazwa wskazuje chodzi nam TYLKO I WYŁĄCZNIE o UJ, więc jeśli piszesz o innej szkole, to się wypowiedz w oddzielnym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anussska Re: rejestracja internetowa na UJ-pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 19:32 to nawet teraz nie ma co wysyłac tego podania wraz z dowodem wplaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p19 Re: rejestracja internetowa na UJ-pytanie IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 07.06.06, 19:58 nie,masz siedziec i czekac na wyniki matury!! dzwonilam na UJ i tam mi baba powiedziala ze rocznik 87' rej. sie dopiero po 11 lipca,czyli wtedy jak bedzie znal wyniki matury pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofja mow m Re: rejestracja internetowa na UJ-pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 00:26 a co ztymi ktorzy juz sie zarejstrwali?? Odpowiedz Link Zgłoś
sara_87 Re: rejestracja internetowa na UJ-pytanie 08.06.06, 20:13 ok, wybaczcie, tylko naisałam jak jest dla porównania :) Odpowiedz Link Zgłoś